FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Årsaker til Tynt Hår og Hvordan bekjempe det

Det kan virke dumt å gi så mye oppmerksomhet til håret, men tegn på tynt hår er egentlig de første signaler om forhold som hormonell ubalanse, vitaminmangel, stress eller dårlig ernæring. I det siste har Kerafiber fått my oppmerksomhet gjennom media får sine produkter mot tynt hår. Kerafiber inneholder de viktige naturlige ingredienser som øker dens effektiviteten mot hårtap og tynt hår.

Ernæringsmangler kan bli signalisert med tynt hår

Hår er en av de viktigeste element for flere når det gjelder deres utseende. Tegn på tynt hår kan være skuffende for noe. Det finnes mange gode og effektive hårprodukter på marked. Hårtap kan være forårsaket av vitamin D-mangel. Studier viser at en stor del av spesielt den amerikanske befolkningen er mangelfull i dette viktige næringsstoff, og hårtap er en av de viktigste tegn på mangel på vitamin D.

Mangel på eksponering for sol nesten garanterer vitamin D-mangel. Forskere har kartlagt og fant at jo lenger nord en person lever, jo mer sannsynlig at de har mangel på vitamin D. Dersom tilgangen til sol er ikke et alternativ, supplere vitamin D med tran, vil eller kapsler av D3 hjelpe.

Omega-3 fettsyrer påvirke den biologiske prosessen med vitamin D. De er ansvarlige for produserer av kolesterol og på samme måte fjerne resten av det. For å produsere vitamin D, kroppen trenger kolesterol. Hvis dietten ikke inneholder nok essensielle fettsyrer, kan ikke kroppen produsere sin egen vitamin D. Hårtap kan også være et resultat av svikt av aminosyren lysin, kobber og sink. KeraFiber hårprodukter inneholder de viktigest ingredienser for å bekjempe hårtap samtidig pleie håret dit. KeraFiber inneholder viktige vitaminer og aminosyrer fra bl.a. avokado og kamille.

For mye stress kan føre til at håret blir tynn

Hårtap kan være første indikasjon på at stressnivået tar en toll på kroppen din. Stress er ikke mindre enn epidemi i dag, og høy nivå med stress kan faktisk føre til hårtap. Mye fysisk eller følelsesmessig stress kan få håret til å slutte å vokse, og gå inn i dvale periode som etter to eller tre måneder kan føre til håravfall. Når fysisk eller følelsesmessig likevekt er gjenvunnet, vil håret igjen begynner å vokse, vanligvis ca. 6 til 9 måneder senere.

Hvordan få tilliten tilbake med KeratinMD

KeratinMD hårfiber er laget av så mye som 98% keratin; denne komponenten bygger håret fra innsiden og ut og reparerer hårrøttene. Hårvekst produktet KeratinMD er økologisk og alle andre ingredienser som brukes har alle blitt valgt for å fremme gjenvekst av hår. Produktet inneholder også ingrediensen organisk silica.

På grunn av naturlige sammensetningen av KeratinMD kan tidspunktet når resultater oppnås variere, men de fleste kunder forteller oss første synlige forbedringer etter seks til åtte uker, og nesten umiddelbart når de bruker fibrene! Hvis du ønsker å gjenopprette fyldig hår på en trygg, rask og naturlig måte må du så sjekk ut ShytoBuy sine hårfremmende produkter i dag og velge noe som passer dine behov.

Hvis du har tynt hår nå og ønsker deg tykkere og fyldigere hår må du prøve KeratinMD Hårfiber får å få raske resultater; den er enkelt å bruke!