FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
 • Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Overskrift bilde for Bathmate

Bathmate

Filtre

Type
Pris
133 kr2250 kr
Vurdering
 
Filter

Bathmate Penis Pumpe for Penisforlengelse

Når det kommer til penisforlengelse, uansett form og metode du er ute etter, er det spesielt et merke som ikke bør oversees. Dette merket er Bathmate. Deres revolusjonerende penispumpe serien har en uvanlig høy suksessrate på deres penis pumper og er anerkjent som en av de største penisforlengelse leverandører i det internasjonale markedet. Hemmeligheten bak deres suksess, spesielt deres valg av penis pumpe, ligger i deres innovative og patentert bruk av hydraulisk pumpeteknologi. Dette hydraulisk ingeniør er et begrep for kraftoverføring ved hjelp av en væske. I Bathmate tilfellet er det vannkraft. Denne teknologien har vist seg, i motsetning til mange andre leverandører, til å oppnå synlige og varige resultater i en dyktig, enkel og nyttig måte.

Siden lanseringen i 2005, har hundrevis av menn som ønsket permanent større penis ved hjelp av penispumpe brukt Bathmate. Den bemerkelsesverdige sugekraft vann har, har ført til at Bathmate produkter nå selges i mer enn 39 land, og dette tallet er økende. Noen kunder gir tilbakemelding av resultater allerede etter første gangs bruk. De fleste kundene ser resultater i løpet av bare noen få ukers bruk. Noen ser resultater, som er penis utvidelse raskere enn andre. Den største resultatet som har blitt lagt merke til i forhold til penisforlengelse med Bathmate penis pumpen har vært hele 13 centimeter. Men de fleste brukerne merke minst 6-8 centimeter.

Vi vet hvor viktig det er å føle seg trygge og sikker på slike sensitive investeringer, derfor er Bathmate komiteen utelukkende valgt på grunn av sin store suksess og omdømme blant eksperter og kunder.

Hvorfor velge Bathmate Penispumpe?

Bathmate er ikke bare anerkjent for sin innovative teknologi, men også for deres enkle og bekvemmelig brukervennlighet. Penis pumpe kan brukes når du har lyst og har tid til. Produktene kan brukes i badekar, dusj eller mens du ser på TV. En annen god grunn til å investere i disse produktene er at penis pumper faktisk gjør det de lover: å gi en penis utvidelse. Resultatene varierer fra person til person, men en høy tilfredsstillelse fra våre kunder sier mer enn nok, det forteller oss at de fleste føler effekten de håpet på.

Bathmate penis pumpen er ikke bare begrenset til å gi penisforlengelse, men er også designet for å øke utholdenhet og ytelse på soverommet. Det er viktig å finne et produkt som i tillegg til å gi en skikkelig boost av selvtillit, også øker tilfredsheten av sexlivet. Bathmate har gode vurderinger i Norge, og våre kundetilbakemelding støtter de gode vurderinger .

Hver penis pumpe i serien er produsert ved hjelp av Grade-A materiale, som sikrer at produktet ikke bare kan oppnå resultater, men også opprettholde det. Produsenten bak Bathmate mener at forbedringer ikke bare bør være en kortsiktig løsning, men må også være langsiktig. Bathmate produktutvalg har fordel av å gi penisforlengelse samt å øke tilliten deres. Den enkle design, innovative teknologi og enkel brukervennlighet betyr at du har mulighet til å oppnå penisforlengelse du ønsker.

 • Utviklet for å effektivt forlenge og utvide penis - bredde og lengde
 • 95 % suksessrate ifølge undersøkelser vedtatt av Bathmate
 • Oppnå raske resultater
 • Lett og enkelt å bruke i badet
 • Bredt utvalg av modeller - for både nybegynnere og erfarne brukere

Tallene lyver ikke : ifølge forskning vedtatt av Bathmate, 95 % av kundene bekreftet en utvidelse av deres penis. Dette imponerende suksess kan forklares med den høye kvaliteten og teknologien bak produktene, samt konseptet Bath mate bygger sin forretning på : å lage produkter som holder det de lover!

Hva er Vannpumpe Teknologi?

Det er der denne merken virkelig skiller seg ut i forhold til sine konkurrenter. Den nyskapende teknologi som bruker vannkraft generasjon, ifølge dem , gjør deres penis pumper bedre.

Det er lett og enkel å bruke pumpen i badet. Pumpen fylles med vann, og når den er full, plasser penisen inn i pumpen. Deretter skapes det en forsiktig trykk. Under pumping, samme som den konvensjonelle ereksjon, vil blodsirkulasjonen øke til penis muskel. Denne effekten vil øke betraktelig takket være trykket fra vannpumpen. Så vil du oppleve en lang og mer jevnt fordelt trykk.

Bathmate Hercules Vannpumpe

Bathmate Hercules penis pumpe bruker patentert teknologi som bruker ren kraft av vann og luft for å hjelpe deg oppnå lengre penis.

Bathmate Hercules penis forlengelses enhet er enkel og lett å bruke. Følg instruksjonen under:

 • Bruk enten i dusjen eller badekar. Hvis du bruker badekar, fyll det med vann.
 • Deretter plasser Bathmate Hercules under vann slik at den blir fylt med vann. Videre plasser din penis inn i pumpen.
 • Press pumpen mot bunnen av din penis (rundt mage muskel) for å skape en tett forsegling.
 • Begynn deretter å pumpe ved å trykk pumpen mot mage muskel rundt.
 • Når du har oppnådd en komfortabel vakuumtrykk, la det virke for rundt 15 minutter og deretter løsne vakuum ved hjelp av ventilen på tuppen av enheten

Når du har brukt Bathmate Hercules er det veldig enkelt å rengjør produktet. Bare senk enheten i en vask med varmt vann og børst den innvending og utvendig.

