• Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Moisture Repair

Hyaluronic Acid Serum
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Adrian London Moisture Repair Serum™ er en effektiv Hyaluronsyre behandling som kan forebygge rynker og tidlig aldring. Den inneholder ingrediensen hyaluronsyre, som bidrar til å styrke cellene og samtidig stramme huden. Adrian London Repair Serum kan også redusere oksidativt stress i cellene, noe som gir bedre elastin i huden og dermed mer fuktighet.

 • Adrian London Repair Serum kan forebygge rynker og fine linjer
 • Jevner og strammer huden
 • Effektiv Hyaluronsyre behandling for bedre hydrering
 • Reduserer oljeproduksjonen på huden
 • Inkluderer viktige vitaminer, mineraler og antioksidanter
 • Inneholder ingen Preben eller sulfater
 • Gratis Frakt

Ønsker du å få tilbake den følelsen av en ung og frisk hud? Adrian London Repair Serum ™ kan hjelpe deg med det. Repair Serum består av Hyaluronsyre behandling som effektive jevner ut huden din. Repair serum gir huden din de essensielle næringsstoffene som den trenger, samtidig forebygger rynker og fine linjer.

 • Glutenfri

Hva er Silk’n Glide 150.000?

Denne effektive laser hårfjerneren bruker en innovativ HPL (Hjemme Pulserende Lys) teknologi, som er særlig egnet for hjemmebruk. Lyset fra denne HPL hårfjerneren sender ut intense lysimpulser som danner varme som går inn i hårsekkene og deaktiverer hårets vekstsyklus. Denne hårfjerner teknologien er FDA-godkjent, så du kan være helt sikker på at du er i de beste hender. Silk’n Glide 150.000 laser hårfjerning leverer samme effektive resultater som hos profesjonelle salonger, men til en brøkdel av prisen! Det aller beste er at du ikke trenger å kjøpe nye lysimpulser til din hårfjerner, ettersom de medfølgende 150.000 er mer enn nok.

I motsetning til mange andre HPL hårfjernere, kan Silk’n Glide 150.000 laser hårfjerning brukes på mørkere hudtyper enn normalt. Dette skyldes at den nye enheten er utviklet med et lav-energi nivå som kan justeres til 5 forskjellige intensiteter. På denne måten kan du stille inn enheten nøyaktig til det nivået som er best for deg og din hudtype.

Slik virker Silk'n Glide 150.000

Silk’n Glide 150.000 HPL Hårfjerning fungerer på to hovedmåter: Glidende og pulserende. Den glidende metoden er helt unik og derfor fungerer som ekstra rask behandling. Hver enkelt lysimpuls blir sendt ut automatisk med intervaller på bare 1,5 sekunder. Dette betyr at du bare skal la Silk’n Glide 150.000 ’gli’ over det området som du ønsker å fjerne håret fra. Du får en perfekt løsning som gir deg raske resultater, men med en skånsom og sikker fremgangsmåte. Den pulserende funksjonen på denne HPL hårfjerneren er mer velegnet for mer sensitive områder på huden, ettersom funksjonen har flere innstillingsmuligheter.

Hva er HPL-teknologi?

Silk’n Glide 150.000 bruker HPL (Hjemme Pulserende Lys) teknologi for å skape en sikker og skånsom måte å fjerne uønsket hår på. Metoden stimulerer frem prosessen som sikrer en langsiktig og langvarig reduksjon av hårvekst. HPL sender energipulser som omdannes til varme som rammer hårsekkene. Den omliggende huden rundt håret forblir urørt. Den høye kontaktoverflaten fra denne laseren gir den beste kvaliteten og de mest profesjonelle resultatene, og etterlater huden helt glatt og silkeglatt – smertefritt!

Rask behandling med Silk'n Glide 150.000

Behandlingstiden med Silk’n Glide 150.000 laser hårfjerning vil variere avhengig av det området på kroppen du bruker den på. Denne HPL hårfjerneren sender ut en impuls for hvert 1,5-3,5 sekunder. Men intervallet kan tilpasses dine ønsker ved å trykke på energi-modus-knappen. Det betyr at enheten kan tilpasses til en rekke forskjellige krav, inkludert hudfarge, hudtype eller sensitivitet.

