• Handle med Trygghet

  Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

 • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Capillary Clear

50ml Krem | Krem mot overfladiske blodkar

Skin Doctors

199.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Skin Doctors Capillary Clear er spesielt utviklet mot flekker og kapillærer og inneholder en unik formel som er snill på alle hudtyper. Denne formelen bruker Phytotonin, og denne ingrediensen har vist seg å redusere rødhet med 24%. Hvis du er lei av de irriterende røde linjene som ser ut til å ta over ditt utseende, så er denne nyskapende nye formelen det beste valget.
 • Lett og sikker formel som kan brukes på alle hudtyper.
 • Inneholder 100% naturlige ingredienser/li>
 • Et trygt alternativ til kostbar kirurgi
 • Passer alle hudtyper
 • Gratis levering

Skin Doctors Capillary Clear behandlingen passer for alle hudtyper, og inneholder kun naturlige ingredienser. 

Les Mer
Type: Krem
Størrelse: 50 ml

Hva er Sprengte blodkar og sprukket kapillær?

Når en blodåre sprekker kan dette vises på overflaten av huden som ubehagelige rødlige flekker, og edderkoppformede årer kan også forekomme på nese, kinn og omkringliggende områder. Disse symptomene kan være forårsaket av gener, livsstilsfaktorer som for eksempel et høyt alkoholforbruk, eller frie radikaler fra soleksponering. Når små kapillærer har blitt strukket så ofte av press fra større årer, blir de permanent dilatert. Dette vil si at de er konstant under større press enn de burde, og kan veldig lett sprekke. Når veggene i årene sprekker siver blodet ut til omkringliggende kapillærer, og vil tørke ut. Dette vises som et vev av små blå årer, også kjent som edderkoppårer, eller en sprukket kapillær.

Hvordan bruker jeg Skin Doctors Capillary Clear?

Påfør en liten mengde av dette produktet en gang om morgenen og en gang om kvelden. Pass på at huden har allerede blitt fuktet med varmt vann for å åpne opp porene i huden din for maksimal absorpsjon. Det ideelle tidspunktet for å bruke dette produktet vil være etter en dusj, et bad eller sauna. Masser lett inn kremen i huden for best resultat.

Når kan jeg forvente å se resultater?

Bruk av Capillary Clear to ganger om dagen kan gi de ønskede resultater i løpet av 4 til 6 uker. Resultatene kan variere fra person til person avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden. Hudtype, tykkelse og pH balanse vil også påvirke hvor raskt Skin Doctors Capillary Clear virker.

Er der noen bivirkninger?

Det er ingen vanlige bivirkninger, men det er tilrådelig å teste Capillary Clear på et lite område av huden din og vente 24 timer før behandlingsstart, i tilfelle en allergisk reaksjon oppstår. Capillary Clear bør ikke brukes hvis du er gravid, ammer eller tar medisiner som blodfortynnende eller aspirin. Dette bør ikke brukes på mucus membran eller skadet hud.

Hvilke ingredienser inneholder behandlingen?

 • Phytotonine - inneholder ekstrakter av Arnica, sypress og Salomos segl. Den er rik på flavonoider, saponosides og procyanidols som er ansvarlig for styrking av kapillærveggene. Studier har vist at anvendelsen av phytotonine for 3 uker viste en 24% reduksjon i rødhet av det berørte området og en 25% reduksjon av ekstravaskulær blodstrøm, noe som bidrar til å forbedre utseendet på rødhet og sprengte blodkar.
 • Salicylic og melkesyre syrer.