• Handle med Trygghet

  Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

 • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Ulike alternative behandlinger av ereksjonsproblemer

Det finnes mange måter å behandler erektil dysfunksjon på. Noen alternative metoder har ikke blitt grundig forsket på og kan føre til negative bivirkninger. Ereksjonsproblemer kan løses lett og det anbefales alltid å snakke med din lege før du bruker alternative behandlinger.
Ereksjonsproblemer er noe som rammer menn i alle aldre. Ereksjonsproblem kan behandles med ulike tilskudd og medisin. Imidlertid finnes det en rekke naturlige urter som også motvirker problemer med ereksjoner. Erektil dysfunksjon skyldes en rekke årsaker. Årsakssammenhengen er komplisert hos mange. Dette skyldes at seksuell opphisselse består av mange faktorer. Dette inkluderer hjernen, blodårer, muskler hormoner og ikke minst følelser.

Tradisjonelle behandlinger av erektil dysfunksjon

Ereksjonsproblemer er ofte et symptom og ikke en medisinsk tilstand alene. Hvis din lege kan gi en diagnose på hva som forårsaker din ereksjonsproblemer så kan den behandles. Vanlige behandlingsformer av erektil dysfunksjon er:

 • Resept medisin
 • injeksjoner
 • Penisstøtte
 • Testosterontilskudd
 • Penispumpe
 • Penisimplantat
 • blodåre-kirurgi

I tillegg finnes det livsstilsbehandlinger slik som:

 • Terapi for sexangst
 • Psykologisk veiledning
 • Gå ned i vekt og vedlikeholde sunn vekt
 • Slutte å røye
 • Redusere inntaket av alkohol

Alternative behandlinger

Det finnes også alternative behandlinger av ereksjonsproblemer. Men før du starter med alternative behandlinger så bør du snakke med legen din. Ereksjonsproblemer kan faktisk motvirkes gjennom kostholdet og særlig med utvalgte urter. De fem urtene under behandler ereksjonsproblemer. Imidlertid er det viktig å være klar over at forskningen på alternative behandlinger er ikke ennå komplett. Og det trengs mer forskning for å forsikre at alle alternative behandlinger er trygge.

Panax ginseng

Røttene til ginseng, også kalt koreansk rød ginseng, brukes som medisin mot flere sykdomstilstander, inkludert erektil dysfunksjon. Forskere har studert panax ginseng og de mener at det er trygt å behandle ereksjonsproblemer med planten. Panax ginseng er trolig den meste effektive måten å behandle erektil dysfunksjon. Imidlertid kan det oppstå bivirkninger med panax ginseng slik som søvnløshet. Dessuten kan ginseng kan negative virkninger når det reagerer med alkohol, koffein og enkelte medisiner.

Dehydroepiandrosteron (DHEA)

Dehydroepiandrosteron (DHEA) er et hormon som blir produsert naturlig i kroppen. Hormonet kan også lages ved å bruke yamsrot eller soyabønner. Forskning har vist at DHEA er trygt å bruke for å behandle erektil ereksjon. Men DHEA er ikke effektiv dersom ereksjonsproblemene skyldes diabetes eller nevreforstyrrelser. Uheldige bivirkninger kan oppstå dersom DHEA tas med enkelte medisiner. De vanligst bivirkningene er akne, urolig mage og hårtap.

L-arginin

L-arginin eller arginin er en aminosyre som finnes i rødt kjøtt, fjærkre, fisk og melkeprodukter. Arginin kan også lages kunstig i laboratorium. Arginin er en såkalt vasodilator som hjelper med å utvide blodkarene og dermed øke blodsirkulasjonen. Det har blitt forsket på arginin som middel mot ereksjonsproblemer. Og arginin anses som trygt i behandlingen av erektil dysfunksjon. Imidlertid kan arginin forårsake bivirkninger slik som kvalme, oppkast, diaré og magekramper. Arginin bør ikke tas med Viagra, nitrater eller medisiner mot høyt blodtrykk.

Yohimbe

Yohimbe er en afrikansk eviggrønn tre. Trebarken inneholder yohimbine som brukes for å lage yohimbe. Forskning har vist at yohimbe kan brukes for å behandle erektil dysfunksjon. Imidlertid så advarer forskningen at yohimbe har for farlige bivirkninger. Dette kan inkludere nyresvikt og hjerteinfarkt. Det anbefales dermed ikke å ta yohimbe, men mindre du har snakket med legen og får legetilsyn. Ikke ta yohimbe dersom du tar antidepressiva eller stimulerende medisiner.

Pinus pinaster

Pinus pinaster kommer fra baren til furutreet. Pycnogenol er et kjent merke som inneholder furubark. Begrenset forskning indikerer at pycnogenol kan behandle erektil dysfunksjon. Imidlertid må du ta tilskuddet i flere måneder før potensielle resultater dukker opp. Bivirkningene av pycnogenol inkluderer svimmelhet, hodepine og munnsår. Ikke ta pycnogenol hvis du tar immunsuppressiva. Ettersom det er lite forskning på pycnogenol så kan det hende at din lege ikke anbefaler deg å ta denne alternative medisinen mot ereksjonsproblemer.

Vær forsiktig med tilskudd

Food and Drug administration (FDA) i USA advarer menn mot å ta tilskudd og kremer som lover å kurere erektil dysfunksjon. Studier har vist at slike tilskudd eller medisin kan inneholder resept medisin eller andre farlige ingredienser. I de fleste tilfeller så blir ikke dette skrevet på produktene heller. Dermed kan alternative behandlinger føre til alvorlig bivirkninger. Kontakt din lege før du kjøper medisin eller tilskudd mot ereksjonsproblemer.

Spør legen din

Husk at legen din er der for å hjelpe deg. Derfor bør du benytte deg av muligheten. Spesielt hvis du lider av ereksjonsproblemer. Som oftest så skyldes ulike helseproblemer. Slik at dersom du finner årsaken til erektil dysfunksjon kan du bedre helsen din. Husk at erektildysfunksjon kan behandles lett. Og jo tidligere du snakker med din lege, jo tidligere kan du få et bedre og mer funksjonelt sexliv.