Det anbefales at du utfører 6-8 behandlinger fordelt på 2-4 ukers mellomrom på det område som du ønsker å fjerne hår fra. Grunnen til at du skal ha en pause mellom behandlingene, er at håret skal være i dvale for at du kan få de beste resultatene. Men du benytte Silk’n Glide 150.000 på et annet området mens du venter. Når du begynner å se resultater skal du bare bruke Silk'n enheten etter behov.

Husk at huden du velger å behandle bør være barbert, tørr og fri for pudder, deodoranter, kremer og salver. Avstå fra å vokse eller plukke ut håret. Bruk heller ikke pinsett. Barbering i forkant er viktig for å oppnå ønskede resultater! Best resultat oppnås når du barberer tre dager før behandlingen eller når håret er 1-2 mm - 3/32 tommer

Raske resultater med Silk’n Glide 150.000

Mange brukere opplever en hårreduksjon på 50% i løpet av bare 3-4 behandlinger. Dette forteller litt om hvor praktisk og raskt det er å få en silkeglatt og hårfri hud. Det er viktig å merke seg at behandlingstiden vil variere, avhengig av hår- og hudtyper.

Hva får jeg i min boks?

 • Silk’n Glide 150.000 enhet
 • AC-adapter
 • Bruksanvisning og manual (engelsk)
 • Stilfull oppbevaringsveske og en myk klut for å effektivt rengjøre enheten

Lett å bruke

Silk'n Glide 150.000 laser hårfjerning enhet er utrolig enkel å bruke. Du trenger bare bruke en glidende eller pulserende bevegelse for å takle dine uønskede hår. Det er helt smertefritt! Vær oppmerksom på at behandlingstiden kan variere fra person til person, alt avhengig av hud- og hårtype. Men du kan være sikker på at denne HPL hårfjerningslaseren tilbyr deg en av de hurtigste og mest komfortable løsningene for å fjerne uønsket hår på.

Trygt å bruke med sikkerhet i taken

Silk'n Glide 150.000 laser hårfjerning er veldig trygt å bruke og har blitt FDA-godkjent. Denne teknologien gir deg de samme sikre og silkebløte resultatene som hos profesjonelle salonger, men for hårfjerning med laser hjemme, så du kan fjerne uønsket hår når du selv har tid og lyst.

Silk'n Glide 150.000 er designet med brukerkomfort og sikkerhet i tankene, og derfor har den også en innebygget hudsensor. Denne hudsensor sørger for at du ikke behøver å være bekymret for om din hudtype er for mørk for å bli behandlet. Enheten blinker og sier i fra hvis din hud ikke er egnet for behandling. Et annet sikkerhetstiltak er at Silk'n Glide 150.000 utelukkende sender ut lysimpulser når den er i direkte kontakt med din hud. Dette eliminerer risikoen for å få skarpe lysglimt eller lys i øynene når du gjør hårfjerning med laser hjemme.

Silk'n Glide 50.000 Silk'n Glide Unisex 100.000 Silk'n Motion 350.000
1,199.00Kr 1,199.00Kr 2,739.00Kr
Behandlingsområder Små og følsomme områder
Mellomstore områder
Små og følsomme områder
Mellomstore områder
Hele kroppen
Teknologi Hjemme Pulserende Lys (HPL) & Glide-funksjon Hjemme Pulserende Lys (HPL) & Glide-funksjon Hjemme Pulserende Lys (HPL) & Glide-funksjon
Brukeroverflate (cm²) 3 cm² 3 cm² 3 cm²
Mulighet for kjøp av ekstra impulser Ja Ja Ja
Behandlingstid av små områder (overleppe, armhule, bikinilinje) 2-6 minutter 1-7 minutter 1-7 minutter
Behandlingstid av større områder (ben, rygg, bryst og mage) 15-45 minutter 15-35 minutter 15-35 minutter


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Skriv den første anmeldelsen!

Skriv en anmeldelse
* Resultatene vil variere fra person til person