FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Overskrift bilde for Fotsopp

Fotsopp

Den fotsoppbehandlingen du rådes til å bruke avhenger av type og alvorlighetsgrad av tilstanden din. De fleste stammer av denne smittsomme sykdommen kan behandles enkelt hjemme ved hjelp av en spesielt formulert fotsopp behandling. De fleste fotsoppbehandlinger fungerer på en lignende måte, ved å enten stoppe eller bremse veksten av soppen er ansvarlig for denne infeksjonen. Det er viktig å starte behandlingen tidlig. Denne vanlige hudinfeksjonen kan behandles enkelt med de riktige produktene. Det er viktig å behandle fotsopp så tidlig som mulig. Fotsoppbehandlingene som er tilgjengelige i vår nettbutikk er laget av naturlige ingredienser, og forårsaker ingen bivirkninger.

Filtre

Fotsopp er en nokså vanlig soppinfeksjon som er ofte assosiert med svette og fuktig, men også ofte brukt treningssko. Fotsopp tar form av hvite flekker med sprukket hud mellom tær, samt røde flassende flekker. Selv om det ikke naturligvis er en alvorlig tilstand, så kan det oppleves som pinlig og ukomfortabelt, og kan videre føre til tånegl sopp- og infeksjon. Det er ulike måter å behandle fotsopp raskt på, hvorav disse kan være spray, kremer, såper og andre ulike produkter.
* Det er viktig å merke seg at resultatene av våre produkter kan variere fra person til person. Du bør alltid bruke disse produktene sammen med balansert kosthold og regelmessig trening.