Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Årsaker til Tynt Hår og Hvordan bekjempe det

Det kan virke dumt å gi så mye oppmerksomhet til håret, men tegn på tynt hår er egentlig de første signaler om forhold som hormonell ubalanse, vitaminmangel, stress eller dårlig ernæring. I det siste har Kerafiber fått my oppmerksomhet gjennom media får sine produkter mot tynt hår. Kerafiber inneholder de viktige naturlige ingredienser som øker dens effektiviteten mot hårtap og tynt hår.

Ernæringsmangler kan bli signalisert med tynt hår

Hår er en av de viktigeste element for flere når det gjelder deres utseende. Tegn på tynt hår kan være skuffende for noe. Det finnes mange gode og effektive hårprodukter på marked. Hårtap kan være forårsaket av vitamin D-mangel. Studier viser at en stor del av spesielt den amerikanske befolkningen er mangelfull i dette viktige næringsstoff, og hårtap er en av de viktigste tegn på mangel på vitamin D.

Mangel på eksponering for sol nesten garanterer vitamin D-mangel. Forskere har kartlagt og fant at jo lenger nord en person lever, jo mer sannsynlig at de har mangel på vitamin D. Dersom tilgangen til sol er ikke et alternativ, supplere vitamin D med tran, vil eller kapsler av D3 hjelpe.

Omega-3 fettsyrer påvirke den biologiske prosessen med vitamin D. De er ansvarlige for produserer av kolesterol og på samme måte fjerne resten av det. For å produsere vitamin D, kroppen trenger kolesterol. Hvis dietten ikke inneholder nok essensielle fettsyrer, kan ikke kroppen produsere sin egen vitamin D. Hårtap kan også være et resultat av svikt av aminosyren lysin, kobber og sink. KeraFiber hårprodukter inneholder de viktigest ingredienser for å bekjempe hårtap samtidig pleie håret dit. KeraFiber inneholder viktige vitaminer og aminosyrer fra bl.a. avokado og kamille.

For mye stress kan føre til at håret blir tynn

Hårtap kan være første indikasjon på at stressnivået tar en toll på kroppen din. Stress er ikke mindre enn epidemi i dag, og høy nivå med stress kan faktisk føre til hårtap. Mye fysisk eller følelsesmessig stress kan få håret til å slutte å vokse, og gå inn i dvale periode som etter to eller tre måneder kan føre til håravfall. Når fysisk eller følelsesmessig likevekt er gjenvunnet, vil håret igjen begynner å vokse, vanligvis ca. 6 til 9 måneder senere.

Hvordan få tilliten tilbake med KeraFiber

Siden 2012 har KeraFiber tilbudt en komplett løsning mot hårtap ved hjelp av unike håroppbyggende fiber. KereFiber sin kan merkes i media, og blant annet har BBC og Elle skrevet om produktene.

En av de viktigste ingrediensen i denne merke produktene er keratin. Denne komponenten bygger håret fra innsiden og ut og reparerer hårrøttene. Avokadoolje inneholder umettede fettsyrer; for eksempel i KeraFiber hår balsam, hjelper det å komprimere strukturen i håret . Alle andre ingredienser som brukes har alle blitt valgt for å fremme gjenvekst av hår.

På grunn av naturlige sammensetningen av KeraFiber kan tidspunktet når resultater oppnås variere, men de fleste kunder forteller oss første synlige forbedringer etter seks til åtte uker, og nesten umiddelbart når de bruker fibrene! Hvis du ønsker å gjenopprette fyldig hår på en trygg, rask og naturlig måte må du så sjekk ut Kerafiber sine utvalg i dag og velge noe som passer dine behov.

Hvis du har tynt hår nå og ønsker deg tykkere og fyldigere hår må du prøve KeraFiber Hårfiber får å få raske resultater. Den er enkelt å bruke.

Registrer
For Nyhetsbrev