FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
 • Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Kaffe, brus, vin og røyking er ting som mange av oss ikke kan leve uten, men etter mange år kan det virkelig vise på tennene våre. Advanced Tannbleking System 32x er formulert med naturlige ingredienser som ikke bare jobber med å bleke tennene dine ved å dekke over flekker, men faktisk også for å fjerne flekkene og å vise frem de hvite tennene under, alt takket være den patenterte anioniske flekkfjerningen og NuBright ™ LED-teknologi. Med det komfortable, myke og håndfrie designet, kan du utføre dine daglige gjøremål mens du bleker, slik at det er ingen unnskyldning for ikke ha et smil som du elsker, uansett hvor travel din livsstil er!

 • Patentert flekkfjerningsteknologi
 • Bleker tennene med 3 enkle steg
 • Naturlig smaksatt med peppermynteolje
 • Gratis blekepenn inkludert
 • Trygg for emaljen og egnet for følsomme tenner
 • Fritt for peroksid, fluor, GMO og parabener

De fleste andre tannblekeprodukter på markedet er fylt til overflaten med kjemikalier som ikke er bra for munnen. Dette tannblekesystemet er imidlertid laget av en botanisk blanding og er fritt for peroksid, parabener, alkohol og sulfater, slik at det er konstruert for å være helt trygt for tennene dine. Sammenlignet med mange blekeskinner spesielt, kan dens sidebeskytter gjøre det enklere å fjerne flekker uten smerte eller følsomhet. Enten det er for å se best mulig ut før bryllupet ditt, en begivenhet, en ferie eller bare for å øke selvtilliten, er Advanced Tooth Whitening System 32x perfekt for enhver anledning.

 • Organisk
 • Glutenfri
 • Bleke-gel
 • Munnbrett
 • LED Brightening Light
 • Nyeanseveileder
 • Lagringseske for Brett
 • Tillegg: Blekepenn

Å ha et selvsikkert smil

Visste du at å smile faktisk kan få deg til å føle deg lykkeligere? Å elske tennene dine kan få deg til å smile bredere, men dessverre føler mange at de trenger å dekke over smilet sitt på grunn av misfarging og flekker på tennene. Derfor har tannbleking blitt populært, både hos tannlegen og hjemme. Enten det er én nyanse eller 8 nyanser lysere, er det mange fordeler med å lysne opp smilet ditt, og en av disse er den enorme økningen i selvtillit som det kan gi. Et lyst og hvitt smil kan gi deg riktig start på dagen og gi deg den gode, selvoppløftende holdningen du trenger for å trives med deg selv, i tillegg til å være selvsikker overfor andre.

Bruksveiledning

Tannblekegel - Med Advanced Teeth Whitening System 32x er det bare tre enkle steg for et mer selvsikkert smil!

 • Påfør - Puss tennene med tannkrem og sjekk startnyansen din med veilederen. Start med å bruke sprøyten til å påføre en tynn stripe (ca. 0,5 ml) med gel på de øvre og nedre buene i rommene på innsiden. Spre gelen jevnt utover brettet ved hjelp av sprøytespissen, med fokus på hvor de synlige delene av tennene vil være.
 • Aktiver - Aktiver gelen ved å trykke på NuBright ™-lampen for å slå den på, og deretter legger du skuffen i munnen. Hold den på plass i ca. 10-20 minutter (maksimalt 25 minutter) mens du gjør dine daglige gjøremål, fjern deretter brettet fra munnen og skyll med vann.
 • Smil - Fjern LED-lampen fra skuffen og vask deretter skuffen med varmt vann. Bruk en eller to ganger daglig i opptil 7 dager til du har nådd ønsket nyanse, og bruk nyanseveilederen til å følge progresjonen. Deretter kan du bare nyte ditt nye, vakrere lysere smil!

Tannblekepenn - For å bruke, vri pennen til gelen er synlig gjennom børstens spiss og påfør et tynt lag på synlige deler av tennene. Smil i 30 sekunder og skyll deretter av etter 25 minutter. Den praktiske, kompakte pennformen gjør den perfekt for bleking på farten eller for å rette på detaljer, og den kan brukes daglig etter behov.

Fullstendig ingrediensliste for gel og penn

Glycerin, natriumbikarbonat, chondrus crispus (karrageenan) pulver, xylitol, sorbitol, vann, mentha piperita (peppermynte) olje, vaccinium makrokarbon (tranebær) frøolje, aloe barbadensis (aloe vera) bladsaft, anthemis nobilis (kamille) cocamidopropylbetain, limonene (naturlig smaktilsetning).

Anbefalinger

Siden den botaniske gelformelen i Advanced Tann Whitening System 32x er laget av naturlige ingredienser, er systemet trygt å bruke. Dette produktet er kun beregnet på naturlige tenner, så det vil ikke fungere på proteser, fyllinger eller kroner. Rådfør deg med legen din om blekeprodukter kan være noe for deg hvis du utfører eller trenger tannbehandling eller har flekker fra medisinbruk. Ikke bruk hvis du er gravid eller ammer. Dette systemet er laget for tannbleking tenner, så vennligst husk at det ikke er laget for å være en erstatning for vanlige tannlegebesøk.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Skriv den første anmeldelsen!

Skriv en anmeldelse
* Resultatene vil variere fra person til person