Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Bio-Synergy Fruit Infuser Bottle ™ | 700ml

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Bio-Synergy Fruit Infuser Bottle ™ er en eksklusiv vannflaske med fruktbeholder. Infusion bottle hjelper deg å vedlikeholde væskebalansen slik at du unngår dehydrering. Samtidig får du i deg vitaminer og mineraler fra dine favorittfrukter og bær, noe som også gjør det lettere å få i seg vann regelmessig. Alle vet at det er viktig å oppretteholde væskebalansen, men å drikke vanlig vann kan være kjedelig. Øk ditt velvære ved å få i deg masse antioksidanter og vitaminer med Infusion bottle, din egen vannflaske med fruktbeholder.

  • Infusion bottle gjør drikkevannet mer interessant og deiligere
  • Eksklusiv vannflaske med naturlig smakstilsatt vitaminrikt vann
  • Infusion bottle med uendelige muligheter for å blande ulike smaker
  • Øker forbrenningen og hjelper deg med vekttap
  • Hjelper deg å rense kroppen for giftsstoffer og bedrer fordøyelsen
  • Infusion vannflaske med fruktbeholder kan vaskes i oppvaskmaskinen

Bio-Synergi Fruit Infuser ™ holder deg sunn og du kan nyte alle de naturlige smakene fra dine favorittfrukter – og grønnsaker. Infusion bottle gjør vannet forfriskende å drikke slik at det blir lett å holde kroppen hydrert. Infusion vannflaske med fruktbeholder lar deg nyte den naturlige smaken til både frukter og grønnsaker. Opplev helsefordeler med din egen vannflaske med fruktbeholder fra innovative BioSynergy!

Les Mer

Hva er Infusion bottle?

Infusion bottle er en vannflaske med fruktbeholder som hjelper deg å holde kroppen hydrert. Alle vet at det er viktig å drikke mye og ofte vann, men vanlig vann kan være kjedelig å drikke. Infusion bottle derimot gjør det mye lettere å drikke vann ofte, slik at du kan nyte alle helsefordeler som vann gir! Prøv Infusion bottle i dag og nyt din nye vannflaske med fruktbeholder som du kan tilsette med din favorittfrukt! Med Infusion bottle kan du lett nyte helsefordelene som kommer med rikelig vann.

Å holde seg frisk betyr ikke at du må spise og drikke noe du ikke liker. Infusion sin vannflaske med fruktbeholder gir deg fruktbasert vann uten kullsyre, slik at du kan nyte fordelene fra dine favorittfrukter. Takket være en avtagbar del som er designet med graderte utskjæringer så er flasken lett å rengjøre, og dessuten kan den vaskes i oppvaskmaskin. Du vil aldri få problemet med å få i deg nok vann med en vannflaske med fruktbeholder fra Infusion BioSynergy.

Nyt de naturlige smakene til dine favorittfrukter – og grønnsaker mens du får i deg nok vann og gjenoppretter væskebalansen i kroppen. BioSynergy har laget en vannflaske med fruktbeholder slik at du kan nyte helsefordelene med både vann og ikke minst alle vitaminene, og antioksidantene i frukter og grønnsaker.

Hvordan bruker man Infusion bottle?

Det er både raskt og lett å bruke Infusion bottle. Bare fyll på fruktbeholderen med en kombinasjon av dine favorittfrukter – og grønnsaker. Ikke fyll på for mye, og la frukten få nok med plass. Fyll din vannflaske med fruktbeholder med frukt, urter, te eller bær og fyll den med vann. Rist deretter vannflasken i noen sekunder. Infusion sin vannflaske med fruktbeholder gjør at vannet får en fruktsmak. I tillegg blir vannet fylt med antioksidanter og du trenger ikke være bekymret for å fruktbiter eller urter i vannet!

Når du bruker Infuser vannflaske med fruktbeholder så går alle næringsstoffene og vitaminene i frukten direkte til vannet. Du får smakfullt vann som er rik på vitaminer, mineraler, fytonnæringsstoffer og antioksidanter. Vannet i din Infusion bottle inneholder kraftige antioksidanter og bekjemper frie radikaler og tidlig aldring. Hvis du drikker vannet i infusion bottle så vil du i løpet av noen uker både se og føle deg yngre ut.

Hvilke fordeler har Bio-Synergy Infusion bottle?

Infuser vannflaske med fruktbeholder er ikke bare en vanlig vannflaske med frukt. Dette er første steget mot en sunnere livsstil. Ved å drikke rikelig med vann kan BioSynergy vannflaske med fruktbeholder gi deg alle fordelene vann kan gi! BioSynergy vannflaske med fruktbeholder er perfekt for hjemmebruk, på kontoret, på gymmen og når du er utendørs.

BioSynergy vannflaske med fruktbeholder hjelper deg å holde kroppen hydrert og passer for alle. Uansett om du er en gymentuasist, helsebevisst mor eller om du vil rett og slett drikke mer vann med fruktsmak, så kommer du til å elske drikkevannet fra BioSynergy vannflaske med fruktbeholder. Infusion bottle er perfekt etter trening eller når som helst på dagen.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 1 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

  • * Ganske fornøyd med denne falsken. Hjelper meg til drikke mer vann hverdag. Legger til Sitron og andre frukter. Hørt at sitron kan hjelpe med detox!
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev