FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Beste Hårfjernings Metoden

Finn ut hvilken hårfjerningsmetoder du burde bruke. Når hårfjerning er en del av din vanlige skjønnhet rutine , kan du bruke flere metoder på ulike deler av ansiktet og kroppen. Nå finnes det også permanent hårfjerning metoder slik at du har færre ting å gjøre om morgen. Finn den rette behandlingen for deg.

Napping (Tweezing)

Slik fungerer det: Du trekker ut enkelte hårene fra roten med pinsett. Best for: Små områder i ansiktet som øyenbryn Hvor lenge det varer: Rundt 3-6 uker Tips: Rengjør pinsett med alkohol før og etter hver bruk for å redusere risikoen for infeksjon. Mulige bivirkninger: Hvis håret brekker av, kan det vokse ut igjen under huden, forårsaker en inngrodde hår.

Barbering

Slik fungerer det: Ved hjelp av en barberhøvel eller barbermaskin barberer du håret veldig nær huden. Det er en populær myte at barbering fører til at håret vokser tilbake grovere. Men det er ikke alltid sant. En ubarbert hår har en spiss som er konisk og myk. Når du barberer det, barbere du av den myke spissen, så det føles grovere bare grovere.

Tips: Hvis du bruker engangshøvler eller blader, pass på å ha våt hud og bruke såpe eller barberskum. Barbere i retning håret vokser. Erstatte høvelen ofte. Best på: Rask og Enkelt Det fungerer hvor som helst. Hvor lenge det varer: 1-3 dager Mulige bivirkninger: Inngrodde hår, spesielt i bikinilinjen. Men det finnes mange veier å bekjempe inngrodd hår på, for eksempel eksfoliering.

Voksing

Slik fungerer det: En kosmetologen sprer voks på huden din, så dekker det med spesiell papir. Når voksen tørker, trekkes stripene hurtig av og håret kommer av med roten. Nå kan du kjøpe voks ,og gjøre det selv hjemme. Best på: hvor som helst på kroppen , inkludert ansiktet , underarmer, ben og bikinilinjen Hvor lenge det varer: 3-6 uker Mulige bivirkninger: Rødhet og humper. Du kan også få en infeksjon rundt hårsekkene . Jo oftere du voks , jo mindre sannsynlig er det at du har en infeksjon . Tips: Hår må være minst 1 cm lang for voksen til å ta tak i det . Så la håret vokse for et par uker før voksing

Epilator

Slik fungerer det: Du trekker hårene fra roten med en epilator. Den tar flere hår samtidig, derfor Best for: kroppen, siden den effektive tar flere hår samtig passer den best for armer, ben og underarmer. Hvor lenge det varer: Det vare opptil 3-5 uker Mulige bivirkninger: Hvis håret brekker av , kan det vokse ut igjen under huden, forårsaker en inngrodde hår.

Elektrolyse

Slik fungerer det: En trenet ekspert plasserer en liten nål i hver hårsekken for å ødelegge roten med en elektrisk strøm . Best på: Fordi det tar lang tid, er det best for små områder som overleppen og hake . Kvinner med hvitt eller blondt hår som ikke kan få laser eller IPL kan se resultater av elektrolyse. Hvor lenge det varer: Du vil sannsynligvis trenge behandlinger hver 1-2 uker før håret er stort sett borte . Mulige bivirkninger: Rødhet, hevelse og arrdannelse

Laser Behandling

Slik fungerer det: Laser hårfjerning prosessen fjerner uønsket hår ved hjelp av eksponering for pulser av laserlys som ødelegger hårsekken. En tekniker eller spesialist bruker laserlys til å ødelegge roten av håret. Laser hårfjerning er virkelig den mest effektive måten å fjerne hår på langsikt. Det er så permanent som det kan blir. Derfor ofte sett som den beste hårfjerningsmetoden.

Best på: Laser og IPL ( intens pulserende lys ) arbeide hvor som helst på kroppen. Det er best for kvinner med mørkt hår og lys hud. Noen mener at det ikke fungere helt på hvitt hår og fungerer ikke helt bra på blondt hår heller. Hvor lenge det varer: Det kan ta mellom 6-12 behandlinger for å se resultater. Du må kanskje gå tilbake hver 6-12 måneder for en retusjering.

Mulige bivirkninger: Hevelse eller rødhet. Fordi det er også en sjanse for forbrenning og arrdannelse, er det best å bruke laser som er FDA-godkjent, som Silk´n Motion