FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
 • Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

ClearPores Facial Acne Kit

Holistisk Tilnærming til Akneisk Hud
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

En av de første tingene vi ser når vi står opp om morgenen er ansiktet vårt i speilet - så når vi finner dette utilfredsstillende, kan det prege selvtilliten vår! Hud som er tilstoppet på grunn av talg og urenheter kan være spesielt vanskelig å håndtere, spesielt når vi er sikre på at sterke kjemikalier kan ha en negativ virkning. Etter nøye vurdering har Skinception Skapt ClearPores Wash, Capsules & Cream. Nå kombineres disse for å utgjøre det banebrytende ClearPores Facial Acne Kit.

 • Altomfattende hudpleietilnærming
 • For å håndtere tilstoppet hud med akne
 • Har som mål å hjelpe mot urenheter og fet hud
 • Trio bestående av unike urtekomplekser
 • Vannbaserte, oljefrie formler
 • Lettsvelgelige vegetabilske kapsler

Du har kanskje benyttet en ustrukturert metode for hudpleie, hvor du kombinerer ulike produkter for å prøve å få den glatte huden som du ønsker. Ved å bruke ClearPores Facial Acne Kit, kan du nyte en virkelig helhetlig vei fremover, med en komplett blanding av optimalt balansert planteekstrakter, i former som maksimerer alle stoffenes innebygde krefter. Begge de direkte hudpleieproduktene er fri for tilsatt parfyme og farge; kapselens innhold er helt naturlig. I fullstendig harmoni tar disse sikte på å hjelpe deg med å løse de mest plagsomme aspektene ved utseendet ditt.

Det Kjedelige ved Uren Hud

Noen av oss er heldige nok til å kunne nyte en feilfri, jevn og sunn hudfarge som vi kan stole på - men resten av oss kan oppleve kontinuerlige bekymringer med hud som er preget av uregelmessigheter, skinnende rødhet, urenheter og til og med akne! Ekte selvtillit kommer kanskje innenfra, men det er vanskelig ikke å bli opprørt av et ytre som er langt fra perfekt. På lang sikt er det like viktig at vi bestemmer oss for å ta vare på slik hud, da akne som utvikler cyster, sannsynligvis vil etterlate varige arr. Med alt dette tankene, er det vel ingen overraskelse at harde hudbehandlingsmåter blir benyttet, og hvor mange hopper over fuktighetstilførsel og regulering av kostholdet. Altfor mange mennesker eksperimenterer stadig med ulike butikkjøpte produkter, og søker stadig etter en ønsket virkning. Det må være millioner av mennesker rundt om i verden som lengter etter en optimalt balansert produktpakke, hvor alle deler arbeider i harmoni med en naturlig metode for å hjelpe med slike plager.

ClearPores-systemet

En viktig idé driver Skinception Lab-teamet fremover: å skape en naturbasert metode som utnytter de forbløffende, elementære kreftene i naturen for å hjelpe oss med å gjøre hudpleie. Med dette i tankene begynte de på dedikerte undersøkelser av utallige plantederivater og potente vitenskapelige formler, og prøvde hvert eneste av dem før de gjorde sine valg, i tillegg til å utnytte hver valgt ingrediens i sin optimale form.

Fra hudrensens potente men likevel skånsomme eksfolierende salicylsyre, og med etterbehandling med kremens hudstyrkende vitamin B3, kombineres totalt tjuefem planteekstrakter i denne trioen. Disse fungerer i fullstendig og perfekt harmoni, og leveres i deres optimale former. Ved å bruke ClearPores Facial Acne Kit, kan du sette pris på en holistisk tilnærming, slik at alle behov som akneisk og uren hud har, blir dekket.

Første Del – Rens

Grønn Te
Grønn Te
Grønn te er kjent for mer enn bare å være en deilig og sunn, varm drikke som man finner på kjøkken overalt. Nå er det mange spesialister som anbefaler at den brukes til hudpleie. Ekstrakt fra grønn te forstås å ha eksepsjonelle evner til å styrke, stimulere og lindre huden.
Druefrø
Druefrø
Dette kraftige planteekstraktet inneholder høye mengder flavonoider, som er noen av stoffene som er ansvarlige for planters farge. Videre antas det å være spesielt nyttig i hudprodukter som arbeider mot de skadelige effektene av frie radikaler. Det bidrar også til å forbedre hudens glød ved å fjerne døde hudceller.

Andre Del – Kapsler

Borrerot
Borrerot
Denne plantens blader vokser ofte i hjerteformer - kanskje for å vise hvor mye de elsker å hjelpe oss med våre plager! Den tenkes å ha gunstige virkninger på kroppens indre prosesser, og har i generasjoner vært brukt til å gi en dyp, innvendig rens. Dette tenker man også gir huden en ekstern luminans.
Aloe Vera
Aloe Vera
Dette utrolige stoffet er skrevet inn i hudpleiehistorien etter det er oppdaget omfattende bruk blant oldtidens middelhavs-, egyptiske og assyriske sivilisasjoner, i tillegg til dokumentert bruk i bibelske tider. Stoffet forstås å ha lindrende og rensende egenskaper, og man tenker at det bidrar til innvendig avgiftning.

Til Slutt – Krem

Copaifera Officinalis
Copaifera Officinalis
Dette stoffet, som også er kjent som balsam copaiba, vokser i junglene i Sør-amerika og er elsket av urbefolkningen. Det utvinnes fra viltvoksende trær en harpiks, og sies å kunne håndtere ubalanser i plaget hud. Stoffet er perfekt for kviser i ansiktet, og er nyttig for å kjøle irritert hud mens det også beskytter mot bakterier og urenheter.
Andiroba
Andiroba
Carapa guaianensis olje (stoffets alternative navn) utvinnes fra en type blomstrende planter i mahognyfamilien, og har en lang brukshistorie av stammene i Amazonas. Det forstås å være et bemerkelsesverdig hudmykende stoff, noe som optimalt for irritert hud. Irritasjon er et vanlig problem ved hud som plages av urenheter.

Komplett Ingrediensliste

Rens

Vann, PEG-100-stearat, butylenglykol, propandiol, stearylalkohol, cetylalkohol, hydroksyetylakrylat / natriumakryloyldimetyltauratkopolymer, dimetikon, cyklopentasiloksan, isopropylpalmitat, salisylsyre, kamellia sinensis (blader av grønn te), vitusvinifera (druefrøekstrakt), vaccinium myrtillus (blåbærekstrakt), silybum marianum (mariatistelekstrakt), pinus pinaster barkekstrakt (strandfuru), ginkgo biloba ekstrakt, stearet-21, pentylenglykol, xantangummi, zea-maisolje, rapsolje, glyserid, TBHQ, propylenglykol, sitronsyre, etylheksylglyserin, dinatrium EDTA, simetikon, fenoksyetanol.

Kapsler

Aktive: løvetannrot, borrerot,krushøymolerot, purpursolhatt (pulver), rødkløver (blomst), aloe vera (som ekstrakt), sarsaparillarot, lakrisrot, gurkemeie, cayennepepper (40 hu).

Andre: vegetabilsk cellulose (kapsel), silisiumdioksyd, vegetabilsk stearat.

Krem

Vann, niacinamid, pentylenglykol, isopropylpalmitat, dimetikon, stearylalkohol, cetylalkohol, PEG-100-stearat, copaifera officinalis (balsam copaiba) harpiks, carapa guaianensis-frøolje, euterpe oleracea-masseolje, hydroksyetylakrylat / natriumakryloyldimetyltaurat kopolymer, stearet-21, zea-maisolje, canolaoliglyserid, TBHQ, propylenglykol, sitronsyre, kamellia sinensis (bladekstrakt fra grønn te), vinisvinifera (druefrøekstrakt), vaccinium myrtillus, blåbærekstrakt, silybum marianum (mariatistelekstrakt, pinus pinaster bark-ekstrakt (strandfuru) , ginkgo biloba ekstrakt, etylheksylglyserin, simetikon, dinatrium EDTA, fenoksyetanol.

Å bruke settet

ClearPores Facial Acne Kit ble skapt for å være det neste store aspektet ved ditt daglige hudpleie regime. For rensen, væt ansiktet ditt hver morgen med varmt vann og massér inn en liberal mengde rens, spesielt ved de delene som plages mest av urenheter, mens du unngår huden rundt øynene. Etter å latt den absorberes i noen minutter, vask med kaldt vann. For kremen, vent noen minutter etter rensing, og påfør deretter et fint, jevnt lag med krem og massere forsiktig inn. Når det gjelder kapslene, svelger du bare to per dag før et måltid og med et stort glass vann. For å få mest mulig ut av ClearPores Facial Acne Kit, anbefales det å bruke det konsekvent hver dag og investere i langvarig bruk.

Tips

ClearPores-settet ble skapt med et dedikert fokus på behovene til skjør og sensitiv hud. Men det er alltid verdt å ta et øyeblikk for å se nøye gjennom alle ingrediensene i alle tre produktene, bare i tilfelle de skulle inneholde noe du er allergisk mot. For å være ekstra sikker, kan det hende du vil gjennomføre en lappeprøve dagen før du bruker produktene for første gang. Hvis du har blitt formelt diagnostisert med en spesifikk hudlidelse, vennligst kontakt din lege på forhånd.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Skriv den første anmeldelsen!

Skriv en anmeldelse
* Resultatene vil variere fra person til person