• Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Alli Slankepiller

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Få større rabatter på Alli slankepiller nå ved å kjøpe flere pakker. Nå blir produktet sendt med UPS for raskere og tryggere ankomst til Norge

Alli™ er et kjent tilskudd for effektiv vekttap. Alli slankepiller er designet for vekttap hos overvektige voksne og som har et BMI på 28 eller mer. Alli vekttap piller kan redusere risikoen for å utvikle farlige hjerte – og karproblemer som er vanlig hos overvektige folk. Tilskuddet skal brukes sammen med en kalorifattig diett med lite fett.

 • Alli slankepiller inneholder 27 mg av den aktive ingrediensen Orlistat
 • Hindrer kroppen å absorbere all fett i maten
 • Svært effektive tabletter for vekttap
 • 84 stk kapsler som er lett å svelge
 • Klinisk bevist for å fremme vekttap
 • Tas sammen med måltider for hjelpe kroppen å kvitte seg med fett
 • For hver 2 kg som du mister ved å spise mer sunt, kan du gå ned 1-2 kg ekstra

Alli vekttap piller hjelper deg å øke vekttapet ved å hindre at fett samler seg i fordøyelsessystemet. I kombinasjon med livsstilsendringer kan du øke vekttapet med opptil 50%. Alli piller påvirker enzymer som bryter ned fett i kroppen. Hvis du følger anbefalt dose for Alli slankepiller, så kan du for hver 2 kg som du mister ved å spise mer sunt, gå ytterligere ned 1-2 kg.

Hva er Alli slankepiller?

Alli piller er svært effektive piller for vekttap, spesielt for overvektige voksne med en BMI på 28 eller mer. Det anbefales for deg som ønsker å gå ned i vekt og som forstår at et sunt kosthold er viktig for å gå ned i vekt. Det hjelper deg å komme i gang med sunne og nødvendige livsstilsendringer for å gå ned i vekt.

Alli slankepiller kommer fra et registrert apotek, slik når du kjøper Alli piller fra ShytoBuy så kan vi garantere at du får kvalitetsprodukter med den høyeste standarden og kvaliteten.

Hvordan virker Alli slankepiller?

Når du får i deg flere kalorier enn kroppen trenger, så bli kaloriene lagret som fett og du går dermed opp i vekt. Alli vekttap piller inneholder den aktive ingrediensen Orlistat som påvirker enzymer som påvirker nedbryting av fett. Alli slankepiller forhindrer at fett blir lagret og absorbert i kroppen. Hvis fett ikke blir bearbeidet, kan det heller ikke lagres og da blir fettet derfor transportert ut av kroppen via avføringen.

Vekttap med Alli slankepiller fungerer ved å påvirke enzymene som bryter ned fett. Resultatet er at inntaket av proteiner og karbohydrat forblir upåvirket. Disse næringsstoffene blir absorbert av kroppen som vanlig. For oppnå ønsket vekttap med Alli piller så er det viktig at du spiser mindre fet mat og blir mer fysisk aktiv. Hvis du gjør dette så kan du med Alli slankepiller og sunt kosthold gå ned 1-2 kg ekstra for 1 kg vekttap.

Hvor mange piller skal jeg ta per dag?

Du skal ta 1 pille 3 ganger daglig i forbindelse med måltider.

Kontroller ditt fettinntak med Alli slankepiller

Hvis du spiser en kyllingfilet med 15 gram fett og tar Alli slankepiller så vil omtrent ¼ av fettet (4 gram) bli forhindret å bli absorbert i kroppen. Lavere fett gir mindre sjanse for bivirkninger.

Hvis du derimot tar piller med et måltid med høyt fettinnhold, slik som en burger med pommes frites som inneholder 80 gram fett, så blir omtrent 20 gram fett renset fra kroppen (og det er også større risiko for å oppleve uønskede bivirkninger.

Alli vekttap piller reduserer overskuddsfett på en naturlig måte. Hvis du opplever uønskede bivirkninger så er dette et tegn på at du spiser et måltid med mer fett enn anbefalt.

Hvor lang tid tar før Alli vekttap piller virker?

