Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Acne Solar Protection SPF 30 solkrem 114ml solkrem | Ansiktskrem til uren hud med SPF30

Acnegen®

339.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

ACNE SOLAR PROTECTION SPF 30 av Acnegen™ er en av de beste solkremer for ansiktet på markedet med solfaktor 30. Denne solkremen beskytter kvise utsatt hud mot solskader og gir næring til huden i dybden. De naturlige ingrediensene sikrer at kremen ikke tetter porene.

  • Solkrem for ansikt med SPF 30
  • Inneholder kamille, aloe , grønn te og vitamin E.
  • Beroligende for huden
  • Passer for urenhud
  • Fri for olje
  • Beskytter huden mot solskader
  • Tetter ikke porene
  • Har anti-aldrings effekter
  • Inneholder antioksidanter

Acnegen ™ solkrem for ansikt med SPF 30 er perfekt for deg med kviser og uren hud. Det er enormt viktig å velge riktig solkrem når du har fet hud - ellers kan du gjøre hudens tilstand verre og tette porene. Det handler ikke bare om å beskytte huden, men også ta vare på det! Ta vare på huden din med denne solkremen.

Les Mer
Type: Solkrem
Størrelse: 114 ml.

Hvorfor skal jeg velge Acnegen ™ solkrem for ansikt?

Denne solkremen for ansikt har solfaktor 30 som beskytter huden mot solskader. Det er en av de beste solkremer på markedet. Det er svært viktig å velge riktig solkrem hvis du har kviser eller uren hud. Mange vet ikke at ingrediensene i mange vanlige solkremer tetter porene, og dermed føre til utbrudd av kviser. Acnegen ™ solkrem med SPF 30 er en kombinasjon av alle fordelene ved en vanlig solkrem som beskytter huden mot solskader og samtidig bekjemper urenhet med de naturlige ingredienser fra Acnegen ™ . Den inneholder ikke noe olje og derfor ikke vil tette porene. Huden din vil ikke skinne og se fet ut. Denne solkremenen for ansikt er også rik på vitaminer og mineraler som gjør huden din myk, fuktig og beskytter godt.

Hvordan virker Acnegen ™ solkrem for ansikt?

Den spesielle formelen i Acnegen ™ er laget for hud som er utsatt av kviser og urenhet. Solkremen tetter ikke proene, noe som forårsaker utbrudd av betente kviser. Denne olje fri solkremen for ansikt er beste solkrem med solfaktor 30 som er godt egnet til urenhud

Solkremen beskytter huden mot solskader fra UV-lys og fungerer som naturlig nærende med sine naturlige ekstrakter og antioksidanter. Produktet innholder Aloe Vera, kamille, grønn te og vitamin-E som gir den perfekte kombinasjonen, og lindrende huden. Vitamin-E har en antioksidant effekt som bidrar til å bekjempe frie radikaler i luften.

Acnegen ™ solkrem for ansikt er spesielt designet for akne utsatt hud. For enda bedre resultater bruk den sammen med de andre Acnegen ™ rekke produkter som er spesielt egnet for uren hud.

Hvordan bruker jeg denne solkremen?

Bruke denne solkremen på ansiktet for å beskytter huden mot solskader

Påfør på ansikt og hals, men unngå øye området. Vent ca. 30 minutter før du går ut i solen. Solkremen er ikke vanntett og må påføres på nytt etter trening, bading eller svømming.

Hvis Acnegen ™ solkremen kommer i kontakt med øyne, skyld grundig med vann

Kun naturlige og effektive ingredienser i denne solkremen

Octinoxate 7%, Octocrylene 7% & oxybenzone 6%(SPF 30)
Beskyttende komponenter som hindrer solbrenthet og betennelse.
Aloe Vera Barbadensis blad ekstrakt
Inneholder naturlig beroligende stoffer. Reduserer betennelser, gir viktige næring til huden og samtidig beskytter mot skadelige UV-stråler.
Vitamin - E
Et velkjent antioksidant og fuktighetsgivende element. Vitamin-E fyller huden effektiv med fuktighet, forebygger fine linjer og rynker, og bekjemper frie radikaler fra solen.
Kamille blomst ekstrakt
Er kjent som en beroligende te. Kamille blomst, og dens essensielle oljer er en viktig ingrediens som brukes til å berolige betennelser og rense fet hud.
Grønn te blad ekstrakt
Naturlig hentet fra te plante kalt Camellia Sinensis. Grønn te plante inneholder sterke antioksidant, anti - aldring, og anti - inflammatorisk egenskaper som kan bekjempe kviser, redusere olje, og fremmer hudens fuktighet.
Allantoin
Funnet i planter, Allantoin er mye brukt ingrediens i kosmetiske produkter som har vist seg å forbedre huden, redusere rødhet og berolige irritasjon.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (80% basert på 1 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

  • * Fantastisk god krem ​​som absorberes raskt inn i huden og etterlater den fin og ren og klar for sol
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev