FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Hvordan få større og faste bryster naturlig

Det er ikke uvanlig blandt kvinner å ha små eller slappe bryster, og mange kvinner leter etter det perfekte produktet for brystforstørrelse. Hoverårsaken til at brystforstørrelse er ønskelig er at brystene blir mindre og slappere over tid på grunn av hormonell ubalanse og forandringer i livet som graviditet og aldring. Et godt alternativ til dyre og smertefulle plastiske operasjoner kan være naturlige produkter for brystforstørrelse.

Brystforstørring og Brystløft

Mange kvinner er misfornøyd med størrelsen eller formen på brystene. I en studie publisert av International Journal of Sexual Health, viste at 70% alle kvinnene som deltok i studien var ikke fornøyd med sitt bryst størrelse. Men dette resultatet kan også trekke en parallell med den økende etterspørselen etter produkter eller tjenester til brystforstørrelse. Brystforstørrelse er en av de mest spilte kosmetiske operasjoner utført i de fleste land, så hvis du tenker på å gjøre en brystforstørrelse, er du langt fra alene.

Hva er Brystforstørring?

Mange kvinner er misfornøyde med størrelsen eller formen på brystene sine. I en studie publisert av International Journal of Sexual Health, viste det at 70% av alle kvinnene som deltok i studien var ikke fornøyd med sitt brystforstørrelse. Men dette resultatet kan også trekke en parallell med den økende etterspørselen etter produkter eller tjenester til brystforstørrelse og brystløft produkter. Dersom du tenker på brystforstørring eller brystløft, du er ikke alene.

Ulike typer Brystforstørring

Brystforstørrelse med kirurgi

Brystforstørrelse og brystløft er blitt mye mer vanlig i dagens samfunn. Med økt etterspørsel etter brystforstørrelses produkter er det i dag mange klinikker som utfører operasjoner. Når du utfører kirurgisk brystforstørrelse plasseres et implantat som ser ut som en pose fylt med silikon eller saltvann bryst for å gi deg den formen og størrelsen du ønsker. Formen og størrelsen på implantater varierer avhengig av kundens behov og kroppsstørrelse, det kan være rund eller konisk, myk eller fast.

Plassering av brystimplantater varierer, implantatet kan plassere under brystmuskelen eller foran det avhenger av utskrifts størrelsen og kroppstype. Hvis du har små bryster, da plasseres implantat ofte bak brystmuskelen for å gi et naturlig utseende, men dersom du har allerede relativt store bryster, eller hvis du bare vil ha et brystløft, blir implantatet plassert foran muskelen. Bryst implantat sitter under brystene gjennom hele livet, og vanligvis holder de seg i god form i ca 10-20 år, avhengig av hvordan kroppen forandrer seg.

Brystforstørring uten kirurgi

Hvis du vil ha større bryster, men er redd for risiko, smerte, og prislappen for kirurgi, så det er billigere og mindre risikable løsninger som har vist seg svært effektiv. Uansett hvilken metode du foretrekker, finnes det effektive løsninger som både kremer, piller og enheter for brystforstørrelse. Både tabletter og kremer inneholder aktive ingredienser som stimulerer fettvev og melkekjertlene i brystet, slik at du vokser både i størrelse. Det er mulig å få større bryster uten kirurgi. Les videre her.

Kremer og Tabletter

Kremer og Tabletter to er blant de mest populære måter å forbedre dine bryster, naturlig. De fleste piller inneholder urter og ingredienser kjent for å forbedre brystforstørrelse og fremme generell bryst helse.

Disse urtene inkluderer Bukkehornkløver, ginkgo biloba, fennikel frø, wild yam og ginseng blant andre.

For å gjøre pillene mer effektiv, produsenter anbefaler bruk av kremer for raskere resultater. Med andre ord, du trenger både piller og krem for å sikre at du får de resultatene du ønsker.

En typisk krem for brystforstørrelse omfatter hyaluronsyre og kollagen, som begge er aktive og effektive ingredienser i dyre rynke kremer. Disse ingrediensene trenger inn i brystvev gjennom huden og dermed bidrar til å gi dem stabilitet og stimulerer cellefornyelsen i brystet. Slapp hud, rynker og strekkmerker på brystene kan også bli fjernet og svekket av disse kremene.

