• Handle med Trygghet

  Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

 • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Dandrene

205ml sjampo | Shampoo mot flass

DS Laboratories

329.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Bli kvitt flass i hodebunn raskt og enkelt med Dandrene shampo mot flass. Når det kommer til shampo mot flass er denne formelen er revolusjonerende i sitt felt og svært støttet av vitenskapen for å danne en effektiv formel.

 • Kan redusere flass i hodebunnen, irritasjon og hindre flassing og kløe
 • Flass shampoo er helt sulfat fri for ultra sikker og skånsom behandling
 • Designet for å bidra til å forhindre sebum (olje) produksjon i hodebunnen
 • Shampo mot flass reduserer raskt flass i hodebunnen
 • Reparasjoner og gjenoppbygger hodebunnen, la det sterkere og sunnere enn før

Dandrene, er en effektive flass shampoo som er en ny generasjonsbehandling. Den avanserte shampo mot flass er en formelen som hindrer og reduserer flass i hodebunnen ved å hemme soppen som den blir forårsaket av, mens den samtidig reduserer olje som blir produsert i hodebunnen. Flass shampoo gir også håret aminosyrer og beroliger betennelse og kløe.

Les Mer
Type: sjampo
Størrelse: 205 ml

Hva er Dandrene ?

Dandrene er en effektive shampo mot flass, utviklet for de som lider med flass i hodebunnen. Utviklet av DS Laboratories, er Dandrene en neste generasjons shampo mot flass. Denne flass shampoo hjelper folk prøver å bekjempe flass i hodebunn og lindre flass symptomene. Dandrene utkonkurrerer massemarkedsprodukter ved hjelp av en mer effektiv behandling for fett hår, kløende og rød hodebunn, olje og tørr hodebunn.

Dandrene, shampo mot flass består av effektive antisoppmidler og naturlige ekstrakter som har blitt brukt i mange år for å behandle flass i hodebunnen. Dandrene, flass shampoo hjelper å bli kvtt flass i hodebunn og pinlig synlige flass på håret.

Dandrene shampo hjelper mot flass på tre måter. Først hemmer det smittsomme malassezia som forårsaker flass i hodebunn. For det andre styrer det talgproduksjonen som fører til sopp, og hindrer deg fra å ha oljete hodebunn. Sist så gir Dandrene shampo mot flass næringsstoffer for å reparere og gjenoppbygge håret og holder hodebunnen frisk og flass fri

Hvordan fungerer shampo mot flass?

Shampo mot sopp fungerer på 3 hovedmåter:

 1. Først målretter den mot den smittsomme malassezia, som er sopp som lever av overflødig talg.
 2. Deretter bidrar den til å kontrollere og tørke opp overflødig talg som lever av sopp . Dette kan hindre deg fra å få en fet hodebunn og dermed hindre sjanse for å få flass i hodebunnen.
 3. Det er formulert på en måte som kan levere viktige næringsstoffer til hodebunnen, som kan støtte og gjenoppbygge hodebunnen og håret til å opprettholde en generell sunnere miljø.

Dandrene shampo mot flass inneholder virkestoffet climbazol kombinert med makuka, selje og bryggere gjær. Alle disse bidrar til å redusere kløe og flass i hodebunnen.

Hvordan bruker jeg flass shampoo?

For beste resultat for å fjerne flass i hodebunnen, bør denne shampo mot flass brukes i en liten mengde og masser inn i vått hår til det danner skum på håret. La den virke i 2 minutter før du skyller den av. Dandrene flass shampoo kan brukes 3-4 ganger i uken

Er det noen bivirkninger?

Det er ingen bivirkninger, men du bør kun bruke Dandrene shampo mot flass dersom du har flass. Ikke bruk produktet på sprukket eller betent hud. Dersom du ikke merker noen resultater innen to uker og tilstanden din forverres, bør du slutte å bruke sjampoen.