Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Bathmate™ Hercules

Av Bathmate

749.00Kr
:


Farge

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Ønsker du å oppnå en sterkere ereksjon og lengre penis? Da kan Bathmate Hercules være løsningen for deg. Med en suksessrate på 95% er vår vakuumpumpe en av de mest effektive for penisforlengelse på markedet. Regelmessig bruk av den diskret og praktiske pumpen kan øke din penisstørrelse med flere centimeter i både lengde og tykkelse.

  • Kommer med 2 års produkt garanti
  • Kan hjelpe deg å oppnå sterkere, lengre og langvarige ereksjoner
  • Unikt design
  • Ingen bivirkninger
  • Majoriteten ser resultater innen 6 uker
  • Kun 15 minutter behandlingstid per dag

Bathmate Hercules kan hjelpe deg å oppnå en lengre og tykkere penis uten at du må ta medisiner over en lengre periode, eller betale dyre dommer for plastikkopperasjon. Alt du trenger å gjøre er å bruke denne revolusjonerende vakuumpumpen i 15 minutter om dagen. Apparatet er både diskret og effektivt. Ved å bestille Bathmate fra ShytoBuy kan du bli en i rekken av tusenvis av menn som allerede har opplevd de fordelene ved vår vakuumpumpe. ShytoBuy leverer din Bathmate i en diskret emballasje, slik at ditt privatliv forblir privat.

Les Mer

Hva er Bathmate Hercules og vil den fungere for meg?

Det er en vakuumpumpe som bruker et avansert design kombinert med vannteknologi for å betydelig øke størrelsen på din penis. I motsetning til de fleste penispumper på markedet, er Bathmate Hercules utformet for å øke din størrelse samt forbedre styrken på dine ereksjoner.

Bathmate har en bra suksessrate og tusenvis av fornøyde kunder over hele verden kan vitne om de resultatene den tilbyr.

Hva sier våre kunder om Bathmate Hercules?

Etter ca 12 uker begynte jeg å merke en reell forbedring i tykkelsen på min penis da jeg hadde en ereksjon. Etter 4 måneder var penis lengre, mye tykkere og min ereksjon følter så mye kraftigere

Mark Winstone.

Den er lett å bruke og når jeg ble vant til den var jeg i stand til å sette den på i dusjen og deretter bare sitte foran TV-en i 10 minutter med den på. Min ereksjon er nå betydelig større enn før, og selv når jeg er slapp ser jeg, og føles jeg, mye større.

Mr P Deacon.

Når kan jeg forvente å se resultater?

Bathmate Hercules kan gi både kortsiktige og langsiktige fordeler. Du kan oppnå mye sterkere, intense og langvarige ereksjoner etter bare et par gangers bruk. I forhold til langvarige penisforlengelse, kan resultater være synlige etter noen uker med kontinuerlig bruk.

Hvordan bruker jeg pumpen?

Når du har satt penisen i pumpen med vann, trykk den nær kroppen din for å tette den mot huden. Deretter press den mot kroppen for å skape trykk.

Med en good suksessrate på over 90% er vår vakuumpumpe en av de mest effektive for penisforlengelse på markedet.

Bathmate Hercules øker blodstrømmen til kamrene i penis som etter ca 6 uker med regelmessig bruk kan resultere i langvarig penis forlengelse

Resultat vil variere mye fra person til person, også hvor mye vekst som kan oppnås og hvor fort det går

Hva forårsaker Bathmate Hercules forstørrende effekt?

Når du har opprettet et vakuum ved hjelp av Bathmate, kan pumpen trekke mer blod inni penis. Akkurat som en ballong vil penis bli større og fastere da mer luft pumpes inn. Dine ereksjoner vil også bli større og sterkere ettersom dette åpner for en økt blodstrøm til penis. Regelmessig bruk kan føre til at penisvevet utvides for å imøtekomme den økte blodstrømmen til penis. Dette kan igjen føre til langvarig utvidelse av både penislengde og omkrets.

Hvordan kan jeg bestille min Bathmate?

Bathmate kan bestilles fra ShytoBuy.no ved å trykke på "legg i handlekurven" på denne siden. Alle bestillinger fra ShytoBuy er konfidensielle, og alle produkter sendes ut i en diskret innpakning. .


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (86.67% basert på 3 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

  • * Jeg kan anbefalte denne til nybegynner, jeg begynte med denne og har nå godt over til Xtreme X30
  • * Absolutt en bra pumpe å starte med.
  • * Har brukt denne en stund, og er klar for å gå over til noe litt sørre nå. Veldig god informasjon her inne.
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev