• Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Anti Wrinkle Patch

Rynkeplaster
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Anti Wrinkle Patches er en effektiv rynkeplaster for område under øyet som hjelper med å redusere rynker og fine linjer fra ansiktet ditt. Ved hjelp av denne rynkeplaster kan du endelig nyte synlig glattere og strammere hud under øyet.

 • Fremme cellefornyelsen
 • Gjør huden glattere og strammere
 • 100 % naturlige ingredienser
 • Enkelt og effektiv å bruke
 • Kan brukes mens du sover

Anti wrinkle patch er naturlige plaster mot rynker som målretter rynker under øye område. Rynkeplaster gir mye glattere, mykere og mer ungdommelig hud. Bli endelig kvitt uønskede rynker med denne innovative og sikker løsning mot rynker. I tillegg til å bekjempe rynker fukter den også huden.

Hva er Anti Wrinkle Patch | Rynkeplaster ?

Anti Wrinkle Patch er 100% naturlige rynkeplaster som er målrettet mot problemområder i ansiktet og tilfører de effektive ingredienser inn i huden, for eksempel mens du sover. Allerede etter et par ukers bruk kan huden din føles friskere og ungdommelig.

Disse plaster mot rynker inneholder kosmetiske ingredienser som fremmer sunnere hud ved å hjelpe av å forbedre hudens tilstand som å hydrere, cellefornyelse og reparasjon av huden.

Rynkeplaster er basert på en hud plaster teknologi som er brukt over hele verden. De aktive ingrediensene er i direkte kontakt med huden med sikte på å hjelpe til å forbedre hudens tilstand og tilsynekomsten av fine linjer og rynker.

Hvordan bruker jeg rynkeplaster ?

Rynkeplaster bidrar til å redusere synligheten av fine linjer og rynker. For det første, rengjør ansiktet og halsen med en mild renser. Sørg for at huden er ren og tørr. Påfør en Anti-Wrinkle Patch til det området du ønsker å se en forbedring. Hold det sted i 5-10 sekunder før den er godt festet . Gjenta det samme med den andre rynkeplaster.

Viktig: Vær forsiktig rundt øynene - ikke plasser det for nær øyet. Ideelt sett bør plasteret brukes over natten, mens du sover, og i minst 6 timer, for å oppnå maksimal effekt. Neste morgen forsiktig fjerne plaster og følge kursen som anbefalt.


Rens huden tørr


Påfør Rynkeplaster


Sov mens du lar den virke i 6t

Hvilke ingredienser gjør dette unikt?

Alle ingredienser i anti wrinkle patch, altså rynkeplaster er nøye utvalgt. Utvalget er basert på å finne ingrediensene som gir de beste resultatene uten å forårsake noen bivirkninger. Dette produktet gir en harmonisk velvære for huden og hjelper kampen mot rynker.

Denne plaster mot rynker inneholder den velkjente kosmetisk ingrediensen Natriumhyaluronat som har blitt brukt for å stabilisere og vedlikeholde hudceller og huden matrise.

Natriumhyaluronat eksisterer naturlig i huden og en nedgang i dette fuktighetsgivende element fører til dårlig hudtilstand, hard hudoverflate og fine linjer. I hudpleieprodukter er naturlige fuktighetsgivende faktorer i stand til å fukte huden , og dermed redusere trans - epidermal vanntap og reduserer synligheten av rynker .

De andre ingredienser i denne rynkeplaster er:

 • Ricinus communis ( Castor ) Seed Olje som hjelper med å berolige huden. Brukes også i kosmetiske kremer for å bidra til å gjenopprette en naturlig, ungdommelig utseende og redusere rynker.
 • Rosa rubiginosa ( nype ) Seed Olje ofte beskrevet som " Oil of Youth ". Nype brukes som en god fuktighetskrem og hjelper med hudfornyelse.
 • Allantoin brukes i aktuell kremer for å holde huden myk og smidig. Det bidrar også til med å lege huden raskere samtidig som den legger til fuktighet mer effektivt.

Hvorfor skal du bestille fra ShytoBuy?

Vi er en troverdig netthandel som har eksistert i over 12 år og har utviklet vår side i flere land. Våre produkter er unik utvalgt fra et bred marked internasjonalt. Vi sender produktene samme dagen dersom du bestiller før 16:30 hverdager. Vi har ulike betalingsalternativer som er trygge, og dermed vil du finne en metode som passer deg. Med Klarna kan du bestille nå og betale når du har mottatt produktet. Vi gir gode rabatter på produkter dersom du bestiller flere pakker.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(1)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

FANTASTISK 5

100% basert på 1 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Disse er ganske enkle å bruke, bruker dem hver natt og ser forskjell hver morning!

  R

* Resultatene vil variere fra person til person