Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Coconut Splash - Oil Pulling (14 days) 140ml | Tannblekning med kokosnøttolje

maxmedix™

199.00Kr
279.00Kr
Du sparer:  80.00Kr

Se mer

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Coconutsplash – Coconut Oil Pulling er en 14 dagers tannblekningskur som gir deg et hvitere smil og utstråling. Kokosoljen i fra Coconutsplashgir deg en friskere ånde, og reduserer risiko for inflammasjon i tannkjøttet, samtidig som du får hvitere tenner. Pakken inneholder 14 mintfargede pakninger av Coconutsplash – Coconut Oil Pulling med 100% naturlige ingredienser. Somatox coconut oil inneholder ikke konserveringsmiddel.

 • Rengjør tennene intensitivt
 • Fantastiske hvite tenner og frisk ånde
 • 14 dagers bruk som gir deg et strålende smil
 • Reduserer risiko for inflammasjon
 • Løsner plakk og tannflekker

Coconutsplash – Coconut Oil Pulling er basert på kokosolje og gjøre både tennene hvite og sterkere, samtidig som tannkjøtt blir beskyttet. Coconutsplash kokosolje kan også brukes for å bekjempe tannproblemer, og dessuten dårlig ånde, blødende tannkjøtt, munntørrhet eller tørre lepper.

Les Mer
Varighet: 14 days
Størrelse: 14 x 10 ml
Flavour: peppermynte

Hva er kokosolje?

Kokosolje er en velprøvd metode for å få rene tenner naturlig og er svært enkelt å bruke. Oil pulling på engelsk, er en tradisjonell ayurvedisk folkemedisin som brukes til å fjerne bakterier i munnen og gi hvitere tenner, men oil pulling med kokosolje har også mange andre fordeler som at det kan helbrede hodepine, migrene, diabetes osv. Oil Pulling tas på tom mage når du våkner om morgenen. Ha i Coconutsplash kokosolje i munnen i 15-20 minutter og skyll tennene hver morgen i 14 dager, spytt deretter ut oljen. Tennene kan deretter børstes med tannbørste som vanlig.

Coconutsplash hjelper deg å fjerne plakk og tannflekker. Du får en ren følelse i munnnen og får rengjort både tunge og tannkjøtt, og dermed får du bedre munnhelse. Coconutsplash er enkelt å bruke, og posene er perfekt posjonerte slik at du kan lette bruke behandlingen med Somatox kokosolje sammen med din morgenrutine.

Ved bruk vil Coconutsplash kokosolje bli blandet med munnens spytt. Det gjør at oljen kan trenge dypt inn i tannmellomrommene og tannkjøttposer, og du får dermed en full antibakteriell og anti-inflammatorisk effekt. Alle typer gifter i slimhinnene blir skylt bort og alle bakterier i mellomrom mellom tennene blir fjernet med kokosolje. Kokosoljen rengjør gradvis munnen mot skadelige stoffer, samtidig som dine tenner blir hvitere.

Hva inneholder pakken?

Pakken inneholder 14 doseringer av Coconut Oil Pulling. Hver pakke inneholder 10ml ren kokosolje, og posene holder til et 2 ukers program, og kokosoljen kan lett inkluderes i din morgen rutine. Vi anbefaler at du tar Coconutsplash unike kokosolje daglig i 2 uker. 14 poser er nok for totalt 14 dager.

Bruk av Coconutsplash Oil Pulling

 • Tøm Coconut Oil Pulling inn i munnen
 • Skyll munnen i 15-20 min, pass på at det går gjennom tennene
 • Spytt ut og smil

Vi anbefaler at du bruker kuren med coconut oil pulling minst 15 min før for at bakterier skal feste seg til oil pulling oljen. Kokosoljen fungerer som en magnet for parasitter, candida eller andre uønskede bakterier. Etter at du har spyttet ut kokosoljen fra Coconutsplash med alle uønskede organismer så blir kroppen renset og du får bedre munnhelse. Derfor er det viktig at du ikke svelger coconut oil pulling, ellers blir du ikke kvitt alle giftene.

Hvis du opplever ubehag etter 5 minutter med coconut oil pulling så er det ingen fare. Etter et par dager så blir du vant med coconut oil pulling. Spytt ut Coconutsplash oil pulling etter minst 15 minutter og nyt den renefølelse og ditt nye strålende smil.

Ingredienser

Coconutsplash – Coconut Oil Pulling inneholder kun to ingredienser: kokosolje og naturlig peppermintesmak. Coconut oil pulling har antimikrobielle egenskaper som kokosoljen er berømt for, og dermed gjør kokoljen svært effektivt mot munnbakterier. Coconut oil er tilsatt peppermynte for smakens skyld slik at du får en frisk følelse i munnen, og frisk ånde.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (96.67% basert på 12 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

 • * Gir fantastisk frisk ånde og hjelper med å oppnå hvite tenner
 • * Endelig fant jeg denne, takk ShytoBuy. Hørt mye bra om det og gleder meg til å prøve
 • * Hørt mye bra om Oil pulling, venninnen min fant denne her og har brukt den en stund. Utrolig bra resultater fikk hun, har kjøp det til både meg og mannen min!
 • * Elsker ettersmaken, er ikke kjempe glad i kokos, men jeg ga den en sjanse :DD angrer ikke! Anbefales på det sterkeste til alle som sliter med morgen-pust.
 • * Jeg har sluttet å bruke tann-blekings produkter, sånn som tannkrem og andre ting som strips.. Dette er fantastisk!
 • * Pleide å tygge mye tyggis om dagen for å få bort dårlig ånda, med denne så får jeg tre ting, bedre pust, fine tenner og sunnere munnhygiene.
 • * Føler dette er et skikkelig jente produkt, men måtte prøve selv... Til alle menn som sliter med dårlig ånde fordi de røyker, prøv dette!
 • * Elsker pakken og elsker lukten på innholdet !
 • * Fikk beskjed om at dårlig ånde skyldes betente mandler...men etter å ha prøvd coconut splash som siste forsøk på å fikse problemet selv, så viste det seg at det ikke var mandlene likevel. Kjempe bra produkt :))
 • * Nydelige tenner og frisk pust, bedre blir det ikke !
 • * Gleder meg til pakke, håper den leve opp til forventningene :D
 • * Tommel opp til denne !
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev