Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

CC Fabulous Breasts CREAM - 60ml & CC Fabulous Breasts TABS - 90 Tablets

839.00Kr

I løpet av bare tre måneder , CC Fabulous Breast dobbel pakke kan gi deg større BH-størrelse ! Med effektive og naturlige ingredienser , kan du nå forstørre brystene dine enkelt og smertefritt ! Denne kombinasjonen er også ideelt for de som har ujevne bryster, bruker både p-piller og krem du kan justere slik at du får de resultatene du ønsker

  • Gir fastere og fyldigere bryster
  • Kan øke cup størrelse raskt
  • Kremer og piller som gir de beste resultatene sammen
  • Forbedrer gap
  • Fukte brystvev
  • raske resultater
  • Kan hjelpe deg med ujevn bryststørrelse

CC Fabulous Breast Double Pack er laget av naturlige ingredienser og derfor ingen bivirkninger. Sammen disse produktene fukte brystvevet og øker blodsirkulasjonen , som deretter fører til brystene forstørret.

Les Mer

Hva er CC Fabulous Breast Double Pakke?

Naturlig bryst forstørrelse piller og krem fra CC Fabulous Breast stimulerer og aktiverer stoffer i kroppen som gir deg større bryster uten kirurgi. bryst forstørrelse krem og piller fra CC Fabulous Breast kan raskt gi fyldigere og fastere bryster. Kremen er også ideelt for de som har ujevne bryster, bare justere mengden av krem på brystet som du vil ha større og fyldigere. Denne kombinasjonen av bryst utvidelse krem og bryst piller kan brukes på alle hudtyper og hos kvinner i alle aldre. Men bryst forstørrelses piller har størst effekt på kvinner mellom 19-35 år.

Hvordan fungerer CC Fabulous bryst forstørrelse piller ?

CC Fabulous bryst piller brukes til å aktivere østrogenreseptorer. Ved å påvirke melkekjertlene i brystet stimuleres økt hormonproduksjonen i kroppen, det fører til dannelse av en ny brystvev. Det er nødvendig at du tar den anbefalte dosen i minst 2-3 måneder for å se forskjellen. Etter denne perioden, vil du være i stand til å se gode resultater og en økning på mellom 2-3 BH-størrelse.

Hvordan fungerer CC Fabulous bryst forstørrelses krem?

CC Fabulous Breast krem øker tettheten av den interne brystvev og gjøre den mer elastisk. Dette fører til at brystene ser fyldigere og fastere ut. Når man regelmessig massere produktet inn i vevet vil det også øke blodsirkulasjonen i brystene som også er en fordel. Med økt blodsirkulasjon, vil oksygen og næringsstoffer øke til brystene dine, noe som gjør dem lettere å ekspandere i størrelse.

Hvordan bruker jeg CC Fabulous bryst forstørrelses pakken?

Når du bruker CC Fabulous Breast Dobbel pakke bør du bruke kremen 2 ganger daglig, helst etter at du har dusjet fordi kremen lett absorberes av brystene da. Gjør det gjerne en gang om morgenen og en gang om kvelden slik at tidsintervallet mellom programmer er jevn. Når du massere kremen, sørg for å bruke lett og sirkulære bevegelser. Du begynner å massere bunnen og deretter opp mot skulderen. Masser kremen i ca 2 minutter for å være helt sikker på at krem har blitt absorbert.

CC Fabulous Bryst piller tas 3 ganger om dagen ( en tablett hver gang) med et glass vann. Sørg for å ta tablettene til samme tid hver dag for best resultat.

Hvor fort kan jeg forvente å se resultater?

Den største størrelsesmessige forskjellen kan du legge merke til etter å ha brukt opp doble pakken i 2-3 måneder. Resultatene varierer fra person til person, noen kan oppleve gode resultater etter kun en måned. Vi anbefaler imidlertid at du følger instruksjonene og bruke denne effektive kombinasjon i minst 3 måneder for best resultat.

Hvordan bestille CC Fabulous Breast Double Pack

Bestilling av CC Fabulous Breast pakke er enkelt! Bare klikk på " Legg i handlekurven " -knappen på denne siden for å gå videre til betaling og levering.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.09% basert på 133 )

* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev