• Handle med Trygghet

  Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

 • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Buttocks Lifting

60ml Gele | Rompe løftende cellulitt krem

Cobeco Cosmetics

299.00Kr

Se mer

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

CC Oppstrammende Gelé er en komplett celluitt-behandling, utviklet for å forbedre utseendet på rumpe og lår. Produsenten Cobeco har skapt et rimelig og smertefritt alternativ til kirurgi og et viktig verktøy for deg som kjemper i kampen mot cellulitter.
 • Kan jevne strukturen på rumpe og lår.
 • Kan etterlate huden silkemyk og glatt
 • Et naturlig alternativ til dyr og risikofylt kirurgi.
 • Forbedrer blodsirkulasjonen til overflaten av huden
 • Bekjemper ny cellulittdannelse
 • Kun naturlige ingredienser og ingen bivirkninger
CC Oppstrammende Gelé er en effektiv cellulitt-behandling som forbedrer blodsirkulasjonen på overflaten av huden, og kan derfor etterlate huden din glatt og lekker. Produktet inneholder kun naturlige ingredienser, og forårsaker derfor ingen bivirkninger. Les Mer
Type: Krem
Størrelse: 60 ml

Hva er CC Oppstrammende Gelé?

CC Oppstrammende Gelé er et komplett produkt spesielt utviklet for kvinner som ønsker å behandle sjenerende rumper og lår. Geleen bidrar til å løfte og stramme rumpe og lår ved å øke elastisiteten i huden og forbedre blodsirkulasjonen. Dette forbedrer det generelle utseendet på huden og bekjemper cellulitter. Få den glatte overflaten på rumpe og lår som du alltid ønsket med dette banebrytende naturproduktet.

Hvordan fungerer CC Oppstrammende Gelé?

Som med alle behandlinger vil resultatene variere fra person til person, men dette produktet har blitt påvist å øke elastisiteten i huden og styrke den generelle tilstand og utseendet på rumpe og lår. Med forbehold om at du bruker produktet to ganger daglig, vil CC Oppstrammende Gelé forbedre sirkulasjonen av blod til huden, og dermed redusere foremkomsten av cellulitter.

Hvordan bruker jeg CC Oppstrammende Gelé?

Påfør vår cellulitt-behandling direkte på huden to ganger daglig, og masser produktet til det er helt absorbert i huden.

Hvordan vet jeg CC Oppstrammende Gelé er ekte?

Hos ShytoBuy.no selger vi kun ekte produkter fra etablerte, pålitelige ditributører. Du kan derfor være trygg på at ikke bare dette produktet, men alt som blir solgt her, er hundre prosent ekte, trygt og rett fra fabrikken.

Er det noen bivirkninger ved bruk av CC Oppstrammende Gelé?

Kremen er en naturlig cellulitt-behandling, og forårsaker derfor ingen bivirkninger. Det er like vel anbefalt å teste geleen på et lite hudområde før du bruker produktet for å forsikre deg om at du ikke er allergisk mot noen av ingrediensene. Om du er allergisk og opplever rødhet, utslett og kløe, er det viktig at du konsluterer deg med en lege.

Hva er ingrediensene?

Aqua, Hedera, Juniperus, Arnica, Panax, Ginseng, Carbomer, Tea, Rosmarinus Oil, Cl 42 051, Cl 73 015, Methylchloroisothiazolinone, Limonene, Linalool.