FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
 • Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

ClearPores Body Acne Kit

Holistisk tilnærming til akneisk Hud
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Det er et tilsynelatende ubegrenset antall av oss som opplever en daglig mangel på selvtillit overfor kroppen - og det siste vi trenger er redusert selvtillit forårsaket av selve huden! Det er veldig lett å miste håpet, og å føle at man må akseptere å måtte dekke til og maskere akneisk hud. Men Skinception var fast bestemt på å finne en vei fremover, og skapte dermed sin egen særegne hudrens, krem og kapsler. Denne komponent-trioen slås sammen i form av ClearPores Body Acne Kit, for å gi en heldekkende hudpleiemetode.

 • Holistisk hudpleie for akneisk hud
 • Har som mål å pleie tilstoppet hud
 • Jobber for å håndtere fet hud og urenheter
 • Trio av eksklusive sammensetninger av planteekstrakter
 • Vannbaserte og oljefrie formler
 • Lettsvelgelige vegetabilske kapsler

Utallige av oss opplever en nervøsitet ved tanken om å bruke sterke kjemikalier på hud som allerede er sensitisert. For å lette slike bekymringer, har Skinception lagt tjuesyv planteekstrakter i kjernen i deres metodikk. Dedikerte undersøkelser av behovene til hud med akne resulterte i svært gjennomtenkte utvalg av stoffer, som benyttes i den formen som best gjør nytte av deres innebygde egenskaper. Sammen arbeider de for å hjelpe deg med å håndtere urenheter over hele kroppen din.

Den ujevne veien mot skjønnheten

Lengselen etter en myk og berørbar hud virker nært universell - fra depilering til peeling, trenger du bare se på nettet for å få tak i det! Men kroppene våre kan noen ganger undergrave vår innsats, noe som forårsaker et frustrerende fall i selvtillit i forhold til kroppen. Akne kan være en spesielt plagsom utvikling som forårsaker bekymring og forlegenhet. Det er derfor ikke rart at enkelte gjerne tyr til aggressive metoder som er en påkjenning for huden. Noen bruker også en 'blandet' tilnærming til hudpleie, hvor man kombinerer ulike metoder i et forsøk på å prøve å finne den beste veien frem. Det må være mange av oss som er på jakt etter et altomfattende og heldekkende program for å tilfredsstille ethvert behov som uren og plaget hud kan ha.

ClearPores sin metodologi

Ett klart konsept driver Skinception-laboratoriet: å utvikle en naturlig avledet metodikk som bruker naturens krefter til å hjelpe oss med å forbedre hudens utseende. Med mye tankevirksomhet rundt dette begynte de med intensivstudier på et forbløffende utvalg av planteekstrakter og sjeldne vitenskapelige sammensetninger, og testet alle svært nøye før de bestemte seg for hva som skulle inkluderes, og i hvilken form de skulle brukes for optimal virkning.

I førstesteget inneholder hudrensen potente og eksfolierende salicylsyre, og etterbehandling foregår med kremens hudberikende vitamin B3, som kombineres med en sammensetning av 27 planteekstrakter på tvers av det tre produktene. Disse arbeider i fullstendig, perfekt harmoni for å forsøke å gi deg best mulig hudpleie. I ClearPores Body Acne Kit, kan du endelig finne en heldekkende og total metode for å tilfredsstille alle de behov som hud preget av akne og urenheter kan ha.

Starten… Hudrens

Grønn Te
Grønn Te
Grønn te er vanlig å se i kjøkkenkrok og den nytes som en deilig og sunn varm drikke - men nå er tiden inne for å gi den en plass i vår hudpleierutine også! Eksperter anbefaler i økende grad å bruke grønn te ekstrakt på huden i både ansiktet og på kroppen ellers, for å energisere, lindre og styrke.
Druefrø
Druefrø
Kildeplanten for dette potente ekstraktet er uten tvil best kjent for sine smaksegenskaper - og det har høye mengder flavonoider, forbindelser som er ansvarlige for de rike fargene som mange planter har. Videre er stoffet godt likt for sin nytteverdi i hudprodukter som arbeider mot skader forårsaket av frie radikaler. Det kan også bidra til å gi huden en sunn glød ved å trekke bort døde hudceller.

