• Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Hvordan bli kvitt gule misfarging på tenner

Skinnende sett med glitrende hvite tenner kan gjøre noen virke mer attraktivt , sunn og yngre. Mange unngår å smile i det offentlige fordi de er bekymret om dårlig farge på tennene sine.

Flere ofte søker profesjonell behandling for å fjerne gule flekker fra sine tenner, men slike behandlinger ta tid og kan være dyrt . Hvis du ønsker å bli kvitt gule tenner , kan du prøve noen naturlig rettsmidler . Det er mange ingredienser fra kjøkken som du kan bruke til å gjenopprette perlehvite smil.

Appelsin Skall

Rense tennene med fersk appelsinskall på en jevnlig basis vil redusere gult skjær akkumulert på tennene dine.

Gni appelsinskall over tennene hver kveld før du går til sengs. Vitamin C og kalsium i appelsinskall vil bekjempe mikroorganismer i hele natt. Gjør dette for et par uker, og du vil merke effektive resultater. Hvis fersk appelsinskall ikke er tilgjengelig, kan du bruke tørket appelsinskall pulver.

Jordbær

Jordbær inneholder god mengde vitamin C , noe som bidrar til å gjøre tennene dine hvitere.

Slipe noen jordbær til krem konsistent. Gni den krem konsistente jorbær på tennene forsiktig. Hvis du gjøre det to ganger daglig i noen uker vil gult skjær fra tennene forsvinne. Et annet alternativ er å blande jordbær med en halv teskje natron og spre blandingen på tennene og la den sitte i noen minutter . Skyll munnen og pusser tennene med tannkrem for å bli kvitt eventuelle rester.

Sitron

Bleke egenskaper i sitroner kan også hjelpe med å bli kvitt gul misfarging på tennene. Faktisk skylle munnen med sitronsaft og pusse tennene med sitronskall er en av de beste måtene å gjøre tennene hvite igjen.

Bland sammen noen dråper sitronsaft og litt salt . Påfør blandingen på flekket tenner og gni blandingen over tennene og tannkjøttet . La den stå på i noen minutter og skyll munnen grundig med vann .Gjør dette to ganger daglig i ca to uker å bli kvitt tannstein og gul misfarging.

Salt

Salt er en av de grunnleggende tann rengjøringsmidler som har blitt brukt for flere år . Det hjelper etterfylle tapt mineralinnholdet i tennene og bidrar til å gjenopplive tennene sine hvit fargen.

Du kan bruke vanlig salt regelmessig hver morgen som en tann pulver i stedet for tannkrem. Et annet alternativ er å blande vanlig salt med trekull og pusse tennene med det regelmessig. Du kan også blande vanlig salt med natron og forsiktig gni det på tennene dine . Vær ekstra forsiktig med å bruke salt siden det kan føre til skade på tannkjøttet og tannemaljen hvis du gnir for hardt.

Du kan også få hvitere tenner ved å bruke ulike tannblekingssett, noe som er raskt og enkelt. Flere tannblekings produkter er kjent og fungerer effektiv til