Bathmate Hydromax Vannpumpe

Bathmate Hydromax serien er langt mer effektivt enn noen andre penis pumpe på markedet. Hydromax serien produserer 35% mer sugekraft enn Hercules.

Først fyll pumpen med vann. Sett penis pumpe inn i pumpen og skape et vakuum ved å trykke pumpen mot din egen kropp. Når du trykker pumpen mot kroppen, kommer litt av vannet ut gjennom tuppen i av pumpen. Mengden av vann som kommer ut for å bli erstattet med penis. Det er derfor viktig å ikke pumpe mer enn du kan tåle. Gjennom denne effektive metoden kan du stimulere underlivet, få mer blod inn i ereksjonsvevet og dermed skape sterkere, hardere og mer langvarig ereksjon og få en større penis. Prøv deg med Bathmate Hydromax i dag!

Bathmate Hydromax Xtreme Vannpumpe

For å gjøre penisforlengelse processen mer effektivt og enklere, introduserte Bathmate Xtreme Hydromax, som er den nyeste version innen for Bathmate penispumper. Medfølgende måleguide slik at du kan følge din fremgang

Dette følger med Bathmate Hydromax Xtreme:
 • Bathmate Hydromax Xtreme X40 Penis Pumpe
 • Håndholdtpumpe med slange
 • Luksus bæreveske og sikker lås
 • Måle enhet
 • Rengjøring svamp
 • Comfort pad
 • Dusj stropp for fri hånd
 • Hydromax Bomull Håndkle
 • Lube
 • Brukermanual

Disse tilleggene er kun inkludert i Hydromax Xtreme produkter, og disse gjør de avgjørende forskjeller ved å hjelpe med å forlengere din penis og dine ereksjoner, slik at du kan gå hardere for lengre. Hvis du er erfaren bruker, og ønsker høyeste kvaliteten på materialer og beste resultatene , da er denne den rette for deg! Bathmate Hydomax Xtreme er mest egnet for erfarne brukere som ønsker et effektivt produkt av topp kvalitet. Bestill din nye penispumpe i dag - vi leverer helt diskret.

Hvordan Vokser Penisen?

Trykket og blodstrøm til penis, utløst av pumpesystemet fra produktet vil være kraftig nok til å øke muskelen i penisen, som muskeltrening med vekt.

Penis består av tre store deler , urinrør og to corpus cavernosa ( svampaktig legeme ). Disse kroppsdelene er de som ved fylling av blod, forårsaker en ereksjon . Bruken av en Bathmate penispumpe daglig vil skape sterkere ereksjon, og dermed tvinge corpus cavernosum å pumpe mer blod opp enn vanlig. Dette vil resultere i at muskelen øker og vil være i stand til å inneholde mer blod. Dermed blir penis forstørret i lengde og bredde, og det er gjennom denne nyskapende teknikken Bathmate virker.

Hvordan Bruke Bathmate Produkter?

Du bare fylle pumpen med vann og deretter plassere din penis i pumpen og trykk røret tett inntil kroppen for å gjøre det lufttett. Deretter øker blodstrømmen til svamplegemet i penis . Jo mer blod som drives i disse kamrene , desto større blir penis. Bathmate må brukes 15 minutter daglig.

Merk: Det er faktisk bedre å bruke en mindre pumpe for å få bedre og mer effektivt press rundt penis . Kjøpe en størrelse som er for stor for deg betyr det blir mindre press og derfor tregere resultater. Bathmate pumpe kan enkelt brukes i dusjen eller badekar.

Bathmate penispumpe kan brukes i dusjen ganske enkelt. Bare følg disse enkle trinnene:

1Ta en dusj

Ta en dusj i romtemperatur. Dusj i romtemperatur gjør deg og din penis mer avslappende

2Fyll pumpen

Fyll pumpen med vann. Trykk på trykkventilen på enden av pumpen. Hold fingeren over ventilen samtidig mens du fyller.

3Sett inn penis

Plasser penis inni pumpen med vann. Det vil dannes en tett forsegling med pumpe og kropp. Pass på at du plasserer den med riktig side øverst.

4Begynn å pumpe

Pump og skyv pumpen mot skambeinet. Vann vil blir pumpet ut av ventilen. Trykket vil starte ereksjon og penis vil bli trukket opp i røret.

5Tålmodighet

Bruk pumpen i 15 minutter. Det anbefales at du bruker det hverdag for 15 min.

6Fjern Pumpen

Etter bruk av pumpen bare avlast trykke på ventilen, deretter fjern pumpen trygt.

7Råd fra ShytoBuyNO

Roter produktet mens du bruker den forsiktig. Dette vil hjelpe med å øke blodstrømmen, deretter øke størrelsen

8Valgfri

Bruk dusj stroppen for hands-free bruk. Det gir mer enkel, komfortabel og optimal effekt

Kan Jeg Kjøpe Tilbehør til min Penis Pumpe ?

Hvis du allerede har investert i en penispumpe, kan du kjøpe tilbehør til din pumpe her. Vi tilbyr blant annet Cleaning Kit, dusj stropp eller sterilisering tabletter slik at du kan holde penis pumpe ren og klar til bruk. Du kan se hva produktet inneholder og resten av vårt utvalg av ekstrautstyr, ved å gå inn i de enkelte penispumper.

Ønsker du permanent og rask penisforlengelse er disse penispumper verdt å se nærmere på.

* Det er viktig å merke seg at resultatene av våre produkter kan variere fra person til person. Du bør alltid bruke disse produktene sammen med balansert kosthold og regelmessig trening.