Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

2Seduce Female Gele 50ml Gele | Intim oppstammende gelé

Cobeco Cosmetics

429.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

2Seduce Oppstrammende Gelé for Vagina er laget for å stramme de indre musklene i skjeden, som noen ganger blir løsere etter fødsler eller på grunn av aldring. Ved å stramme musklene i skjeden, kan man oppleve mer behagelig sex

 

  • Du kan bruke det diskret, da det raskt absorberer i huden uten spor
  • 2Seduce Female Tighten Gel virker også som fuktighetskrem
  • Ingen piller
  • Ingen bivirkninger
  • Kan brukes trygt sammen med kondomer

 

 

2Seduce påføres direkte på vagina for å skape faste og stramme vaginale muskler. Geleen er vannbasert og skaper derfor ingen bivirkninger. Den er også trygg å bruke sammen med kondomer. 

 

Les Mer

Hva er 2Seduce Oppstrammende Gelé for Vagina?

2Seduce Oppstrammende Gelé for Vagina trenger effektivt gjennom huden og stimulerer de indre vaginale musklene. Dette kan bidrar til en naturlig fast og stram skjede, som hjelper til å gradvis trekke sammen den vaginale kanalen. 2Seduce Oppstrammende Gelé for Vagina kan også bidra til å gjenopprette skjedens smidighet.

Hvordan virker 2Seduce Oppstrammende Gelé for Vagina?

Geleen har en unik evne til å trenge gjennom huden for å stimulere de indre veggene i skjeden din. Dette kan hjelpe på elastisiteten i skjedens struktur, som kan stramme de indre muskler. 2Seduce Oppstrammende Gelé for Vagina inneholder kraftige naturlige ingredienser som grønn te ekstrakt, som er rik på sencha, og sencha er høy på tannin. Kombinert har disse 3 ingrediensene en oppstrammende effekt på det indre vev.

Hvordan bruker jeg 2Seduce Oppstrammende Gelé for Vaigna?

For å få best mulig resultater ut av 2Seduce Oppstrammende Gelé for Vagina, må den milde formelen masseres på åpningen til skjeden på et daglig basis. Du bør imidlertid ikke påføre geleen på de indre delene av skjeden for å unngå en eventuell irritasjon.

Når vil jeg kunne merke resultater?

Når geleen brukes på et daglig basis i det ytre vagina området, kan man forvente å merke resultater i løpet av få uker etter at behandlingen er startet.

Er det noen bivirkninger?

2Seduce Oppstrammende Gelé for Vagina er vannbasert og forårsaker ingen bivirkninger. Imidlertid er det viktig at du sjekker ingrediensene i geleen, samt utfører en liten test av produktet før du bruker den på skjeden din, slik at du unngår at allergiske reaksjoner oppstår.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (90% basert på 2 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

  • * Merkbare resultater med dette !
  • * Har begynt å bruke den 2 måneder siden , føles bedre enn før med intimitet.
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev