Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Andropenis Gold Penisforlenger

Andropenis

2,119.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Andropenis Gold er en revolusjonerende penisforlenger som kan øke lengden og omkretsen på din penis uten medisiner eller plastisk kirurgi. Andropenis Gold er godkjent, og kan brukes diskret og komfortabelt om dagen eller om natten.
  • Kan gi varig lengdeøkning på 4.1 cm
  • 40% korreksjon på penisavvik og kurver
  • Kan gi en varig økning i omkrets på 1.5 cm
  • Class 1 medical device, godkjent for smertefri penisforstørrelse uten bivirkninger
  • Kan brukes diskret og komfortabelt om dagen eller om natten
  • Andropenis behandler Peyronies sykdom

Andropenis Gold kan gi fantastiske resultater og har allerede hjulpet tusenvis av menn i å oppnå varige resultater etter kun et par måneders bruk.

Les Mer

Hva sier ekspertene om Andropenis?

”Denne penisforlengeren gir en effektiv og langvarig forlengelse av penis, både i slapp og strukket tilstand” – Dr. Paolo Gontero, San Giovanni Battista Hospital ved Universitetet i Torino.

”Jeg anbefaler denne enheten til mine pasienter for Peyronies sykdom og penisforlengelse, da min erfaring med produktet er at oppnådde resultater er svært oppmuntrende.” – Dr. Faix, Sexolog og direktør ved The Mediterranean Centere for Sexologi og Andrologi.

Hva er Andropenis?

Andropenis er en ledende penisforlengeren for penisforstørrelse på markedet, og er designet for å øke penisens lengde og omkrets. I motsetning til plastisk kirurgi for penisforstørrelse og medisiner, som har varierende og sporadiske resultater, er andro penis et tryggere alternativ. I mange år har dette utstyret vært førstevalget for tusenvis av menn, ikke bare på grunn av dens resultater, men også fordi den kan brukes dag og natt uansett om du står, sitter eller ligger. Andropenis bruker trekkraft teknologi for å gi langvarige resultater, og Andro penis har vist seg å være så effektiv på personer som har gjennomgått penil kirurgi.

Hvem er forlengeren egnet for?

Andropenis er egnet for menn i alderen 18-69 som ønsker penisforstørrelse uten medisiner. Den kan også behandle Peyroniessykdom (krumming av penis), ved riktig bruk.

Når kan jeg forvente å se resultater når jeg bruker Andopenis?

Da alle reagerer på medisiner og medisinske behandlinger forskjellig, vil resultatene variere fra person til person. Hos ShytoBuy har vi solgt produktet i mange år, og vi får tilbakemeldinger fra våre kunder hvor deres penis vokser 0.5 cm i måneden ved bruk av apparatet. Selv om resultatene an variere, kan du forvente å se konsekvent penisvekst når du bruker forlengeren i minst fire timer hver dag. Resultatene vil øke avhengig av hvor ofte og lenge du bruker apparatet.

Hvordan fungerer Andropenis?

Apparatet bruker trekkraft-teknologi for å kontinuerlig sette penis under et lavt press. Dette presset kan hjelpe kroppen til å skape flere celler i penisen, noe som betyr at naturlig vi vokse over tid. Denne cellemultiplikasjonen bidrar til å øke både penisens lengde og omkrets, uten behov for medisiner, kirurgi, spray eller kremer.

Hvor trygt er det å bruke Andropenis?

Den har en CE-sertifisering som klassifiserer den som en Class 1 medical device. Dette betyr at det ikke er noen negative eller farlige bivirkninger både ved kort- og langtidsbruk. I likhet med de milde smertene som oppstår når man bygger opp muskler, kan du oppleve et svært lett ubehag, men dette er bare bevis på at den, og trekkraften, fungerer.

Hvor lett er det å bruke Andropenis?

En av de viktigste fordelene med penisforlengeren er at den er praktisk og enkel å bruke. Husk å måle lengden på penis når den er erigert og deretter trekke fra 4 cm for å beregne hvordan lengden på den bør stilles inn. For å komme i gang er det bare å fjerne toppdekselet og justere lengden. Legg deretter til hvor mange staver du behøver så Andropenis matcher lengden på penis.

Hvordan kan jeg bestille?

Andropenis vil starte å fungere øyeblikkelig, og du kan oppnå fantastiske resultater etter kort tids bruk. Å bestille din forlenger fra ShytoBuy er enkelt, praktisk og trygt. Som med alle våre produkter, blir den levert i en diskret innpakning, men ingen omtale av produktet eller vår hjemmeside på emballasjen. Trykk på ”legg i handlekurv” knappen, for å bestille din Andro penis i dag, og ta det første skrittet mot penisen du alltid har ønsket deg.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 4 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.09% basert på 133 )

  • * Kjøpte Andropenis hos ShytoBuy.no i forbindelse med Peyronies, og ble positivt overrasket over alle de andre fordelene jeg opplevde når jeg brukte denne Andropenis penispumpen. At penisen skulle vokse, hadde jeg ikke forventet, så det var en positiv overraskelse.
  • * Etter et omfattende søk på internett etter den beste penispumpen kom jeg frem til at Andropenis ville være den beste løsningen for meg. Har brukt penispumpen i to måneder, og er VELDIG fornøyd med resultatet. Noen vil dele deres erfaringer?
  • * har vokst 2 sentimeter nå er veldig fornøyd med produktet
  • * Penispumper funker best for penisforstørrelse, ingen tvil om det. Andropenis bruker jeg om natten da jeg ikke ønsker å bruke den på jobb o.l. Har sett flotte resultater etter bare 1 måneds bruk, og gleder meg til å se resultatet etter (for eksempel) tre måneders bruk. Mvh S.T.
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev