• Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Neglesopp - den pinlige plagen som trengs behandling

Du leser denne artikkelen sikkert fordi du har et pinlig problem som du helst vil unngå å diskutere med venner, familie og kanskje til og med legen din. Du kan puste dypt ut, du har klikket deg frem til rett sted! Her skal du få lese alt du trenger å vite om neglesopp og hvor du kan grave frem den beste relevante informasjonen som vil guide deg igjennom helbredelses prosessen.

Neglesopp er en av de sykdommene som er vanlig blant mennesker å ikke vanskelig å få. Dersom du noen gang har vært i en felles badebasseng, bad i et treningssenter eller sko butikk, har du muligens vært i kontakt med sopp. Grusomt men sant.

Først er det greit å være sikkert på om du faktisk har neglesopp.

Hvordan ser det ut?

Vanligvis vil en neglesopp- infeksjon starte som en hvit eller gul flekk på spissen av neglen. Når det begynner å utvikle seg, kan neglen bli tykt, sprø / smuldrete / fillete, endre form eller bli en mørkere i fargen. Hvis neglen begynner å skille fra neglesengen, kalles dette for onycholysis, som kan være ganske ubehagelig. Uten behandling kan tånegl sopp bli verre.

Kjenner du neglen din igjen? Hvis svaret er ja, les videre.

Symptomer på en neglesopp infeksjon:

Med en neglesopp infeksjon vil man ikke se noen åpenbare symptomer i begynnelsen

Når den utvikler seg, kan infeksjonen føre til:

 • misfarging av neglen - den kan bli hvit, svart, gul eller grønn
 • fortykning og forvrengning av neglen - det kan være en uvanlig form eller struktur og være vanskelig å klippe eller files
 • smerte eller ubehag - særlig når du bruker eller legger press på neglen
 • deler av neglen kan løsne og falle helt av
 • enkelte tilfeller kan neglen som holder nærest kontakt med den infiserte neglen også bli smittet. Da vil du muligens se en sprukket eller rød og hoven nabo tå.

Behandlinger for neglesopp infeksjoner:

Behandlinger for neglesopp infeksjoner er ikke alltid nødvendig for en mild neglesopp infeksjon fordi det er lite sannsynlig å forårsake ytterligere problemer.

Enten du velger å ha behandling eller ikke, bør du likevel ha god fot hygiene for å hindre at infeksjonen blir verre eller sprer seg til andre.

Besøk fastlegen din eller apoteket hvis du er plaget av smerte og ubehag.

En prosedyre for å fjerne neglesopp er anbefalt i alvorlige tilfeller. Laserbehandling, er en høy-energi laser som brukes til å ødelegge sopp. Dette er et alternativ kun for kritiske tilstander. Dette er ikke anbefalt ettersom det kan være smertefullt og kostbart i lengden.

Informasjons artikler om produkter med 100% naturlige ingredienser mot neglesopp er skrevet for å informere om unødvendigheter ved unaturlige metoder for sykdommen og de flere nyttige punktene om naturlig å sikker behandling.

Derfor er naturlige produkter mot neglesopp den mest effektive og trygge metoden til sunne føtter. Foten er den som tar oss fra A til Å daglig, og derfor er det tryggest at du unner foten din det aller beste og naturlige på markedet!