Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

CC Fabulous Breasts tabletter

90 tabletter | Brystforbedring tabletter

Cobeco Cosmetics

489.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

CC Fabulous Breasts Tabletter kan hjelpe deg å øke bryststørrelsen din med opp til to størrelser og gi deg fasters bryster ved kontinuerlig bruk. Produktet kan også rette opp ujevne bryster. Dette er en god måte å få større bryster uten kirurgi. Kapslene inneholder kun naturlige ingredienser for å stimulere tilvekst i brystvevet.
 • Stimulerer til større og fastere bryster
 • Retter ujevne bryster
 • Kan brukes av kvinner over 18 år
 • Ingen bivirkninger
 • Kun naturlige ingredienser som er skånsom mot kroppen

CC Fabulous Breasts Tabletter inneholder kun naturlige ingredienser som stimulerer til en langsiktig vekst av brystvev. Dette er en meget trygg måte å oppnå større bryster uten kirurgi. Bestiller du før kl. 16 på en hverdag sendes pakken til deg allerede samme dag. Alle pakker sendes helt diskret fra ShytoBuy.

Les Mer
Antall: 90 kapsler

Hva er CC Fabulous Breasts Tabletter?

CC Fabulous Breast Tabletter er laget av hundre prosent naturlige ingredienser, og hjelper deg å oppnå en langsiktig økning, og større bryster uten kirurgi. Produktet er et godt alternativ til dyre kirurgiske prosedyrer. Tablettene kan brukes av kvinner i alle aldre, men er mest effektive for kvinner i alderen mellom 23 og 35.

Hvordan virker CC Fabulous Breasts Tabletter?

Tablette stimulerer brystvevet og østrogenet i kroppen, som har kontroll over utviklingen av melkekjertlene. Ved å bruke denne behandlingen, fremmes en økning av naturlig hormonproduksjon, og brystene vil vokse gradvis over en periode på 2-3 måneder så lenge du tar anbefalt dose over anbefalt periode. I løpet av denne prosessen kan du oppnå en fyldigere byste, og jevne bryster. Hvis brystene dine er ujevne, kan produktet brukes for å oppnå en lik bryststørrelse.

Hvor mange tabletter kan jeg ta?

Anbefalt daglig dose av CC Fabulous Breast Tabketter er å ta dem en gang om dagen. Tablettene svelges med vann. Prøv å ta tablettene til samme tid hver dag, og husk å ikke overskride anbefalt daglig dose. For best resultat anbefales det å ta tablettene nøyaktig slik det står beskrevet på pakken.

Når kan jeg forvente å se resultater?

Ønsker du større bryster uten kirurgi kan dette ta noe lengre tid, men er i gjengjeld mye tryggere og billigere. Enkelte av våre kunder har sett små resultater allerede etter en månede med regelmessig bruk av CC Fabulous Breasts Tabletter. Etter 2-3 måneder med kontinuelig bruk kan man se en mer betydelig økning av din bryststørrelse. Tablettenes effektivitet vil variere fra person til person, og det er lurt å måle bryststørrelsen din før du begynner behandlingen og så hver måned etter start.

Er det noen bivirkninger?

CC Fabulous Breasts Tabletter er laget av naturlige ingredienser, så det er ingen bivirkinger knyttet til dem. Sjekk like vel innholdslisten nøye for å være sikker på at du ikke er allergisk mot enkelte av ingrediensene.

Hvis du er gravid eller ammende bør du konsultere deg med en lege før du bruker produktet. Du bør ikke bruke produktet hvis du er under 18 år, da kroppen fortsatt er under utvikling.

Hva inneholder CC Fabulous Breasts Tabletter?

 • Saw palmetto
 • Bukkhornkløver
 • Fennikel
 • Spisskummen
 • Tistel
 • Dong quai
 • Cayenne


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (90% basert på 2 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.09% basert på 133 )

 • * Jeg har kanskje ikke helt den minste brystene, men allerede har disse tablettene gitt betydigere fastere bryst. Så er fornøyd
 • * Måtte vente litt på varen men når jeg ringte og sa at jeg ikke hadde fått den så fikk jeg kjempegod hjelp, og det viste seg at den bare var i tollen i Norge :)
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev