Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

FertilCount Male Fertility Test Kit - 2 Pack Fertilitetstest for menn

Av Babystart

289.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Babystart Fertilcount er et Sædkvalitetstest som vil fortelle deg om du er potensielt fruktbar i løpet av få minutter. Du slipper å dra til sykehuset eller besøke klinikker. Samle en fersk sædprøve og utfør testen hjemmet

  • Er 97% nøyaktig
  • Finn ut resultatene innen 15 min.
  • Kan utføres i ditt eget hjem
  • Hver pakke inneholder to tester
  • Enkel og Rask å bruke

Babystart Fertilcount sædkvalitetstest er en pakke som inneholder en plastkopp, en lukkbar veske, en testkassett, en dråpeteller, to prøvebrønner og et referansebrønn. Med en nøyaktighet på 97%, vil resultatene vises i løpet av kun 15 minutter. 

Les Mer

Hvorfor bør jeg bruke Babystart Fertilcount?

Det er mange helsemessige faktorer som kan påvirke ditt fruktbarhetsnivå og sædkvalitet. Noen årsaker inkluderer forbruk av steroider, store mengder av alkohol og nikotin, regelmessig lange perioder hvor du sitter stille og arbeider med visse kjemikalier. Det er sterkt anbefalt at du tar en Babystart Fertilcount test da den vil vise hvorvidt din livsstil har hatt en negativ eller positiv effekt på reproduksjonssystemet ditt.

Hvordan bruker jeg Babystart Fertilcount testen?

I motsetning til mange andre fruktbarhetstester og sSædkvalitetstester, vil Babystart Fertilcount gå gjennom en trinnvis veiledning når du skal utføre testen. Først samler du en sædprøve etter å ha onanert direkte inn i LNG plastkoppen. For best resultat, ikke ejakuler 3 dager før du utfører testen. Sett lokket på koppen og vent i 15 minutter før du tester prøven, men sørg for at testen utføres innenfor de neste 12 timene.

Åpne den lukkbare folieposen som inneholder testverktøyet. Fjern innholdet og plasser testkassetten på den flate overflaten med prøvebrønnene vendt oppover. Hold og klem fast dråpetelleren på midten. Plasser den vinklede spissen inn i sædprøven og slipp trykket langsomt. Din sæd vil deretter bli trukket innover i dråpetelleren. Klem forsiktig på dråpetelleren og tilsett en dråpe av sæden til testbrønn B og la den trekke inn i to minutter. Tilsett to dråper av den blå løsningen over den samme testbrønnen. La dråpene synke inn i to minutter. Tilsett så to dråper med den klare løsningen til testbrønn B. La dråpene synke inn i to minutter.

Hvordan vet jeg hva resultatene betyr?

Resultatene er bestemt av fargeintensiteten av testbrønn B sammenlignet med fargen på testbrønn A funnet i pakken. Et positivt resultat vil være angitt dersom blåfargen i testbrønn A er den samme eller mørkere som referansebrønn A. Dette betyr at sædkvaliteten din er lik eller større en 20 millioner/ml. Et negativt resultat vil være angitt dersom fargen i testbrønn B er lysere en blåfargen i referansebrønn A. Dette betyr at sædkvaliteten din er mindre enn 20 million/ml, som er klinisk kjent som en lav sædkvalitet.

Mange menn som lider av lav sædkvalitet velger å bruke supplementer som det populære merket PLASSER LINK HER for øke sædkvaliteten.

Hva bør jeg gjøre dersom jeg er usikker på resultatene som fremkommer av Babystart Fertilcount?

Dersom du aldri har tatt en fruktbarhetstest før og er usikker på resultatet, bør du også utføre den andre testen som kommer med pakken. Vent til minst tre dager senere, men ikke lenger enn syv dager. Dersom begge testene viser seg å være positive, så er din sædkvalitet lik eller større enn 20 millioner/ml. Dersom én eller begge testene viser seg å være negative, anbefales det at du rådfører deg med en lege for å utføre en fullstendig sædanalyse.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (90% basert på 2 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

  • * Brukt denne en gang før , vil kjøre en test på nytt bare for å sjekke . fordi de virket riktig sist gang jeg prøve den .
  • * slapp å gå til klinikken og det gjorde alt så mye lettere .. toppen.
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev