Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Bathmate™ Hydromax Penispumpe

Av Bathmate

689.00Kr
:


:


Farge
Størrelse

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Bathmate™ Hydromax er neste generasjons metode gir en effektiv penisforlengelse ved bruk av hydro-teknologi. Denne penispumpen er nyere, bedre og har flere funksjoner enn sin forgjenger, som gjør den enda mer effektiv og raskere. Bathmate Hydromax penispumpe gir mer enn 35% sugekraft enn den første generasjonen, takket være dens unike, nydesignet pumpesystem som skal gi deg bedre og raskere resultater.

  • Kommer med 2 års produkt garanti
  • Designet for å få en større penis - omkrets og lengde
  • Bathmate Hydromax bruker en trygg, diskré og effektiv hydro-teknologi
  • Enkel og lettvin metode
  • Gir 35% mer sugekraft enn første generasjonspumpen
  • Gir gode resultater med kun 15 min bruk hver dag
  • Praktisk, diskret og behagelig å bruke – kan brukes mens du er i badet
  • Vi leverer diskret, rask og sikkert

Bathmate Hydromax er en ny og utrolig effektiv penispumpe, som i tillegg øker din penis i både omkrets og lengde, så kan den forbedre din seksuelle helse og prestasjon. Gjør som flere menn verden over har gjort og få en større penis med Bathmate. Bestill i dag og få din levering raskt og diskré.

Les Mer

Hva er Bathmate Hydromax ?

Penisforlengelse har i mange år vært et het tema. Mange menn leter etter en måte å få en større penis både smertefritt og effektiv måte. Til forskjell fra piller, kirurgi og luftpumper bruker Bathmate Hydromax penispumpe en revolusjonerende hydro-teknologi med sugeevne fra vannkraft. Ved å bruke vannkraft får du et trykk, som ikke er skadelig for penisen. Faktisk har produktet blitt utformet etter en omfattende medisinsk forskning for at gjøre penis større og mer funksjonsdyktig.

Denne hydro-pumpen for penisforstørrelse er den andre generasjonen i produktserien fra Bathmate Norge. Etter deres store suksess med Hersules penispumpe, har produsentene bak merket skapt en ny og forbedret utgave. Bathmate Hydromax penispumpe tilbyr nå raskere resultater enn sin forgjenger, ved å produserer 35% mer sugekraft og styrke. Nettopp fordi styrken er bedre så vil de fleste kunder merke de fordelaktige resultatene enda raskere.

Hvorfor velge Bathmate Hydromax?

Denne penispumpen er en praktisk enhet som kan brukes av alle menn! Bathmate Norge er så populær er fordi den er i stand til å gjøre følgende ting som mange andre pumper ikke klarer:

Bruker vannkraft som er mer skånsom for penis

Kan lett og enkelt brukes i badet Skal kun brukes 15 minutter om dagen

Bathmate Hydromax penispumpe bruker en anerkjent metode

I tillegg til penisforlengelse, kan den også rette skjev opp skjev penis

Hva er forskjellen mellom Bathmate Hercules og Hydromax?

Det som skiller denne penispumpen mest fra sin forgjenger, er en forbedret sugeevne. Til tross for at dimensjonene er like store, så har Bathmate Hydromax penispumpe en kraftigere sugeevne, faktisk 35% større. Takket være det nye innovative belgpumpesystemet i denne pumpen, kan du oppleve enda bedre og raskere resultater. Belgsystemet bruker en forbedret tettning. Ventilen som er plassert i spissen har blitt forbedret, og det er dessuten mulig å bruke Bathmate Hydromax penispumpe med kun én hånd. Dessuten er festet mer anatomisk og komfortabel på grunn av komfortringens som følger med. Komfortringen gjør at Bathmate Norges pumpen tilpasser seg kroppen din, og dermed skaper bedre komfort rundt penis - og testikkelområdet under bruk. En roterende mekanisme gjør det dessuten mulig å kontrollere instrumentdelen som kan justeres og som er plassert på sylinderdelen. Dette gir deg også muligheten til å måle penisstørrelsen over tid.

Når kan jeg se resultatene?

Resultat og varighet vil selvfølgelig variere fra person til person alt etter hvor ofte man bruker Bathmate Hydromax penispumpe. I tillegg er det avhengig av hvor mottakelig kroppen er overfor vakuumpåvirkningen. De første resultatene vil som regel vise seg i form av sterkere ereksjoner og deretter vil du merke en betydelig utvidelse av penisen, både i lengden og i bredden. Vær oppmerksom på at resultatene vil alltid variere fra person til person avhengig av personens utgangspunkt og penisvev.

Hvordan bruker jeg Bathmate Hydromax ?

Denne hydro-pumpen fra Bathmate Norge er både effektiv og lett å bruke. Penispumpen bruker vannkraft slik at du kan også kan bruke den når du skal bade. Først fyller du sylinderen med vann og så setter du penisen inn. Åpne opp ventilen på toppen og steng overflødig vann ut ved å pumpe inntil du merker et vakuumtrykk rundt penisen. Deretter vil blodet begynne å strømme til penisen. Du bør bruke Bathmate Hydromax penispumpe i ca. 15 minutter per dag.

Rengjøring av penispumpen

Nå er det mulig å bestille et rengjøringssett til din Bathmate Hydromax. Bathmate Norge settet leveres med en spesiell utviklet rengjøringsbørste med et ekstra svampehode, to kvalitetskluter og et hylster slik at du holde pumpen din ren og beskyttet til neste bruk.

Er Bathmate Hydromax et trygt produkt?

Absolutt, pumpene fra Bathmate Norge er patenterte og er helt ufarlige. Testing av produktet og kvaliteten av de brukte materialer gjør pumpene til Bathmate Norge til et trygt produkt til å forstørre penis og forbedre ditt sexliv.

Hvordan bestiller jeg?

Å bestille Bathmate Hydromax penispumpe hos ShytoBuy er enkelt, raskt og fremfor alt diskret. Bare klikk på " Legg i handlekurv "og følg deretter noen enkle trinn. Vi sender din ordre samme dag hvis du bestiller innen kl. 16 på en hverdag (mandag-fredag). Hvis du har noen spørsmål om Bathmate Hydromax penispumpe eller andre ting, så er du alltid velkommen til å kontakte oss på enten tlf, live chat eller e-mail.

Hvilken størrelse skal jeg velge?


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 1 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

  • * Brukte den sammen med vigrx plus som jeg også kjøpte her og ser forskjell når jeg bruker den. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd.
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev