FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Overskrift bilde for Underlivssopp

Underlivssopp

Skrittsopp kan være irriterende og smertefull, kan forårsake en brennende følelse og sår i området fra lysken, innsiden av lårene og anus. Den infiserte området vil være rød eller brun og og huden vil sannsynligvis løsner eller briste. Skrittsopp er en soppinfeksjon som ofte forårsaket av en sopp fra andre steder på kroppen som fotsopp (fot, tær og negler). Varmt og fuktig miljø er det optimale stedet for sopp å leve og spre seg. Det er viktig å behandle skrittsopp, som det er smittsom og kan spres ved direkte kontakt, eller gjennom indirekte kontakt, slik som håndkle. Sopp i lyske-området blir behandlet med anti-soppmidler som påføres på det infiserte området. Denne typen soppinfeksjon er mest vanlig hos menn skyldes. De svetter mer, men kvinner kan også lider av det. ShytoBuy selger kun produkter som det har vært i dokumentet at de fungerer. Vi sender i diskret emballasje slik at personvernet forblir privat!

Filtre

Ingen ønsker å oppleve kløe og ubehag rundt de intime områdene. Ikke bare kan dette oppleves med ubehag, men også kan være pinlig da det kan være på intime områder slik som langs med innersiden av lårene. Mest vanlig oppstår Tinea Cruris hos menn, men kan også kan oppleves av kvinner. For å lindre symptomene på kløen finnes det mange produkter som kløe krem, sprayer og såper. Det er enkelt og greit å bruke de, og ikke minst diskré!
* Det er viktig å merke seg at resultatene av våre produkter kan variere fra person til person. Du bør alltid bruke disse produktene sammen med balansert kosthold og regelmessig trening.