• Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Alt du trenger å vite om Teatox

Teatox er blant de mest populære merkene vi har innenfor detox te. Finn ut om dens fordeler og hvordan den fungerer.

Desember er ikke langt unna, noe som betyr at vi har diett og trening på sinnet, vel kanskje ikke alle. Men hvem vil vel ikke være i god form til julebordet? Selv om vi ikke har tenkt å slå oss ut å prøve å se perfekt på julefest, er vi ikke imot i å følge veien til sunnere livsstil, og kanskje på jakt etter noen enkle måter å miste noe få kilo, uten å gå spise noe annet enn grønnkål i en hel måned. Det er derfor vi er nysgjerrig på de nyeste sunn Teatox kosthold.

Hva er en teatox diett ?

Tea + detox = teatox. I hovedsak er det en diett plan som inkorporerer ulike te for å gå ned i vekt, øke energi og rense kroppen.

Hvilken helse fordeler kan jeg få fra teatox ?

En te detox består vanligvis av to typer organisk, urte te. Teatox morgnings te nytes om morgen for å forberede kroppen din for dagen med energi, mens den andre er Teatox kvelds te som drikkes om kvelden eller ved sengetid for å dra nytte av den avslappende effekter før senge tid. Som andre detox-programmer, renser teatox uønskede kjemikalier og giftstoffer fra kroppens vev og skaper en indre miljø som bidrar til helbredelse. En naturlig bivirkning av denne prosessen er økt stoffskifte og vekttap, noe som gjør teatox programmer appellerer til mange som sliter med overvekt og stor mat appetitt. I tillegg til vekttap, har teatox te en rekke andre helsefordeler, inkludert kolesterol reduksjon, senket blodtrykk, og effektiv kolon rensing. Det kan også forbedre teksturen og utseendet av huden, forbedring hukommelse og generelle mentale ytelse, forbedre immunsystemet, gjenopprette balanse og forbedre humøret. Noen selv hevder at etter en teatox te kosthold kan hjelpe avverge kreft og type 2 diabetes. De fleste teatox planer varierer fra syv til 30 dager, og inkluderer forskjellige blandinger for ulike tider av døgnet.

Er det noen helserisiko forbundet med teatox ?

Teatox te inneholder kun naturlige ingredienser og derfor ikke ha noe negative helsemessige tilstander, heller positive, siden de er veldig rik på antioksidanter.

Hvordan kan en Teatox hjelpe deg å gå ned i vekt?

Leve et moderne vestlig livsstil, er det nesten umulig å unngå eksponering for giftige stoffer i mat, vann, luft og selv byggevarer. Teatox, som skinne detox tea bidra til å fjerne disse skadelige giftstoffer fra blodet og vev slik at kroppen fungere som normalt; i sin helhet og naturlige tilstand, renser den kroppen fra stoffer som ikke er nødvendig eller ønsket. Et velfungerende, ren kropp regulerer fordøyelsen effektivt og forvandler mat til brukbar energi. Ved hjelp av en Teatox sine DETOX te normalisere forbrenningen og reduserer nivåene av lagret fett i kroppen; dette resulterer i en betydelig reduksjon i størrelsen av abdomen ved å rense og stimulere kroppen for fortsatt fettforbrenningen, Teatox te kan være et effektivt vekttap program selv når kosthold og trening mislykkes. Teatox rensing øker også energinivået og fremmer en følelse av velvære som oppfordrer til økt aktivitet, noe som ytterligere forbedrer metabolske stabilitet og vekttap.