Alli slankepiller for vekttap er klinisk bevist for å kunne minste fettinntaket, og hjelpe deg å gå ned i vekt. Det progressive vekttapet fungerer ved at det blokkerer fettinntaket i kroppen, sørger for at du får i deg mindre fett fra måltider, allerede fra første kapsel.

Når du kjøper Alli slankepiller for å gå ned i vekt, så er det viktig at du følger en kaloriredusert diettplan med lite fett, og at du blir mer aktiv. Resultatene er avhengig av hvor mye du endrer din livsstil. Du bør ikke bruke Alli piller for vekttap i mer enn 6 måneder.

Hvordan vil Alli slankepiller fungere for meg?

Disse vekttap kapslene for vekttap har blitt utviklet for voksne som er overvektige og som har en BMI på over 28 eller mer. Til forskjell fra andre appetittreduserende – eller fettblokkende produkter, så fungerer alli slankepiller ved å påvirke enzymer som bearbeider fett. Dermed blir proteiner og karbohydrater upåvirket, slik at kroppen din absorberer disse næringsstoffene som normalt. Alli påvirker dermed ikke pulsen, hjernen eller kan forårsake søvnløshet.

Alli slankepiller påvirker og arbeider med fettet som du spiser, slik at du trenger ikke å ta en kapsel hvis du hopper over et måltid, eller dersom måltidet ikke inneholder fett. Du bør også ta et multivitamin preparat hver dag for sikre en tilstrekkelig absorbering av vitaminene A, D, E og K.

Er det noe bivirkninger ved Alli Slankepiller?

Alli slankepiller for vekttap inneholder Orlistat, laktose, og sukrose. Hvis du er følsom mot spesifikke sukkertyper så bør du snakke med legen din før du prøver Alli. Alli slankeppiller skal ikke brukes av noen under 18 år, og det anbefales at du snakker med din lege før du bruker produktet sammen med andre legemidler, eller hvis du har en helsetilstand. De vanligste bivirkningene knyttet til tilskuddet inkluderer, gassoppbygging, plutselig avføring, et eller oljeaktig avføring eller myk avføring.

Andre effekter av bruk av sterke tabletter for vekttap er angst, magesmerte, flytende avføring, anal inkontinens, og økt avføring, divertikulit, overfølsomhet, blemmer på huden, hepatitt, choleithiasis og mild rektal blødning. Alli vekttap skal ikke tas dersom du er gravid eller ammer.

Behandling bør ikke overstige 6 måneder.

Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(12)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK Trustpilot Reviews5

96% basert på 15 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Etter mye undersøkelse ble jeg anbefalt å prøve Alli av min venn som mener er det eneste vekttap tilskudd som fungerer. Så jeg har prøvd den nå i snart en mnd. Ganske fornøyd, du må på do mer oftere men det fungerer. Ganske fornøyd med Service fra ShytoBuy, rask og sikker ankomst av pakken på døra

  N Nina small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Var dyrt, med definitivt verdt pengene fordi de fungerte for meg. Har gått ned i vekt, og vil forsette å kjøpe disse.

  J Jens small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Disser har virket for meg, og jeg er fornøyd!

  A Anja small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Ta som forskrevet så vil den funke. Eneste som har fungert for meg så effektiv

  S Sascha small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Disse tabletter har er helt magisk, fungerer ganske bra

  D Daniel small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Eneste som har fungert for meg!

  J Jannine small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Veldig bra service, fikk den innen 2 dager. Slipper å bestille på en stund siden eg bestilte flere falsker sammen

  BB Birgitte B small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Alli har fungert for meg i det siste , og hjalp meg til å miste mye vekt . Jeg bestilte fra dere i slutten av forrige uke og fikk pakken i dag . Instruksjonene sier du mister mest vekt på de første 6 månedene . Jeg tror dette er sant fra mine tidligere erfaringer. Jeg prøver å følge den anbefalte dietten , og jeg har bare hatt en bivirkning , og det var da jeg spiste mer fett enn jeg burde ha. For meg har dette virkelig fungerert. Hvis du spiser en moderat mengde fett kan hjelpe deg, til slutt gikk jeg ned 6 kg på en måned , og jeg tenkte jeg skulle kjøre et kurs for!

  NL Nea Lindstrøm small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Endelig et slankemiddel som virkelig fungerer!

  K Kristine small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultatene vil variere fra person til person