FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
 • Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

FertilCount Male Fertility 2 Test Kit

Fertilitetstest for menn
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Babystart Fertilcount er et Sædkvalitetstest som vil fortelle deg om du er potensielt fruktbar i løpet av få minutter. Du slipper å dra til sykehuset eller besøke klinikker. Samle en fersk sædprøve og utfør testen hjemmet

 • Er 97% nøyaktig
 • Finn ut resultatene innen 15 min.
 • Kan utføres i ditt eget hjem
 • Hver pakke inneholder to tester
 • Enkel og Rask å bruke

Babystart Fertilcount sædkvalitetstest er en pakke som inneholder en plastkopp, en lukkbar veske, en testkassett, en dråpeteller, to prøvebrønner og et referansebrønn. Med en nøyaktighet på 97%, vil resultatene vises i løpet av kun 15 minutter. 

Hvorfor bør jeg bruke Babystart Fertilcount?

Det er mange helsemessige faktorer som kan påvirke ditt fruktbarhetsnivå og sædkvalitet. Noen årsaker inkluderer forbruk av steroider, store mengder av alkohol og nikotin, regelmessig lange perioder hvor du sitter stille og arbeider med visse kjemikalier. Det er sterkt anbefalt at du tar en Babystart Fertilcount test da den vil vise hvorvidt din livsstil har hatt en negativ eller positiv effekt på reproduksjonssystemet ditt.

Hvordan bruker jeg Babystart Fertilcount testen?

I motsetning til mange andre fruktbarhetstester og sSædkvalitetstester, vil Babystart Fertilcount gå gjennom en trinnvis veiledning når du skal utføre testen. Først samler du en sædprøve etter å ha onanert direkte inn i LNG plastkoppen. For best resultat, ikke ejakuler 3 dager før du utfører testen. Sett lokket på koppen og vent i 15 minutter før du tester prøven, men sørg for at testen utføres innenfor de neste 12 timene.

Åpne den lukkbare folieposen som inneholder testverktøyet. Fjern innholdet og plasser testkassetten på den flate overflaten med prøvebrønnene vendt oppover. Hold og klem fast dråpetelleren på midten. Plasser den vinklede spissen inn i sædprøven og slipp trykket langsomt. Din sæd vil deretter bli trukket innover i dråpetelleren. Klem forsiktig på dråpetelleren og tilsett en dråpe av sæden til testbrønn B og la den trekke inn i to minutter. Tilsett to dråper av den blå løsningen over den samme testbrønnen. La dråpene synke inn i to minutter. Tilsett så to dråper med den klare løsningen til testbrønn B. La dråpene synke inn i to minutter.

Hvordan vet jeg hva resultatene betyr?

Resultatene er bestemt av fargeintensiteten av testbrønn B sammenlignet med fargen på testbrønn A funnet i pakken. Et positivt resultat vil være angitt dersom blåfargen i testbrønn A er den samme eller mørkere som referansebrønn A. Dette betyr at sædkvaliteten din er lik eller større en 20 millioner/ml. Et negativt resultat vil være angitt dersom fargen i testbrønn B er lysere en blåfargen i referansebrønn A. Dette betyr at sædkvaliteten din er mindre enn 20 million/ml, som er klinisk kjent som en lav sædkvalitet.

Mange menn som lider av lav sædkvalitet velger å bruke supplementer som det populære merket for øke sædkvaliteten.

Hva bør jeg gjøre dersom jeg er usikker på resultatene som fremkommer av Babystart Fertilcount?

Dersom du aldri har tatt en fruktbarhetstest før og er usikker på resultatet, bør du også utføre den andre testen som kommer med pakken. Vent til minst tre dager senere, men ikke lenger enn syv dager. Dersom begge testene viser seg å være positive, så er din sædkvalitet lik eller større enn 20 millioner/ml. Dersom én eller begge testene viser seg å være negative, anbefales det at du rådfører deg med en lege for å utføre en fullstendig sædanalyse.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK Trustpilot Reviews5

96% basert på 5 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • har brukt denne flere ganger etter at dama kjøpte det for meg. supert produkt for de som ønsker å sjekke fertiliteten

  o ove small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Elsker at den er effektiv, presis og enkel å bruke. Ikke behov for å dra inn til klinikken for å sjekke. Rask levering også!

  A Anton small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Har letet litt overalt etter et produkt for å teste fertiliteten og FertilCount har hjulpet meg!

  D Dag small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Brukt denne en gang før , vil kjøre en test på nytt bare for å sjekke . fordi de virket riktig sist gang jeg prøve den .

  M Mats small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • slapp å gå til klinikken og det gjorde alt så mye lettere .. toppen.

  C Christoffer small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultatene vil variere fra person til person