FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

5 Løsninger for Håravfall

Det finnes mange ulike metoder som blir brukt av flere som lider av håravfall. Her går vi gjennom top 5 løsninger som blir følgt av mange menn og kvinner som ønsker å få stopp på håravfall problemer.

Kosthold:

Mens kosthold alene ikke løse håravfall problemet ditt, kan det være noe sant i det gamle ordtaket om at du er hva du spiser. Du kommer ikke til å ha den sunneste håret hvis du lever av smultringer, fordi å være næringsfattig svekker håret og gjør dem mer utsatt for brudd. Mens næringsrik mat alene ikke vil løse håravfall problemet ditt, men spise protein rik mat og sunt fett kan hjelpe med å fremme sunt hårvekst. Vitamin B er viktig vitamin for hårvekst. De beste kildene til vitamin B er protein-rike mat som kylling, fisk, egg og svinekjøtt, samt grønnsaker som spinat. Les mer om hva du burde spise for sunt hår her.

Trioxidil:

Trioxidil vil bidra til å forsinke hårtap prosessen og er en av de beste løsningen for å hjelpe deg med å beholde håret ditt. Det største området du vil se gjenvekst er på kronen i stedet for foran hårfestet. Men, det er sjanser for at du mister det håret du prøvde å spare hvis du slutter å bruke den. Trioxidil kommer også i en pille for å behandle høyt blodtrykk.

Nioxin:

Du har sikkert hørt om Nioxin, hårpleieprodukter rettet mot bekjempelse tynt hår. Nioxin er ubetydelig i forhold til å hjelpe med hårtap, men noen mener det ikke er noe sjampo det ute som faktisk vil stoppe håravfall.

Selv om du ikke vil finne et mirakel sjampo på markedet, Nioxin og enkelte andre produkter kan bidra til å holde hodebunnen i tip-top form for å forbedre utseendet av noen hår du har igjen på hodet. Faktisk, ved å gi håret med de riktige næringsstoffene både inne og ute kan det gi sunnere hår, slik at du kan vurdere å bruke produkter med naturlige urter, som rosmarin og mynte.

Sammenlignet med typiske sjampo, kan de som er laget med disse typer ingredienser bidra til å stimulere hodebunnen naturlig og øke blodsirkulasjonen.

Laser Hår Terapi:

Laserlys behandlinger i salonger eller hjemme- håndholdte enheter, for eksempel HairMax Lux 9, hjelper visstnok til med hårvekst ved å stimulere blodtilførselen til området. Noen mener at disse laster behandlinger vil hjelpe med å beholde de hårene du har uten håravfall enn å hjelpe med ny hårvekst.

Laser hår terapi, og HairMax krever tålmodighet og forpliktelse over tid : Du må bruke produktet i 15 minutter om dagen, tre dager i uken , og du må fortsette å bruke den på ubestemt tid å få resultater. Likevel har laser lysterapi ingen store bivirkninger , og kan være best for menn som har lagt merke til noen økt håravfall og ønsker å opprettholde mer av håret de har på hodet.

Hår Transplantasjon

En annen løsning for håravfall er hårtransplantasjon. Erstatte tapt hår er en transplantasjon. I dag kan guttene flere alternativer. Du kan gå for "the strip metoden", hvor en lege kirurgisk fjerner en stripe av hår fra baksiden av hodet, dissekerer hvert hår pode under et mikroskop, og deretter planter de enkelte hår på hår-tynne områder av hodebunnen. Det er en god idé å sørge for at doc er medlem av International Society for Hair Restoration Surgery.

Finn din rette behandling av håravfall

Det finnes mange måter å behandle Håravfall. Når et område av hodebunnen er helt skallet, blir det umulig å prøve å få gjenvekst av hår der. Men hvis du fortsatt har tynt hår og har begynt å miste hår, er det en sjanse for å få stopp på håravfall. The Belgravia Centre produserer en spesiell, ekstra styrke product som er designet for målrettet områder som begynner å blir tynn. Og dette kan også være tid den rette tid å bruke laser.

HairMax LaserComb høres ut som akkurat den slags tvilsom enhet. Men, faktisk, har kliniske studier vist at det er effektivt i å oppmuntre gjenvekst. En 26-ukers studie med 110 pasienter med mannlig mønster skallethet funnet de som brukte HairMax LaserComb snarere enn en identisk humbug enhet viste en signifikant større økning i håret tetthet.