FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

10 måter å krydre sexlivet ditt på

Valentinsdagen nærmer seg, og du vil gjerne gjøre denne dagen og spesielt natten uforglemmelig! Vi har samlet 10 tips for deg for å få mest mulig ut av valentinsdagen, og du vil ikke bli skuffet.

1. Kommunikasjon

Det er viktig å kommunisere med partneren din om ønsker og fantasier for å bygge tillit og krydre opp sexlivet ditt. Partneren din kan ikke lese tankene dine, så ikke vær sjenert, ha en fordomsfri samtale om hva du liker og det vil gi dere magiske, intense og uforglemmelige øyeblikk sammen.

2. Nye steder

Et komfortabel hotellrom? Eller prøverommet i butikken? Det kan være spennende å ha det gøy på andre steder enn soverommet ditt. Å bryte reglene kan være nøkkelen til å spice opp sexlivet ditt. Men vær forsiktig, så du ikke fornærmer andre hvis du går på risikofylte områder.

3. Nye posisjoner

Som å prøve ut nye steder, lar nye sexstillinger deg også bryte den vanlige rutinen og viker for mer lidenskap. For inspirasjon kan du se Kamasutra, en gammel hindu tekst om erotikk.

4. Sexting

Sexting kan være en spennende måte å øke den seksuelle spenningen med partneren din. Prøv å sende en dirty tekst mens du er i et middagsselskap med partneren din. Eller kanskje et frekt bilde når han eller hun er på jobb for å bygge opp den seksuelle kjemien når de kommer hjem.

5. Bekreftelsesord

Palavra de Afirmação

Når det gjelder språket om kjærlighet, spiller kommunikasjon en viktig rolle i det lidenskapelige forholdet til ethvert par. Prøv å være vokal i sengen, uttrykk dine nytelser og ønsker under sexakten, slik at din partner vet hvor godt de får til å føle deg.

6. Rollespill

Hvis du føler deg komfortabel med partneren din, hvorfor ikke krydre sexlivet med noe rollespill? Dette er en mulighet til å leve ut dine dypeste ønsker. Du kan late som om du møtes for første gang på en bar eller en restaurant, eller du kan velge å bli en sexy sykepleier eller en uimotståelig lærer på skolen.

7. Undertøy

Ønsker du å føle deg mer sexy og feminin? Undertøy er det du trenger! Det er en god måte å øke selvtilliten din på og menn elsker det. Selv om du allerede har scoret mannen, gjør det ikke noe om du overrasker ham i ny og ne. Noen elsker det klassiske undertøyet, andre foretrekker det mer sexy og provoserende.

8. Leker

Sammen med det sexy undertøyet kan du introdusere leker som vil gjøre det mer lekent. Håndjern, vibratorer og andre sexleketøy for både brystvortene og stimulering av g- spot. Så lenge du føler deg komfortabel, kan dette være spennende tilbehør til sexlivet ditt og ta deg til neste nivå.

9. Sensuell massasje

Det enkle er ofte det beste. Å utforske hverandres kropper med en provoserende massasje kan lære deg om sensualitet og vekke glede.

10. Ta en annen vei

Om du føler deg eventyrlysten, hvorfor ikke prøve anal intimitet? Det kan være smertefullt, men det trenger ikke være det. ShytoBuy har løsningen for deg, Female Anal Relax glidemiddel som kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av denne spennende opplevelsen.