FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Overskrift bilde for Candida

Candida

Candida er en vanlig soppinnfeksjon som mann ofte får i munnen, i tarmene eller i underlivsområdet. Et annet vanlig navn for den er underlivssopp, siden den ofte oppstår hos kvinner og skaper kløe i underlivet og ubehag, noe som de aller fleste soppinfeksjoner gjør. Soppinfeksjoner kan behandles på flere måter, noen mer naturlig enn andre. Mange får soppinfeksjonen fordi kroppens pH er ute av balanse. For at kroppen selv skal kunne kjempe mot en soppinfeksjon så den ikke sprer seg videre, så trenger kroppen et godt immunforsvar og god bakterie flora.

Filtre

Rynker er uunngåelig med alderen, ofte som synes å bli forverret av stress, travel livsstil, dårlig kosthold og mangel på tilstrekkelig søvn. Men heldigvis er det mange anti-rynkeprodukter tilgjengelig for å redusere nettopp dette. Dette inkluderer kremer, serum, kapsler, enheter og til og med revolusjonerende plastre, utformet enten for å målrette bestemte områder, inkludert pannen, under øye og kråkefot eller for hele ansiktet. Det finnes til og med anti rynke kremer tilgjengelig for både menn og kvinner.
* Det er viktig å merke seg at resultatene av våre produkter kan variere fra person til person. Du bør alltid bruke disse produktene sammen med balansert kosthold og regelmessig trening.