Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Confidence Rings Penisringe

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Med Confidence Rings Penisringer kan du yte på ditt aller beste, slik at du og din partner får den maksimale nytelsen under seksuelle aktiviteter, uten å måtte ty til reseptbelagte medisiner eller kirurgi.

  • Kommer med 1 måneds produkt garanti
  • Gir mer langvarig ereksjon
  • Gir fastere, mer tilfredsstillende ereksjoner
  • Kan brukes trygt med kondomer 
  • Enkel og diskret å bruke
  • Passer alle penisstørrelser

Penisringer er en naturlig måte å oppnå en fastere ereksjon på, og kan hjelpe med å opprettholde ereksjonen i opptil 45 minutter ved å hindre at blodet strømmer ut av penisen.

Les Mer

Hva er penisringer?

Confidence Rings er av patentert silikon som er 50% mykere enn lateks, som glir over penisen din for å kunne opprettholde en fast og langvarig ereksjon. Ringene har et innebygd minne som tilpasser seg din størrelse, og som varer i inntil 6 måneder. De kan enten brukes alene, eller i kombinasjon med en penispumpe, for å gi deg og din partner mest mulig glede ut av sex. 

Hvordan fungerer penisringer?

Ettersom du blir eldre, utvikles det en lekkasje i venene i og rundt penisen, som fører til et tap av blodstrøm. Denne mangelen av blodstrøm kan føre til en manglende evne til å opprettholde en ereksjon. Confidence Rings kan hjelpe deg å opprettholde en mer langvarig ereksjon ved å komprimere venene i og rundt penisen for å opprettholde en strøm av blod, samtidig som det tillater en arteriell flyt. Ringen er enkel og diskret å bruke, og passer tett ved roten av penisen din. Stopper ikke blodsirkulasjonen eller flyten av sæd.

Hvordan bruker jeg en penisring?

Når du har oppnådd en ereksjon, glir du ringen over penis. Dersom du bruker ringen sammen med en penispumpe, sett så ringen på før du bruker pumpen. 

Når kan jeg forvente å se resultater?

Du vil kjenne en merkbar forskjell på styrken og varigheten av ereksjonen din nesten umiddelbart etter at du har satt ringen på penis. 

Er det noen bivirkninger?

Ringene har ingen bivirkninger verken under eller etter bruk. De er helt enkle, trygge og komfortable å bruke. 


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (90% basert på 2 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

  • * Holder ut mye lengre nå. Og den kjennes ikke stram rundt penisen.
  • * Kjøpe disse til typen i valentinsgave for å kunne ha litt diggere sex, og jeg må si de gjorde en forskjell! Han var på en måte mye hardere, og fikk mer ut av sexen enn med et vanlig hverdagsligg.
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev