Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Acnegen ™ Acne Cleanser

Av Acnegen®

289.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Hvordan bli kvitt kviser fort? Prøv vår nye plantebaserte kvisebehandling. Den nye Acnegen™ ansiktsrensningen for kvisebehandling hjelper med å bli kvitt kviser ved å trenge dypt inn i huden og renser huden, samtidig fjerne kviser. Best av alt er den 100% naturlig og fri for alkohol. Denne renseren gjør huden glattere og sunnere uten irritasjon eller skade.

Inneholder 2 % salisylsyre og naturlige eteriske oljer uten alkohol. Salisylsyre er kjent for dens effektive og rask kvisebehandling

  • Acnegen ™ hud rensing frigjør deg fra kviser
  • Hindre fremtidige utbrudd
  • Motvirker 99% av akne bakterier
  • Lindrer irritasjon og rødhet
  • Består av 15 næringsrike planteekstrakter
  • Inneholder 2 % salisylsyre og naturlige eteriske oljer uten alkohol
  • Egnet til alle hudtyper

De 2% salisylsyre i Acnegen™ kvisebehandling kan redusere rødhet i huden og hindre tette porer . Dette kvise produktet er klinisk testet, ikke testet på dyr og gir følelsen av en ren og sunn hud.

Les Mer

Hva er Acnegen™ kvisebehandling?

Vår nye ansiktsrensning er spesielt utviklet for de som vil bli kvitt kviser fort, det er en behandling for klarere og sunnere hud uten kviser. Det er ofte vanskelig å finne en riktig kvisebehandling for de som lider av akne og kviser problemer. Acnegen ™ ansiktsrensning inneholder 15 naturlige stoffer og 2 % salisylsyre som virker mot blokkering av porene og hudens misfarg. På denne måten blir 99% av bakterier som forårsaker kviser eliminert og rødhet rundt kviser blir redusert. Bli kvitt kviser etter bare noen få behandlinger, og du bør se resultater fort og du vil føle at huden din er mye friskere og glattere, og viktigeste av alt fri fra kviser

Hvordan Bli kvitt kviser fort med Acnegen™?

Bruk denne renseren 2 ganger daglig for å bli kvitt kviser. Kvisebehandling Acnegen™ fungerer som en mild skrubb produsert av naturlige eteriske oljer og planteekstrakter som reduserer rødhet og trenger dypt inn i huden for å rense. De 2% salisylsyre i Acnegen™ kvisebehandling kan redusere produksjonen av talg i porene, og frigjør opptil 99 % av akne bakterier. Denne kvisebehandling hjelper deg med å bli kvitt kviser

Ingrediensene i Acnegen™ kvisebehandling er 100 % naturlig og har blitt klinisk testet for hudens toleranse . Produktet er fri for alkohol og er ikke testet på dyr, slik at du kan ta vare på huden din med god samvittighet .

Kvisebehandlig som består av Naturlige ingredienser

Acnegen™ kvisebehandling inneholder plantestoffer som har vist seg effektiv i kampen mot kviser og akne. Her er en kort beskrivelse av de viktigste ingrediensene:

Salisylsyre: En keratolytic effektiv middel som fjerner døde hudceller, renser tilstoppede porer og fjerner bakterier som forårsaker kviser.

Galangal rot ekstrakt: Dette ekstraktet gir anti-bakterielle effekt til Acnegen hudrensings produktet. Dette ekstraket bidrar til at huden får de essensielle næringsstoffene den trenger for å holde seg fri fra urenheter.

Lakris rot ekstrakt er en ingrediens som også brukes i tradisjonell kinesisk medisin for å hindre betennelse og forbedre hudens elastisitet.

Horse Chestnut Seed Extract: Er Anti-inflammatorisk, renser huden og fremmer blodsirkulasjon.

Appelsin olje: Denne essensielle oljen gir ansiktet den viktige vitamin-C som styrker huden. I tillegg beskytter den mot stress og urenhet fra luften, og stimulerer veksten av nye celler. Bli kvitt kviser fort med denne ansiktsrensen

Ingefær olje: Fungerer som en naturlig antioksidant med anti-inflammatorisk næringsstoffer. Beskytter mot akne bakterier og frie radikaler.

Peppermynt olje: inneholder vitamin A og C, omega-3 fettsyre, kalium, jern, magnesium og kalsium. Kan hjelpe med å fjerne misfarging på huden, øker kollagenproduksjonen og bremser aldringsprosessen.

Hvordan bruker jeg Acnegen™ for å bli kvitt kviser ?

Denne Acnegen™ kan legges til din daglige rutinen. Bruk Acnegen™ ansiktsrensningen to ganger om dagen, om morgning og kvelden før du legger deg. Massere inn innholdet på våt ansikt. Skyll huden med rent vann og tørk ansiktet forsiktig.

Acnegen ™ ansiktsrensningen er til utvortes bruk. Derfor bør du unngå øyekontakt. Svelging eller irritasjon av huden, bør du oppsøke lege.

Det er enkelt å bestille Acnegen ™ – Behandling mot kviser

Kjøp din rengjøring online på ShytoBuy - det er både praktisk , sikkert og diskret ! Bare legg Acnegen ™ i handlevogn, velge mellom ulike betalings og levering metoder som er spesielt tilpasset dine behov .


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 1 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

  • * Jeg har veldig sensitiv hud og kan ikke bruke noen produkter med alkohol. Dette produktet har vært meget god hjelp .
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev