Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

CC Fabulous Breasts Krem

60ml Krem | Brystkrem

Cobeco Cosmetics

489.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

CC Fabulous Breasts er brystkrem formulert for å øke din bryststørrelse. Brystkremen inneholder kun naturlige ingredienser, og kan gi deg fyldigere og fastere bryster uten utgiftene eller faren som plastisk kirurgi kan medføre. 
  • Brystkrem som gir fyldigere og fastere bryster
  • Kun naturlige ingredienser
  • Kan jevne ut ujevne bryster
  • Sunnere og friskere bryster

CC Fabulous Breasts brystkrem kan gi deg den bryststørrelsen og selvtilliten du alltid har ønsket deg. Påfør brystkremen to ganger daglig for best resultat. 

Les Mer

Hva er CC Fabulous Breasts - Brystkrem?

CC Fabulous Breasts brystforstørrende krem er en hurtigvirkene krem som kan øke fastheten og størrelsen på dine bryster. Kremen bør påføres to ganger daglig,  og kan ikke bare øke bryststørrelsen din, men også jevne og glatte ut brystene dine. Kremen er egnet for alle hudtyoer, og irriterer ikke huden.

Hvordan fungerer CC Fabulous Breasts Krem?

Kremen inneholder naturlige ingredienser som strammer opp det øvre epidermale laget av huden og samtidig forbedrer hudens elastisitet. Dette gjør at brystene ser mer oppreiste ut, og det gir dem et fyldigere utseende. Ved jevnlig bruk av CC Fabulous Breast Krem, kan du øke blodsirkulasjonen i brystregionen og dermed fremme flyten av næringsstoffer og oksygen til brystene, noe som gjør at de ikke bare ser fyldigere ut, men også er sunnere og friskere.

Hvordan påfører jeg CC Fabulous Breasts Krem?

Kremen påføres to ganger daglig, helst etter en dusj eller at bad, og deretter igjen på kvelden. For beste resultat, bør kremen påføres på hele brystområdet. Påfør kremen med sirkelbevegelser i 1-2 minutter for å sikre at kremen er absorbert inn i huden din.

Er det noen bivirkninger?

Dette produktet er kun laget av naturlige ingredienser, og inneholder ingen bivirkninger. Det er anbefalt at du leser gjennom ingrediensene før du starter behandlingen, så du er sikker på at det ikke oppstår en allergisk reaksjon.

Hva er ingrediensene?

aqua, glyserin, aloe vera, alger, chamomilla, sencha, druekjerneekstrakt, Quercus, Hamamelis, calendula, Persea gratissima, oleyl erucate, karbomer, threithanolamine, allantoin, menthe pepritha olje, methylchloroisothiazonlinone.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 1 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.09% basert på 133 )

  • * Har brukt den sammen med tabletter i over 4 mnd, du kan faktisk merke forskjellen!! Meget fantastiks asså
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev