Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Acnegen ™ Complete Acne Protection

Av Acnegen®

759.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Acnegen ™ Complete Acne Protection er et komplett sett av hudpleieprodukter for kvinner som lider av acne, men ønsker å få det under kontroll raskt som mulig. Det kan noen ganger være vanskelig å finne den rette daglige rutinen for å behandle kviser. Med klinisk bevist 4-steg Acnegen ™ Complete Acne Protection kan du nå endelig starte din daglige behandling for å oppnå sunn og acne-fri hud. Kjøp denne hudpleieprodukter på nettet nå.

 • 4-steg acne behandling hjemme
 • Inneholder renser, eksfoliering, ansiktsserum og solbeskyttelse av ansiktet
 • Klinisk bevist på å gi en renere og sunnere hud
 • Hudpleieprodukter som inneholder 100% Naturlige ingeredienser
 • Den beste acne behandlingen fra hjemme

Acnegen ™ Complete Acne Protection er en rask og effektiv måte å bli kvitt kviser og få sunnere hud. Det er 4 enkle trinn. Dette hudpleie systemet for kviser er et av de beste på markedet, som det renser , korrigerer , kontroller og beskytter huden din.

Les Mer

Acnegen ™ Complete Acne Protection Inneholder:

 • 1 flaske ACNE solbeskyttelse SPF 30
 • 1 flaske ACNE ansiktsrens
 • 1 boks av ACNE rensing pads (60 pads)
 • 1 flaske ACNE MANAGEMENT SERUM

Hva er Acnegen™ Complete acne Protection system ?

Få en ren og sunn hud raskt og effektivt og forebygg fremtidige utbrudd av urenheter.

Acnegen ™ acne behandling er klinisk bevist på å gi renere og sunnere hud. Denne unike formen er spesielt utviklet for personer med acne.

Hovedmålet med disse hudpleieprodukter er å drepe bakterier i huden som forårsaker acne, samtidig hindre fremtidige utbrudd acne. Den svært konsentrerte ingredienser gir maksimale resultater og trygt å bruke. Produktene inneholder kun rene og naturlige ekstrakter, essensielle oljer og vitaminer som beskytter og gir næring til huden. Påfør Acnegen™ Complete acne Protection system som en daglig rutine og få en frisk og klar hud hjemme!

Hvordan funger disse hudpleieproduktene?

ACNE CLARIFYING CLEANSER:
Gir en dyp ansiktsrens, fjerner urenheter og samtidig dreper bakteriene i nåværende kviser og bidra til å hindre fremtidige utbrudd. Ansiktsrensen inneholder 2% salicylicsyre , naturlige oljer og 15 forskjellige nærings givende ekstrakter som sørger for at huden er ren og frisk.
ACNE CLEANSING PADS:
Denne Acne Cleansing Pads er formulert med en potent kombinasjon av salisylsyre, glykolsyre og melkesyre for mild eksfoliering som fjerner døde hudceller. Dette sørger for at du får en fin og jevn hud som hindre fremtidige utbrudd. Botaniske ekstrakter berolig gjør huden som etter hvert gir deg en glatt, ren og klar hud!
ACNE MANAGEMENT SERUM
Acnegen™ Acne Management Serum er et effektivt serum for uren hud som også bekjemper kviser. Serumet er kombinert av mikronisert benzoylperoksid, glykolsyre og botaniske ekstrakter effektiv fjerner bakterier som forårsaker kviser redusere talg nivå og samtidig gir en dyp rensing av porer slik at du huden blir etterlatt mykere og klarere i løpet av 24 timer.
ACNE SOLAR PROTECTION SPF 30
Beskytter akne og problem hud fra solen. Den verner huden mot solskader og farlig UV-lys fra solen. Den er svært konsentrert og olje-fri solkrem. Utformet slik at den ikke tetter porene, noe som gjør den ideell for akne og problem hud. Den etterlater huden myk på grunn av de mange vitaminer og mineraler den inneholder, og vil ikke la huden være oljete eller skinnende.

Hvordan bruker jeg alle fire hudpleieproduktene?

ACNE CLARIFYING CLEANSER

Påfør serumet på ansikt og hals. Unngå øye-området. Tillat serum til å tørke ut før du bruker andre produkter på toppen. Du kan bruke den to ganger om dagen - morgen og kveld.

ACNE CLEANSING PADS

Påfør Acnegen™ eksfolieringen pad jevnt over ansiktet og halsen . Unngå øye området. La de våte ingrediensene penetrere huden før du påfører andre produkter på ansiktet. Denne eksfolieringen brukes to ganger om dagen - morgen og kveld.

ACNE MANAGEMENT SERUM

Påfør serumet på ansikt og hals. Unngå øye-området. Tillat serum til å tørke ut før du bruker andre produkter på toppen. Du kan bruke den to ganger om dagen - morgen og kveld. Hvis produktet kommer i kontakt med øynene, må du skylle med vann.

ACNE SOLAR PROTECTION SPF 30

Påfør solkrem i ansiktet og på halsen, men unngå øye området . Vent minst 30 minutter etter påføring, før du går ut i solen.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (90% basert på 2 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

 • * Elsker disse produktene. Det er det eneste jeg kan bruke for huden min og holder kvisene mine ned. Virkelig gode produkter
 • * Super god voksenakne produkt . Huden min har blitt mye bedre siden jeg begynte på den. Kan absolutt anbefale det
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev