FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
 • Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Betalingsmetoder

Betalingsmetoder

Med 16-års erfaring under beltet, kan ShytoBuy tilby deg de beste og mest sikre betalingsmetodene for å gi deg den beste opplevelsen hos oss. Hos ShytoBuy tror vi på at sikkerhet også går i hånd med diskresjon og sikker innpakning- og levering; og derfor sender vi alle pakker 100% diskrét. Alle transaksjoner vil bli oppført under ComfortClickSTBNO på din kontoutskrift.

Betaling med kort

Det enkleste kan ofte være det beste, og her på ShytoBuy så ønsker vi å tilby deg en sikker og rask gjennomføring av kjøpet med VISA, MasterCard eller Eurocard. Alle banktransaksjoner vil bli vist som ComfortClickSTBNO på kontoutskriften; dette for å gi deg 100% diskresjon her hos oss.

PayPal

PayPal er en sikker, enkel og hurtig betalingsmetode for netthandel. Fordelen er at du aldri trenger å utgi kontoopplysningene dine, hvilket betyr at du kan fullføre orderen kjapt, og spare tid. Du kan fortsatt bruke Paypal selv om du ikke har en PayPal-konto. Du trenger kun å klikke på linken for betaling med PayPal og fortsette til neste steg av betalingen.

Klarna faktura

Kjøp nå – betal etter levering!

Vi tilbyr faktura-betaling gjennom Klarna AB

 • Kjøp nå og betal når du har fått varene dine
 • 14 dagers betalingsutsettelse
 • Trenger ikke oppgi kortopplysninger
 • 14 dagers angrerett om du ikke ønsker varene, eller vil bytte

Om du velger å betale med faktura vil du bli bedt om å oppgi din folkeregistrerte adresse og personnummer. Når du gjør dette gir du Klarna samtykke til å foreta en kredittvurdering. Etter få sekunder vil du få beskjed om hvorvidt Klarna kan tilby deg fakturabetaling på din ordre. Når du velger fakturabetaling vil du motta din faktura fra Klarna få dager etter at vi har sendt avgårde pakken din. Vær oppmerksom på at om du ønsker å få pakken sendt til en annen adresse enn den du er folkeregistrert med må du velge en annen betalingsmetode. Ønsker du å benytte deg av angreretten vil likevel ikke få refundert faktura- eller leveringsgebyr.

Klarna delbetaling

Avbetaling fra kr 95/mnd. Med Klarna delbetaling kan du dele opp din betaling over 24 måneder. For å gjennomføre din bestilling vil du bli bedt om å oppgi ditt personnummer. Dette medfører at bestillingen din registreres og leveres til din folkeregistrerte adresse. Om du ønsker å få pakken sendt til en annen adresse enn den du er folkeregistrert med må du velge en annen betalingsmetode. Det vil så bli foretatt en mikrokontroll på et par sekunder for å sikre dine personlige opplysninger og godkjenne ditt kjøp. Når du velger å betale med Klarna Avbetaling vil du få en regning sendt i posten i slutten av neste måned etter bestilling. Minstepris er kr 95 per måned, men du bestemmer selv om du vil betale mer månedlig. Du kan til enhver tid betale det fulle resterende beløpet om ønskelig. Vær oppmerksom på at administrativ avgift og/eller renter kan komme i tillegg. Klikk her for å lese mer om delbetaling fra Klarna.