Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Skin Doctors Capillary Clear™ mot sprengte blodkar

Av Skin Doctors

199.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Skin Doctors Capillary Clear reduserer forekomsten av sprengte blodkar på mindre enn 4 uker. Bruk daglig etter en dusj eller bad for å oppnå en jevnere hudfarge, silkemyk hud og en helt ny velhetsfølelse.
  • Reduserer sprengte blodkar effektivt
  • Reparerer solskader i huden
  • Helbreder flekker, årer og sprukkede blodårer
  • Et trygt alternativ til kostbar kirurgi
  • Passer alle hudtyper

Skin Doctors Capillary Clear reduserer røde flekker og edderkoppformede vener som kan klynge seg på nese og kinn. Behandlingen passer for alle hudtyper, og forebygger nye hudskader. 

Les Mer

*Resultat vil variere fra person til person

Hva er Skin Doctors Capillary Clear?

Når en blodåre sprekker kan dette vises på overflaten av huden som ubehagelige rødlige flekker, og edderkoppformede årer kan også forekomme på nese, kinn og omkringliggende områder. Disse symptomene kan være forårsaket av gener, livsstilsfaktorer som for eksempel et høyt alkoholforbruk, eller frie radikaler fra soleksponering. Skin Doctors Capillary Clear reparerer skadene ved dempe utseendet av sprengte blodkar og sprengte blodårer, mens den også forbedrer den generelle helsen til dine kapillærer. Dette produktet passer for alle hudtyper og kan brukes i kombinasjon med andre effektive hudpleieprodukter fra Skin Doctors.

Hvordan funker Skin Doctors Capillary Clear?

De aktive ingrediensene i Skin Doctors Capillary Clear bidrar til å opprettholde elastisiteten og helsen til huden din, samt å tilføre oljer og fuktighet til fortørket blod som kan samle seg opp i kapillærene og blodårene. Når små kapillærer har blitt strukket så ofte av press fra større årer, blir de permanent dilatert. Dette vil si at de er konstant under større press enn de burde, og kan veldig lett sprekke. Når veggene i årene sprekker siver blodet ut til omkringliggende kapillærer, og vil tørke ut. Dette vises som et vev av små blå årer, også kjent som edderkoppårer, eller en sprukket kapillær. De aktive ingrediensene i Skin Doctors Capillary Clear vil støtte kapillær helse ved å gradvis redusere synlige tegn på sprukkede blodkar før de forsvinner permanent.

Hvordan bruker jeg Skin Doctors Capillary Clear?

Påfør en liten mengde av dette produktet en gang om morgenen og en gang om kvelden. Pass på at huden har allerede blitt fuktet med varmt vann for å åpne opp porene i huden din for maksimal absorpsjon. Det ideelle tidspunktet for å bruke dette produktet vil være etter en dusj, et bad eller sauna. Masser lett inn kremen i huden for best resultat. Når sprengte blodkar forsvinner og du fortsetter å bruke Skin Doctors Capillary Clear, vil du forhindre edderkoppårer fra å noen gang komme til overflaten igjen.

Når kan jeg forvente å se resultater?

Bruk av Capillary Clear to ganger om dagen kan gi de ønskede resultater i løpet av 4 til 6 uker. Resultatene kan variere fra person til person avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden. Hudtype, tykkelse og pH balanse vil også påvirke hvor raskt Skin Doctors Capillary Clear reduserer ødelagte blodkar. Husk, dette produktet fungerer både som en behandling for sprengte blodkar og en edderkoppvenebehandling, og disse selges vanligvis separat.

Er der noen bivirkninger?

Det er ingen vanlige bivirkninger, men det er tilrådelig å teste Capillary Clear på et lite område av huden din og vente 24 timer før behandlingsstart, i tilfelle en allergisk reaksjon oppstår. Capillary Clear bør ikke brukes hvis du er gravid, ammer eller tar medisiner som blodfortynnende eller aspirin. Dette bør ikke brukes på mucus membran eller skadet hud.

Hvilke ingredienser inneholder behandlingen?

  • Phytotonine - inneholder ekstrakter av Arnica, sypress og Salomos segl. Den er rik på flavonoider, saponosides og procyanidols som er ansvarlig for styrking av kapillærveggene. Studier har vist at anvendelsen av phytotonine for 3 uker viste en 24% reduksjon i rødhet av det berørte området og en 25% reduksjon av ekstravaskulær blodstrøm, noe som bidrar til å forbedre utseendet på rødhet og sprengte blodkar.
  • Salicylic og melkesyre syrer - resulterer i reduksjon av kapillærene på ansiktet.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (93.33% basert på 3 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

  • * Ble anbefalt av min vennie, har kun brukt i 2 uker nå, men ser litt forskjell allerede
  • * Kan Anbefale
  • * Jeg behøver ikke å bryke en haug med sminke lenger, for kremen fjerner edderkoppvenene og røde streker og sånt i fjeset og jeg er kjempefornøyd.
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev