FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Bli Kvitt cellulitter med kroppsskrubb

Strekkmerker og cellulitter er dessverre noe de fleste av oss sliter med og enten vi har mye eller lite, så ønsker vi å prøve ulike metoder for å bli kvitt problemet. Cellulitter skyldes fettopphopninger under huden og strekkmerker oppstår når huden strekkes mer enn dens elastisitet kan tåle. Fettopphopninger under huden er som oftest et resultat av manglende aktivitet, arvelighet, hormoner og dårlig kosthold. Faktorer som ofte er til stede i den vestlige verden, der livsstilen ikke alltid er den mest optimale for kroppen vår.

Det finnes mange metoder for å kvitte seg med eller redusere forekomsten av både cellulitter og strekkmerker, og flere av disse virker også forebyggende. De fleste av oss liker å stelle pent med oss selv på badet. Ta en deilig dusj, legge en ansiktsmaske, krølle håret, legge på ny neglelakk og så videre. Da er det jo flott at noen av metodene for å kvitte seg med uønskede cellulitter og strekkmerker kan brukes hjemme hos deg selv på nettopp badet. Vi snakker om skrubbing av kroppen, eller peeling som noen kaller det. Det flotte med en god skrubb er at dette vil fjerne døde hudceller, sette i gang blodsirkulasjonen og bidra til at du blir kvitt giftstoffer som har hopet seg opp. Alt dette vil ikke bare få huden din til å bli jevnere og se mer glødende ut, det vil også bidra til å forebygge forekomsten av samt redusere nåværende cellulitter og strekkmerker. Kroppsskrubber kan du enkelt lage selv av ingredienser du allerede har i skapet, eller du kan kjøpe noen deilige produkter hos for eksempel shytobuy.no.

Kroppsskrubber du kan lage selv

Først skal vi se litt på kroppsskrubber du kan lage selv. Dette er både økonomisk og praktisk, da du som oftest vil finne ut at du allerede har det meste av det du trenger i skapet. I tillegg er de fleste ingrediensene av det rimelige slaget. Den grunnleggende ingrediensen i de fleste skrubbene du lager er slike ting som sukker, brunt sukker, salt og kaffe. Til denne basen legger du til en eller flere gode oljer, alt etter som hva du ønsker å oppnå. Oljen gjør at det blir lett å bruke skrubben på huden, men den har også andre gode egenskaper som blant annet en deilig duft. Gode oljer i en kroppsskrubb er tea tree, appelsin, peppermynte, lavendel og rosmarin. Du kan også bruke olivenolje eller kokosolje. Bruk så små mengder av olje sammen med den basen du har valgt. En skrubb med appelsinolje virker oppkvikkende og en skrubb med lavendel virker beroligende.

Kjøpe produkter

Dersom du ikke har lyst til å lage din egen kroppsskrubb, er det ingenting i veien for å kjøpe et produkt eller flere. Du finner dem i mange prisklasser, og de kan kjøpes på både apotek, helsekost og parfymeri. Produktet Ortte Tea Body Srub er en deilig kroppsskrubb som du kan kjøpe hos shytobuy.no. Den inneholder naturlige og aktive ingredienser som jobber for å redusere forekomsten av appelsinhud. Du får en glødende vakker og sunn hud, og kan bruke kroppsskrubben på hele kroppen eller på det området der du har strekkmerker eller cellulitter.

Enten du velger å lage en deilig kroppsskrubb eller kjøpe en, bør du alltid teste den ut på et lite område først for å sjekke at du ikke er allergisk mot en av ingrediensene. Masser alltid mot hjertet og i mye og forsiktige bevegelser, du skal ikke være hardhendt. Skrubben fungerer ofte best på tørr hud så bruk den før du går i dusjen. De fleste skrubber er så milde at du kan bruke dem daglig om trenger det. Skrubb hele kroppen eller problemområdet ditt, og få en vakker og sunn hud som resultat.

Anbefalte produkter