Enheter

Det finnes gode brystforstørringsenhet eller vibrasjonsteknologi for å forstørre brystene, noe som gjør resultatet ser mer naturlig ut. Den stimulerende teknologi øker blodsirkulasjonen til brystet, og dermed aktivere cellefornyelse og hormonproduksjonen, noe som resulterer i en brystforstørrelse og brystløft. En slik anordning skal brukes 20-30 minutter, 4-5 ganger i uken. Det er en smertefri behandling og trygg behandling som ikke tar mye av tiden din.

Trening

Riktig trening kan hjelpe deg med å få større og fastere bryster og hindrer at du får henge bryst senere i livet. Bryst består av fett, muskler og vev. Dersom du er plaget av hengende bryst kan det være en fordel å gjøre fettforbrenning trening, slik at du kan eliminere noen av overflødig fettet. Samtidig vil det bidra til å gi deg en effektiv brystløft og stramme musklene, og det kan virke som en brystforstørrelse når brystene blir fastere. Som med noen opplæring, krever en brystforstørrelse utholdenhet og tålmodighet. Du vil ikke se resultater fra en dag til den neste, men resultatene kan selvfølgelig oppnås over tid.

Fordel med naturlig brystforstørring og brystløft er at det har lavere helserisiko og smerte. I tillegg er prisen mye mer rimeligere enn kirurgi.

Bryst massasje

Har du noen gang tenkt på å gi dine bryster en massasje? Hvis ikke, så kanskje nå er det riktig tidspunkt å gjøre det, spesielt når du ønsker brystforstørrelse. Alt du trenger er å sette av er 20 til 30 minutter av din tid hver dag for å stimulere brystvekst. Samtidig fremmer bryst massasje prolaktin produksjon, en viktig hormon for å gjøre brystene større.

Her er de beste måtene å gjøre bryst massasje:

The Chi massasje: Dette er den enkleste og mest effektive bryst styrke massasje for å øke din brystforstørrelse.

For å gjøre dette, gni hendene sammen for å generere varme når det kommer i kontakt med brystene dine.

Du kan også bruke en varmepakning å varme bryste området. Dette sikrer riktig blodsirkulasjon og blodstrømming før du starter massasje. Hold hendene over hver av brystene dine. Sørg for å spre fingrene slik at hvert bryst støttes fullt ut av hendene. Deretter flytter du brystene i en sirkulær bevegelse, i en indre retning. Gjør dette i 10 minutter.

Spis deg til brystforstørring

Er det noe mer naturlig enn å spise mat? Hvis skeptisk siden din forteller deg ikke til å tro på urter og bryst massasje og trening tar for lang tid, så kan du prøve brystforstørrende matvarer for å øke størrelse.

Så neste gang du går til supermarkedet for din ukentlige innkjøp av mat, prøve å inkludere yoghurt, tofu, flaxseeds, soyabønner og sesamfrø i din dagligvarebutikk handlevogn. Bortsett fra dette, hele korn, frukt og grønnsaker er også effektive i å gjøre brystene større, og på samme tid, balansere hormonene dine.

Brystforstørrelse Produkter hos ShytoBuy

ShytoBuy tilbyr et stort utvalg produkter for brystforstørrelse og brystøkning. Vi tilbyr brystforstørrende kremer som enkelt og greit smøres på brystene og øker blodsirkulasjonen i brystene og tabletter for brystforstørrelse som balanserer ut hormonene i kroppen, noe som fremmer permanent brystforstørring.

Vi tilbyr også apparater for brystforstørrelse. Disse apparatene er ideelle for de som ikke ønsker å svelge tabletter eller bruke kremer. Våre brystforstørrende apparater stimulerer veksten av vev i brystene og øker blodsirkulasjonen i brystene så de holder seg sunne og friske samtidig som du kan oppleve en permanent brystforstørring.

Alle våre produkter for brystforstørrelse inneholder kun naturlige ingredienser, og forårsaker derfor ingen bivirkninger. Se gjennom for store utvalg av brystforstørrende produkter, og finn det produktet som passer perfekt for deg.

Alle bestillinger fra ShytoBuy blir behandlet konfidensielt, og alle våre produkter blir sendt til deg i en diskret innpakning.

Anbefalte produkter