Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

6 øvelser for å stimulere Sexlyst

Seksuell dysfunksjon og lav sexlyst er et problem som får en enorm mengde oppmerksomhet. Det finnes flere annonser for fra de mange farmasøytiske selskaper som hele tiden reklamerer sine produkter på impotent. Vi har samlet under hva du kan gjøre for å stimulere libido naturlig og øke sexlyst.

Seksuell aktivitet er fysisk aktivitet , og den beste måten å øke seksuell ytelse og øke sexlyst er å være i god fysisk form ved trening. Under har vi oppsummert 6 naturlige metoder for å øke sexlyst for de som sliter med lav libido

Generelt Trening forbedrer Libido og lav sexlyst

Forsking sier at trening er best for å øke sexlyst . stå opp og komme i bevegelse hvis du ønsker en sterk libido. Trening er beste måten å sikre en sunn libido. Det er blitt funnet ut at Impotente menn får meste nytte av sine ED medisiner når de inkluderte trening som en del av deres protokollen.

Fysisk aktivitet forbedrer Kvinne Respons

Kvinner som lider av depresjon og de forferdelige bivirkninger av antidepressiva ofte opplever et dramatisk redusert seksuell lyst. Trening før seksuell stimulering hjelper med å øke en kvinnelig erfaring og fysisk reaksjon på sex, ifølge nyere forskning. En studie foretok en sammenligning av effektiviteten av enten trening eller testosteron for å øke opphisselse hos kvinner. Resultatet ble at trening hadde mer effekt

Mentale øvelser

Biologi spiller en stor rolle i seksuell funksjon, men vi kan ikke utelukke at mentale aspektene er like viktig for en sunn libido. En studie , som omfatter 128 kvinner og 98 menn, ble utformet for å evaluere effekten av opplevd seksuell stimulering . Studien brukte innbilte sosiale situasjoner, ustrukturerte fantasier og erotiske historier å stimulere opphisselse. Ikke overraskende, men alle tilnærminger økte opphisselse. Ustrukturert fantasi viste seg å være den mest effektive øvelsen. Fantasi bidrar til økt sexlyst.

Pust og strekk

Hvis du ønsker større seksuell ytelse og tilfredshet, må du øve på dypt pust teknikker og strekking. I en nylig studie, ble en gruppe på 80 menn oppdelt i en kontrollgruppe og en intervensjonsgruppe. Menn som deltok i 20 økter av stekking og pusteøvelser hadde større seksuell lyst og respons i forhold til de som ikke gjorde det.

Bekkenbunnstrening ( Kegel øvelser )

Å gi bekkenmusklene treningsøkt er en effektiv måte å forbedre ens seksuell erfaring og øke sexlyst. Bekkenbunnstreninger, ofte kalt Kegel øvelser, styrker musklene i nedre del av magen . Disse øvelsene blir ofte brukt til å hjelpe gravide kvinner utvikler styrken som trengs for å føde. Bekken treninger hjelpe også menn som har hatt sin prostata fjernet og hjelper med å gjenvinne kontroll over sine muskler. I tillegg kan det hjelpe både menn og kvinner med å få bedre kontroll over musklene som brukes under sex.

Kegel øvelser er enkle øvelser . De vanligvis involverer sammentrekning og avslapning av bekkenbunns muskulaturen. Mens den beste måten å praktisere en øvelse er under veiledning av en trenet utøveren , kan et mangfold av bekkenbunnstrening finnes gratis på nettet.

Ta en tur ... i solen !

Komme ut og absorberer sollys kan være en av de beste måtene å oppmuntre økt sexlyst og seksuell aktivitet hos både menn og kvinner. Sollys øker årvåkenhet og øker energiproduksjon, hovedsakelig ved å stimulere vitamin D syntese og signalfunksjon. Det har til og med blitt bestemt at trening, tilstrekkelig protein, og daglig sollys er like effektivt som mange medisinske intervensjoner. Disse er spesielt gunstig for eldre. Hvis du finner motivasjonen mangler og lav sexlyst, gå utenfor, få litt sol.

Bonus : The Power of Chocolate

En italiensk studie fant at kvinner som spiste sjokolade på en jevnlig basis hadde høyere seksuell aktivitet. En annen grunn til å gi din kjæreste noen fine, organisk, mørk sjokolade.

For menn som føler at overgangsalderen påvirker deres sexlyst og energinivå finnes det Provacyl.

Registrer
For Nyhetsbrev