FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
 • Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Candida Support

60 Kapsler | Probiotisk kosttilskudd
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Candida Support er et naturlig kosttilskudd som også inneholder probiotika. Produktet er satt sammen av en unik kombinasjon av ingredienser – ett resultat av lang tids forskning. De naturlige, plantebaserte ingrediensene inneholder mange vitaminer og mineraler. Nå kan du enkelt få i deg alt du trenger.

 • Kosttilskudd med probiotika
 • Eksklusive og naturlige ingredienser
 • Inneholder mange vitaminer og mineraler
 • Kan brukes av både menn og kvinner
 • Velegnet for vegetarianere

Hva er candida?

Candida er en naturlig gjærsopp som lever i munnen og tarmene. Denne soppen er fordelaktig for kroppen i riktige mengder og bidrar til god fordøyelse og næringsopptak. Det finnes imidlertid visse omstendigheter og faktorer som kan forstyrre soppnivået og forårsake overproduksjon av denne soppen. Den mest vanlige faktoren er antibiotika, som jobber med å drepe alle bakterier i tarmene og dermed skaper ubalanse. Denne ubalansen kan så lede til soppinfeksjonen Candidiasis. Når nivået av candida blir for høyt kan det medføre at tarmveggene skades slik at soppen finner veien til blodet. Dette kan igjen føre til mange problemer, som soppinfeksjon og fordøyelsesbesvær. De som lider av Candidiasis må gjøre tre ting for å bli kvitt dette. Først må de stoppe overproduksjonen av gjør, deretter må de bygge opp nok vennlige bakterier i tarmen og deretter må de hele tarmveggen slik at soppen ikke kommer inn i blodet.

Candida og immunforsvaret

Når immunforsvaret har blitt svekket, reduseres også dens evne til å slå tilbake mot bakterier og virus. Det er derfor et svekket immunforsvar kan spille en stor rolle i hvordan soppinfeksjonen opptrer i kroppen. Det kan være mange faktorer som svekker immunforsvaret og som kan lede til en ubalanse av candidasoppen i kroppen. Noen av disse faktorene er.

 • Stor bruk av antibiotika
 • Usunn diett
 • Stort inntak av sukker
 • Hormonell ubalanse
 • Stress
 • Mangel på søvn

For å ha en sunn tarmflora og en god fordøyelse må vi altså ha en perfekt balanse mellom de gode og de dårlige bakteriene.

Hvorfor er Candida Support spesiell?

Candida Support er et helt naturlig kosttilskudd, som også inneholder probiotika. Produktet er en kompleks blanding av naturlige planteekstrakter og mineraler, som sink. Det unike med produktet er at det kombinerer probiotika med kaprylsyre og spesifikke plantebaserte ingredienser. Dette gjør Candida Support annerledes mange av de andre produktene på markedet, som bruker bare det ene eller det andre.

Nøkkelingredienser

Candida Support er satt sammen av naturlige ingredienser, her er tre av de viktigste.

Probiotika
Candida Support inneholder to ulike typer med probiotika – Lactobacillus acidophilus og Bifidobacteria. Probiotika er kjent for å bidra til en god og balansert bakterieflora. For mer informasjon om naturlig probiotika, kan du klikke her.
Kaprylsyre
Kaprylsyre er en av de tre fettsyrene som finnes i kokosnøttolje. Andre kilder til kaprylsyre er helmelk fra ku, peanøttsmør, palmeolje og brystmelk. For mer informasjon om forskning gjort på kaprylsyre, kan du klikke her.
Urteekstrakter
Candida Support inneholder et stort spekter av naturlige og plantebaserte ingredienser, som blant annet aloe vera, hvitløk, kanel, timian og oregano. Du kan lese om noen av studiene som er gjort på disse urteekstraktene her.

Bruksanvisning

Ta en kapsel 1-3 ganger daglig sammen med mat. Dette er et naturlig kosttilskudd, men vi anbefaler likevel at du sjekker listen over ingredienser i tilfelle du har noen personlige allergier. Dette kosttilskuddet kan brukes av vegetarianere. Hver boks inneholder 30 kapsler, og avhengig av bruk vil dette være nok til cirka én måneds forbruk.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Skriv den første anmeldelsen!

Skriv en anmeldelse
* Resultatene vil variere fra person til person