• Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

5 myter om hårfjerning med laser

Det er mange myter rundt hårfjerning med laser. Noen av dem er sanne, men de fleste er myter med modifikasjoner. I dag kan man fjerne hår trygt og nesten smertefritt med Silk’n Glide. Det er dessuten økonomisk og praktisk å bruke apparater som Silk’n Glide for å fjerne hår.

Hårfjerning med laser er veldig populært. Men det er mange myter som svirrer rundt hårfjerning med laser. Noen av mytene har delvis sanne, mens andre er rett og slett bare tull og tøys fra personer som ikke helt skjønner hva hårfjerning med laser går ut på. La oss se nærmere på de mest populære mytene om hårfjerning med laser...

1. Hårfjerning med laser gjør veldig vondt

Dette er en myte som kommer fra den tiden da hårfjerning med laser var smertefullt. Teknologien bak laserbehandlinger er i dag mye bedre og mer avansert. Da laserbehandlinger var nytt i markedet så var teknologien uforutsigbar. Det hendte faktisk at folk fikk alvorlige hudskader og når slike uhell hendte så gjorde det naturligvis vondt!

Lasere som ble brukt før var de såkalte Flashlamps. Men teknisk sett så var ikke Flashlamps lasere i det hele tatt. Og langt i fra dagens moderne laserapparater slik som Silk’n Glide. Uheldigvis ble omdømmet til Flashlamps forbundet med dagens lasere, slik at mange tror at all laserbehandling gjør vondt.

Dagens moderne apparater, slik som Silk’n glide, tilbyr behandler med liten eller ingen smerte. For de svært smerte sensitive så finnes det også kremer som bedøver huden. Folk flest syntes at hårfjerning med laser ikke gjør mer vondt enn en gummistrikk som treffer huden.

2. Laserbehandling på blondt eller rødt hår fungerer ikke

Dette er en myte med modifikasjoner. Jo, det har hendt at laserbehandling er mindre effektivt på rødt eller blondt hår. Men teknologien bak laserapparater, slik som Silk’n Glide blir stadig videreutviklet. I dag har vi effektive lasere som Silk’n Glide som virker effektivt på alle hårtyper. Laserbehandling på lyst eller rødt hår har blitt løst med flere produkter. Inkludert spesielle oljer som påfører håret melanin så laserbehandling blir mer effektiv. Rødt og blondt hår har nemlig lite melanin. Ved å tilføre melanin fungerer laserbehandling like effektivt som på andre hårtyper.

3. Hårfjerning med laser er permanent

Det er en positiv myte om hårfjerning med laser. Noen mener at laserbehandlinger fjerner hår for alltid. Imidlertid er dette ikke helt sant. Det er sant at når du bruker laserbehandlinger med f.eks. Silk’n Glide så vil håret ikke kommer tilbake på lang tid. Men håret kan fremdeles vokse tilbake. Dette skyldes at laserbehandling med Silk’n Glide og andre lasere ødelegger ikke helt hårfollikler. Hårfjerning med elektrolyse er den eneste måten å permanent fjerne hår på.

Men ettersom hårfolliklene blir skadet så vil det ta lengre tid før håret vokser ut igjen. Hårveksten kan bli permanent redusert, men påfølgende laserbehandlinger kan være nødvendig. Heldigvis går det raskt å fjerne hår med lasere slik som Silk’n Glide.

4. Laserbehandling er for dyrt

Hårfjerning med laser er ikke billig, men hårfjerning med lasere slik som Silk’n Glide er svært lønnsomt på lang sikt. I tillegg sparer du ikke bare penger, men også flere timer i året på barbering. Hårfjerning med laserapparater som Silk’n Glide tar heller ikke lang tid og det er dessuten enkelt.

Sammenlignet med priser i klinikker er laserbehandling hjemme med apparater som Silk’n Glide svært økonomisk. Klinikker har priser som kan koster skjorta, selv området de behandler er kanskje bare øyebrynene eller leppene. I tillegg er det ikke alltid man har tid til å booke timer hos en laserklinikk. Heldigvis kan man gjøre laserbehandlinger hjemme med praktiske apparater som Silk’n Glide og få like gode resultater.

5. Laserbasert hårfjerning virker ikke på mørk hud

Dette var kanskje sant før, men dagens laserteknologi har løst dette problemet for lengst. I dag kan du effektivt fjerne hår med laserapparater slik som Silk’n Glide, selv om du har en mørkere hudtone. Før var dette problematisk ettersom apparatene kunne bli forvirret av at det var både melanin i huden og i håret. Men dette har designerne bak laserapparater løst. Slik at det finnes mange gode apparater på markedet som fjerner hår som vokser på mørk hud, slik som Silk’n Glide.

Så lenge du følger anbefalte instrukser så går det som regel greit å fjerne hår på mørk hud med laser. Det kan hende det gjør litt vondt, men ikke så mye at du blir vant til det.