Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Acnegen™ Acne Cleansing Pads

Av Acnegen®

289.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Acnegen™ Acne Cleansing Pads er en skånsom eksfoliering som gir en fin og jevn hud, samtidig bekjemper utbrudd av kviser.

Denne Acne Cleansing Pads er formulert med en potent kombinasjon av salisylsyre, glykolsyre og melkesyre for mild eksfoliering som fjerner døde hudceller. Dette sørger for at du får en fin og jevn hud som hindre fremtidige utbrudd . Botaniske ekstrakter berolig gjør huden som etter hvert gir deg en glatt, ren og klar hud!

  • Oppnå fin, jevn og ren hud
  • Bli kvitt kviser, og forebygger fremtidige Kviser
  • Skånsom Eksfoliering av huden
  • 100% Naturlige Ingredienser
  • Klinisk bevist til å bidra til en renere, sunnere og friskere hud

Acnegen™ Acne Cleansing Pads er en effektiv og kompleks form som med sine naturlige ingredienser fungerer som en mild mikro-kjemisk peeling. Påfør 1-2 ganger om dagen og kvisene vil tørke vekk og huden vil bli ren og fin på et blunk!

Les Mer

Hva er Acnegen™ Acne Cleansing Pads?

De runde våtservietter er fuktet med mange naturlige ingredienser. Acnegen™ innholder glykolsyre som eksfolierer og renser huden, og bidrar til å hindre fremtidige utbrudd av kviser. De naturlige ingrediensene bidrar også til å gjøre huden myk og frisk.

Hvordan fungerer Acnegen™ Eksfoliering?

De tre samarbeidende syrer; salicylicsyre, glykolsyre og melkesyre i Acnegen™ bidrar til eksfoliering av huden, og samtidig fungerer som en mild mikro-kjemisk peeling som fjerner døde hudceller og fremmer cellefornyelse for jevn, fin og yngre hud. Hver cleansing pads renser dypt inni porene og kontrollere talg-produksjon, som hjlper å bekjempe bakterier som gir kviser. Dette bidrar til at du blir kvitt kviser og forebygger forekomsten av fremtidige kviser samtidig som du får en ren og jevn hud.

Kviser og urenheter kan ofte føre til irritert og rødhet på huden. Glykolsyre er en naturlig mykgjørende og beroligende ingrediens som motvirker irritasjon og rødheten på huden. De naturlige ekstrakter kan redusere disse symptomer og forlate huden mykere, finere og renere.

Acnegen™ Acne Cleansing Pads er klinisk bevist å gi en renere og sunnere hud. For alle de beste resultatene anbefaler vi å bruke alle Acnegen ™ produkter sammen.

Naturlige og effektive ingredienser i Acnegen ™ Acne Cleansing Pads

Salisylsyre 2 % Glykolsyre & Melkesyre 5 %
Naturlig hentet fra ulike planter, inkludert bark, sukkerrør, ananas og melk . Disse syrene hjelper til med eksfoliering av huden, fjerne døde hudceller og bidra til å fremme cellefornyelse
Grapefrukt ekstrakt
Inneholder anti -inflammatorisk , antiseptisk og antioksidante komponenter . Derfor fungerer de naturlige grapefrukt ekstrakt som en mild kjemisk peeling. Den renser huden, reduserer betennelse og balanserer pH-nivået
Kamille blomst ekstrakt
Kamille olje brukes for å lindre inflammasjon og bidrar til å rense fet hud.

Hvordan bruker jeg Acnegen ™ eksfolieringen for å oppnå fin hud?

Påfør Acnegen™ eksfolieringen pad jevnt over ansiktet og halsen . Unngå øye området . La de våte ingrediensene penetrere huden før du påfører andre produkter på ansiktet. Denne eksfolieringen brukes to ganger om dagen - morgen og kveld.

Husk å lukke lokket tett etter bruk slik at våtservietter ikke tørker ut. Unngå kontakt med øynene. Hvis dette skjer, skyll dem grundig


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (80% basert på 1 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

  • * Helt fint! - Kjøpte sammen med kremen, som jeg er veldig glad for
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev