Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Cellulitter & strekkmerker

Andre lignende kategorier

Andre lignende kategorier

Kategori
Cellulitter & strekkmerker (7) Rynker (20) Sprengte blodkar (6) Øyepleie (6)
Merker
Vurdering
 
Cellulitter & Strekkmerker påvirker om lag 70 % av kvinnene og 40 % av menn noen gang i løpet av livet. Vanligvis er det forbundet med vektøkning eller graviditet , men det kan også forekomme på andre tider. Det gjelder imidlertid å fjerne cellulitter når du oppdager dem, ellers kan de være i huden. Takket være dagens forskning finnes det effektive cellulitter behandling som fjerner strekkmerker og cellulitter så du kan få glatte hud, gode og raske resultater !
Cellulitter & Strekkmerker påvirker om lag 70 % av kvinnene og 40 % av menn noen gang i løpet av livet. Vanligvis er det forbundet med vektøkning eller graviditet , men det kan også forekomme på andre tider. Det gjelder imidlertid å fjerne cellulitter når du oppdager dem, ellers kan de være i huden. Takket være dagens forskning finnes det effektive cellulitter behandling som fjerner strekkmerker og cellulitter så du kan få glatte hud, gode og raske resultater !
Vis som :
Filter :

Hva er strekkmerker?

Strekkmerker er lange og smale striper eller linjer som utvikler på huden, linjene vises som en an fargen enn huden din. Strekkmerker er et resultat av en plutselig strekking av huden og er svært vanlig hos mange. Hvem som helst kan utvikle strekkmerker, selv om de har en tendens til å påvirke flere kvinner enn menn.

Strekkmerker kan være synlig på ulike kroppsdeler, inkludert magen, lår, hofter, bryster, overarmer, og nedre delen av ryggen. Strekkmerkene dannes i det midterste laget i huden; når det er et konstant strekk tårer huden, slik at strekkmerker oppstår. Denne type arr eller strekkmerker som dannes på huden er ofte forårsaket av graviditet, vektøkning, puberteten. Ekstremt vekttap kan også gjøre strekkmerker mer synligere. Strekkmerker kan også oppstå hvis en person legger på vekt raskt, for eksempel når kroppsbyggere og idrettsutøvere dramatisk øker muskelmasse i løpet av en kort periode.

Strekkmerker er vanligvis en litt rød eller lilla skygge til å begynne med, falmer med tid til sølv hvite linjer , avhengig av hudfargen din. Disse kan forsvinne med rigktig strekkmerek behandlinger.

Hva forårsaker strekkmerker?

Huden består av tre hvovedlag: epidermis (ytre lag), dermis (det midterste laget) og subkutan eller hypodermis (den dypeste laget). Strekkmerker dannes i dermis når bindevevet er "strukket" utover grensene av sin elastisitet på grunn av rask ekspansjon eller sammentrekning av huden fra de årsakene vi så øverst som plutselige vektøkning.

De tre hovedlagene av huden er epidermis, dermis og hypodermis. Strekkmerker er forårsaket når dermis er strukket så raskt at det tårer. Brå strekning forårsaker dermis til å strekke seg, noe som gjør at dypere hudlagene vises gjennom og dannes strekkmerker.

Vanligvis når kroppen vokser, vil de sterke fibrene i dermis strekke seg langsomt. Men med rask vekst, kan fibrene bli overbelastet. Strekkmerker er rødt eller lilla i utgangspunktet på grunn av blodårer som viser gjennom tårer i dermis.

Hva er cellulitt ?

Selve navnet Cellulitter høres som en medisinsk tilstand, men cellulitter er ikke noe mer enn normal fett under huden. Fettet vises humpete fordi det presser mot bindevevet, slik at huden ser rynkete ut. Flere kvinner sliter med cellulitter også kjent som appelsinhud. Cellulitter er som normalt forårsaket av at fettet samler på beina, rumpe, lår, hofter, armer og rundt mage. Det finnes mange ulike cellulitt behandling for å bli kvitt disse cellulitter. Kvinner har mer sannsynligheter enn menn for å få cellulitter, siden de har mindre tette arrangement av fettvev. Kvinner har også tynnere hud, derfor mer sannsynligheter at du ser dem. Hormonelle endringer som for eksempel å ta pillen eller å ha en baby kan utløse cellulitter og genetikk kan også spille en rolle for utvikling av cellulitter, så hvis din mor har cellulitter, eller du har en tendens til å få vekt i visse områder , kan du være mer utsatt appelsinhud. Cellulitter kan oppstå uavhengig av om du er overvektig eller tynn. Det viktigeste er å vite at det finnes mange ulike cellulitt behandling, og det er viktig å finne ut hvilken cellulitter behandling er mest effektiv for deg.

Andre Årsaker til Cellulitter

Å ha cellulitter betyr ikke at du er overvektig. Selv tynne mennesker kan også være plaget av cellulitter. Men dersom du er overvektig, kan du redusere cellulitter ved gå ned i vekt.

Andre faktorer som påvirker hvor mye cellulitt du har og hvor synlig det er blant annet:

  • Dårlig diett
  • Lav metabolisme
  • Mangel på fysisk aktiviteter
  • Hormon endringer
  • Dehydrering
  • Totalt kroppsfett
  • Tykkelse og fargen på huden din

Det finnes flere ulike cellulitt behandling. De fleste cellulitt behandling inkluderer massasje, øke vanninntak, trening, kremer som jevner ut huden, og mye mer. Vi skal se mer i dybden av de ulike cellulitt behandling.

Forskjellige typer Cellulitter

Du visste det kanskje ikke, men faktisk er det tre forskjellige typer eller klassifiseringer av cellulitter. Du kan lære om de forskjellige typene, ved å lese under

Fett cellulitter:

Denne type cellulitt kalles også myk cellulitter, denne type cellulitter er den fleste kjenner til, og denne typen cellulitter refererer oftest til når vi snakker om cellulitter. Fett Cellulitter er vanligvis forårsaket av ekstra kilo på side beina, dvs. vektøkning, men også på grunn av mangel på trening og fysisk aktiviteter. Fett cellulitter er mer vanlig hos personer over 20, og kan bli mer synlig med alder. Huden er generelt myke å ta på, og sitter på overflaten av huden, noe som gjør det lettere å behandle.

Cellulitt behandling mest tilegnet for denne type cellulitter er kremer, geleer og kroppsskrubber. Cellulitt behandlinger av adipose refereres vanligvis som en fet eliminering.

Fibrose cellulitter:

Dette konseptet er trolig bedre kjent som "hard cellulitt". Denne type cellulitter har den fordel at det ikke er så synlig på overflaten som adipose. Det oftest forekommer i en mer fast hudstruktur. Hard cellulitt er en vanlig trend, og kan også være vanlig hos personer som er aktive og trener. Denne type av cellulitt kan skyldes dårlige matvaner eller andre faktorer, slik som røyking eller alkohol forbruk. Fibrose er ikke bare en plage for folk over 20, men det kan også forekomme i tenårene. I motsetning til adipose sitter fiber cellulitter tettere til musklene, noe som dessverre gjør cellulitt behandling litt vanskelig.

Det beste cellulitt behandling fibrose cellulitter kan være laser behandlingsprosess som virker dypt inn i huden.

Edematous cellulitter:

Dette er en relativt sjelden form for appelsinhud/ cellulitter. Denne formen for cellulitter forekommer normalt hos yngre folk. Denne type er utløst av akkumulering av væske i hudvevet og en dårlig sirkulasjon, noe som kan være et resultat av en stillesittende livsstil som kontor jobb, uten noe form for fysisk aktivitet eller trening.

Edematous cellulitter innebærer en høy grad av endringer i livsstil, inkludert; mer fysisk aktivitet. Beste cellulitt behandling for å forebygge denne type cellulitter er opp strammende og fett eliminere kremer, geleer og kroppsskrubb.

Generelle Cellulitt Behandlinger:

Trening:

Flere hevder at trening er bra for å øke blodsirkulasjon i kroppen, noe som vi hjelpe med å øke fettforbrenningen. Squats og Lunges er bra for å eliminere cellulitter rundt lår og rumpe.

Bra Kosthold:

Sunn og godt balansert kosthold er viktig for cellulitt behandling. Prøve å unngå mat som inneholder mye fett. Redusere koffein og alkohol kan også hjelpe med å redusere cellulitter. På toppen av det er det viktig å drikke mye vann, fordi dehydrert kan forårsake cellulitter.

Det finnes også flere effektive alternativer for cellulitt behandling. Du kan behandle og redusere cellulitter med alt fra anti-cellulitt gele, kremer, gode skrubb og maskiner.

Andre Cellulitt Behandlinger og Strekkmerker

Det finnes også mange produkter og behandlinger som blir solgt i marked for å behandle cellulitter og strekkmerker som kan brukes for å bli kvitt cellulitter og strekkmerker på lår og rumper, der er:

Krem/Gele

Anti Cellulitt kremer er kjent for å oppløse fett og glatt ut huden. Det er mange som tilbyr spesielle kremer for cellulitter og her på ShytoBuy, har vi våre populære anti-cellulitt CC Buttocks Gelé™. Denne cellulitt behandlingen er utviklet for kvinner som ønsker hjelp til å bekjempe cellulitter spesielt rundt rumpen. Anti-cellulitt gele kan hjelpe deg å bekjempe cellulitter på rumpe og lår, og fungerer slik det går inn og gjør lår og rumpe fastere. Denne cellulitt behandlingen gjøre huden mer elastisk og kan bidra til å øke blodsirkulasjonen rundt område du påfører og dermed hjelper å fjerne cellulitter.

Kroppsskrubb

BodyBlendz skrubb er ideell for behandling, bli kvitt og effektivt bekjempe cellulitter og strekkmerker. Kaffe øker blodsirkulasjonen (og dermed bidrar til å redusere forekomsten av cellulitter ) , og flere har rapportert at det var ganske enkelt å bruke skrubb. De bemerket også at det hadde en forfriskende lukt . Etter 4 uker med kaffe skrubb , merket e at huden ble fastere og glattere.

Massasje og Spa-behandlinger

Massasje og andre spabehandlinger kan ha en midlertidig effekt på humpete utseendet på huden. Men de vil ikke fjerne cellulitter helt, men massasje øker blodsirkulasjon til område som er påvirker og kan hindre fremtidge cellulitter eller strekkmerker.

Laser Cellulitt Behandling:

Cellulitt behandlingen er velomtalt fra dermatologer og leger verden over, og er dessuten FDA-godkjent. Du kan være sikker på at apparatet vi selger hos ShytoBuy er sikkert og helt uten noen form for alvorlige bivirkninger. Laser behandlinger reduserer og strammer opp de ujevne lagene i huden. Laser behandlinger balanserer hudens struktur og gjenoppretter den.

Det beste alternativet er trening kombinert på en utover behandling av cellulitter og strekkmerker. Dersom nødvendig, vekttap. Eksperter er enige om at den mest effektive øvelsen rutine for cellulitter er en som inkorporerer aerobic trening og styrketrening sammen med en god diett med rik på frukt, grønnsaker og fiber.

Hos ShytoBuy har vi ulike utvalg av cellulitt behandling som kan effektiv behandle cellulitter, samtidig som den er hudvennlig og naturlige alternativer som har vist seg å fjerne og behandle cellulitter for flere fornøyde kunder. Geleer og kremer massert inn i de berørte områdene , mens en laser rett og slett gått over området du ønsker å behandle og fjerne cellulitter i dybden med et enkelt tastetrykk. Spesielt øker gjennomstrømningen av blodprodukter, og har en mild salve -lignende effekt. Disse cellulitt behandling gjør huden mer jevnere og sunnere.

* Det er viktig å merke seg at resultatene av våre produkter kan variere fra person til person. Du bør alltid bruke disse produktene sammen med balansert kosthold og regelmessig trening.

Registrer
For Nyhetsbrev