FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Alternativer for behandling av arr i ansiktet

Arr i ansiktet er ikke uvanlig. Noen får det på grunn av sykdommer som vannkopper, klør man på koppene kan det bli arr, andre får dem på grunn av skader, kviser eller operasjoner. Uansett grunn til at vi har fått arr, er det sjelden vi er spesielt glade for det og derfor vil vi gjerne gjøre noe med det. Ansiktet ditt er åpent for vær og vind hele dagen og derfor bruker også huden lengre tid på å hele, noen ganger er det også vanskelig å sørge for at kremer...

Behandlingsløsninger for arr i ansiktet

Såkalt dermabrasion behandling, hudsliping, er en av de mest populære og effektive metodene for behandling av arr. Dette kan du dog ikke utføre hjemme, du må til en hudpleier som bruker spesielle verktøy for å slipe bort det øverste laget av huden din. I likhet med mange andre arr behandlingsmetoder kommer også denne med noen ulemper, som mulighet for infeksjon, rødhet og hovenhet samt ujevn hudfarge. Fordelen er at de aller fleste som prøver denne behandlingen opplever en reduksjon av arr på minst 50 %.

Kjemiske peelinger er en annen metode for å få fjernet arr i ansiktet. Da brukes en mild syre til å eksfoliere ansiktshuden, dermed forsvinner det øverste laget med hud og et nytt, uten arr, kommer frem. Det finnes ulike varianter av denne peelingen, der noen av metodene går dypere enn andre. Man velger altså metode etter hva slags type arr du har. Fordelen med å velge denne formen for behandling er at den finnes tilgjengelig over alt og den behandler også rynker. Dermed får du løst flere utfordringer i en og samme pakke. Ulempen med kjemisk eksfoliering av huden er at den kan irritere huden din og gjøre den ekstra sensitiv overfor sollys.

Laserbehandling av arr og kirurgi

Det er også mulig å behandle arr med laser. På samme måte som med de to ovenfor nevnte metodene, fjernes også her det øverste hudlaget slik at ny hud fri for arr kommer frem. Dette gjøres også hos godkjente behandlere, og du må bruke bandasje på det behandlede området inntil huden har leget seg. Laserbehandling heler mye raskere enn annen form for behandling, men det bør ikke brukes av mennesker som fremdeles har utbrudd av kviser. Den har heller ikke spesielt god virkning på mennesker med en mørkere hudtone.

Den mest effektive måten å bli kvitt arr på er kirurgi. Her fjernes arret eller det gjøres penere. Her kreves det altså plastisk kirurgi, men dersom du har mange og stygge arr er dette antagelig den aller beste løsningen.

Produkter du kan bruke hjemme

Det finnes heldigvis også mange produkter du kan bruke i fred og ro i ditt eget hjem. Noen av produktene har du kanskje i skapet allerede. Honning for eksempel er utmerket middel for å redusere slike ting som rødhet og infeksjoner. Det finnes i tillegg en rekke kremer og slikt som du kan kjøpe på nettet eller hos apotek. Hos shytobuy.no kan du blant annet kjøpe Naturasil Scar Therapy. Dette er en topisk væske, altså en væske som ikke skal drikkes men brukes utenpå huden, som hjelper den med å hele seg selv. Produktet inneholder selvfølgelig bare naturlige ingredienser. Fordelen med slike hjemmeprodukter er at de koster mindre enn de andre behandlingene og at du har kontrollen selv hjemme. Bakdelen er at det kan hende du må prøve mange ulike produkter før du finner det som passer deg og ditt tilfelle best.

Anbefalte produkter