• Handle med Trygghet

  Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

 • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Betalingsmetoder

Betalingsmetoder

Vi ønsker å ha de beste betalingsmetodene. Derfor foregår alle betalinger gjort på denne siden via en sikker SSL-forbindelse. Alle transaksjoner vil bli oppført under navnet ComfortClickSTBNO på din kontoutskrift. Alle ordre som blir fullført innen kl.16.00 på hverdager vil bli sendt samme dag. Ordre gjort på helligdager eller i helgen vil bli sendt førstkommende hverdag

Betaling med kort

Du kan betale for din ordre med VISA, MasterCard eller Eurocard. ShytoBuy bruker en sikker kryptert server til å behandle Visa/Visa Elektron, Eurocard eller Mastercard. Kontoopplysningene dine vil ikke bli lagret på vår server.

PayPal

PayPal er en sikker, enkel og hurtig betalingsmetode for netthandel. Fordelen er at du aldri trenger å utgi kontoopplysningene dine, hvilket betyr at du kan fullføre orderen kjapt, og spare tid. Du kan fortsatt bruke Paypal selv om du ikke har en PayPal-konto. Du trenger kun å klikke på linken for betaling med PayPal og fortsette til neste steg av betalingen.

Klarna Faktura

Kjøp nå – betal etter levering!

Vi tilbyr faktura-betaling gjennom Klarna AB

 • Kjøp nå og betal når du har fått varene dine
 • 14 dagers betalingsutsettelse
 • Trenger ikke oppgi kortopplysninger
 • 14 dagers angrerett om du ikke ønsker varene, eller vil bytte

Om du velger å betale med faktura vil du bli bedt om å oppgi din folkeregistrerte adresse og personnummer. Når du gjør dette gir du Klarna samtykke til å foreta en kredittvurdering. Etter få sekunder vil du få beskjed om hvorvidt Klarna kan tilby deg fakturabetaling på din ordre. Når du velger fakturabetaling vil du motta din faktura fra Klarna få dager etter at vi har sendt avgårde pakken din. Vær oppmerksom på at om du ønsker å få pakken sendt til en annen adresse enn den du er folkeregistrert med må du velge en annen betalingsmetode. Ønsker du å benytte deg av angreretten vil likevel ikke få refundert faktura- eller leveringsgebyr.

Klarna Delbetalning

Avbetaling fra kr 95/mnd. Med Klarna delbetaling kan du dele opp din betaling over 24 måneder. For å gjennomføre din bestilling vil du bli bedt om å oppgi ditt personnummer. Dette medfører at bestillingen din registreres og leveres til din folkeregistrerte adresse. Om du ønsker å få pakken sendt til en annen adresse enn den du er folkeregistrert med må du velge en annen betalingsmetode. Det vil så bli foretatt en mikrokontroll på et par sekunder for å sikre dine personlige opplysninger og godkjenne ditt kjøp. Når du velger å betale med Klarna Avbetaling vil du få en regning sendt i posten i slutten av neste måned etter bestilling. Minstepris er kr 95 per måned, men du bestemmer selv om du vil betale mer månedlig. Du kan til enhver tid betale det fulle resterende beløpet om ønskelig. Vær oppmerksom på at administrativ avgift og/eller renter kan komme i tillegg. Klikk her for å lese mer om delbetaling fra Klarna.