Fortsett med… kapsler

Borrerot
Borrerot
Denne plantens blader har ofte en særegen hjertelignende form, og kanskje det er et tegn på hvordan bladene elsker å hjelpe huden vår! Ekstrakt fra bladene anses som viktige for å hjelpe kroppens interne prosesser, og har i århundrer vært brukt til å rense og finjustere våre indre funksjoner, noe som antas å resultere i hud med en sunn glød.
Aloe Vera
Aloe Vera
Ingen plante har en så rik historie innen hudpleie som denne, som refereres til i dokumenter fra antikkens middelhavs-, greske, egyptiske og assyriske kulturer. Planten tenkes å ha evnen til å rense og lindre, og antas også å være nyttig for å fjerne toksiner fra kroppens indre.

Og til slutt… krem

Copaifera Officinalis
Copaifera Officinalis
Denne tradisjonelle ingrediensen, også kjent som balsam copaiba, er hentet fra villtrær som vokser i sør-amerikanske regnskoger. Den er verdsatt av urbefolkningen i den regionen, på grunn av at den forstås å hjelpe mot uregelmessigheter, samtidig som den beskytter mot urenheter og lindrer ved betennelse.
Allantoin
Allantoin
Mediene har begynt å beskrive dette ekstraktet som et "mirakelingrediens" - men det har vært brukt i sin kildeplante valurt, i generasjoner. Stoffet er nå forstått av eksperter å forsvare, hydrere og friske opp huden. Det har også den doble egenskapen å øke både hydrering og bidra til naturlig løsriving av døde hudceller, noe som resulterer i hud som ser sunnere ut.

Fullstendig Ingrediensliste

Rens

Vann, PEG-100-stearat, butylenglykol, propandiol, stearylalkohol, cetylalkohol, hydroksyetylakrylat / natriumakryloyldimetyltauratkopolymer, dimetikon, cyklopentasiloksan, isopropylpalmitat, salisylsyre, kamellia sinensis (blader av grønn te), vitusvinifera (druefrøekstrakt), vaccinium myrtillus (blåbærekstrakt), silybum marianum (mariatistelekstrakt), pinus pinaster barkekstrakt (strandfuru), ginkgo biloba ekstrakt, stearet-21, pentylenglykol, xantangummi, zea-maisolje, rapsolje, glyserid, TBHQ, propylenglykol, sitronsyre, etylheksylglyserin, dinatrium EDTA, simetikon, fenoksyetanol.

Kapsler

Aktive: løvetannrot, borrerot,krushøymolerot, purpursolhatt (pulver), rødkløver (blomst), aloe vera (som ekstrakt), sarsaparillarot, lakrisrot, gurkemeie, cayennepepper (40 hu).

Andre: vegetabilsk cellulose (kapsel), silisiumdioksyd, vegetabilsk stearat.

Krem

Vann, niacinamid, pentylenglykol, isopropylpalmitat, dimetikon, stearylalkohol, cetylalkohol, PEG-100-stearat, copaifera officinalis (balsam copaiba) harpiks, carapa guaianensis-frøolje, euterpe oleracea-masseolje, hydroksyetylakrylat / natriumakryloyldimetyltaurat kopolymer, stearet-21, zea-maisolje, canolaoliglyserid, TBHQ, propylenglykol, sitronsyre, kamellia sinensis (bladekstrakt fra grønn te), vinisvinifera (druefrøekstrakt), vaccinium myrtillus, blåbærekstrakt, silybum marianum (mariatistelekstrakt, pinus pinaster bark-ekstrakt (strandfuru) , ginkgo biloba ekstrakt, etylheksylglyserin, simetikon, dinatrium EDTA, fenoksyetanol

Hvordan du bruker settet

ClearPores Body Acne Kit tar sikte på å bli en viktig del av ditt daglige hudpleieregime. For å bruke rensen, væt det aktuelle hudområdet grundig i dusjen eller badekaret, og gni en liberal mengde med produktet i huden din. La det trekke inn i 2-3 minutter, og skyll deretter forsiktig bort. Ti minutter etter rensing kan du påføre et tynt, jevnt lag med krem på de aktuelle områdene og massere den inn. Med kapslene, ta bare to hver dag før et måltid og med et stort glass vann. For å få det maksimale ut av produktene, anbefaler vi kontinuerlig daglig bruk over tid.

Tips

ClearPores Body Acne Kit ble utformet med en dedikert motivasjon for å møte behovene til plaget hud. Men vennligst ta deg tid til å se gjennom alle ingrediense for hvert produkt, bare i tilfelle de kan inneholde noe som du er allergisk mot. For å være helt sikker kan du kanskje også gjennomføre en lappeprøve for rensen og kremen dagen før du bruker dem. Hvis du har blitt diagnostisert med hudlidelser, eller har spørsmål om noe som helst, ta kontakt med lege på forhånd.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Skriv den første anmeldelsen!

Skriv en anmeldelse
* Resultatene vil variere fra person til person