FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Deilig og naturlig hudpleie fra sveitsiske Makari

Å ta vare på seg selv og huden sin er noe de aller fleste er nøye med. Ikke bare er det viktig, men det er også et deilig ritual som enten gjør deg klar for dagen eller en god natt med søvn. Huden, spesielt den i ansiktet, utsettes for mye. Både av oss gjennom det vi for eksempel spiser og drikker, men også fra sol og vind. Forurensing, sol og stress er alle faktorer som påvirker huden vår. I tillegg kan også sykdommer og hormoner setter sitt preg på huden.

En av de store trendene innen hudpleie er naturlig hudpleie. Vi har etter hvert oppdaget at mange av de produktene vi har brukt inneholder kjemikalier og stoffer som verken er bra for oss eller for miljøet. I tillegg er det mange av dem som ikke holder det de lover. Vi ønsker jo å gi huden pleie og samtidig bruke effektive produkter, som gjør noe med de problemene vi måtte ha, som kviser, fet hud og misfarginger, og som etterpå hjelper oss med å vedlikeholde den vakre huden vår. Et av de merkene som virkelig holder det som loves, og som i tillegg er av høy kvalitet og er laget av naturlige ingredienser heter Makari. Dette sveitsiske firmaet har i mer enn 20 år skapt produkter til alle hudtyper og alle aldre. Her fremmes det naturlige og vakre i kombinasjon med moderne teknologi, som sikrer at du får produkter som passer til den hud, enten den er ung eller gammel.

Makari – på lag med naturen

Glad Kvinne slapper av

Å vaske ansiktet med vann og såpe er dessverre ikke nok dersom du ønsker å ta våre på huden din. Men du trenger heldigvis ikke lenger pøse på med ukjente og potensielt skadelige kjemikalier og andre uhumskheter. Å oppnå en naturlig vakker hud kan gjøres med gode rutiner og et hudpleiemerke av høy kvalitet som kun inneholder naturens egne godsaker. Makari, det sveitsiske merket, er nettopp en slik hudpleieserie. Ingrediensene i hvert eneste produkt er helt naturlige og nøyaktig sammensatt for å gi huden din den hjelpen den trenger. Her finner du verken slike ting som hydrokinon eller blekemidler på ingredienslisten, men heller en rekke naturlige planteekstrakter.

Merkets historie

Makari er altså et sveitsisk produkt, skapt i et land som er kjent for sitt høye fokus på kvalitet. Oppstarten for tyve år siden la grunnlaget for en enorm suksess med kunder over hele verden. Det første menneskene bak firmaet laget var naturlige produkter som skulle hjelpe mennesker som var plaget av misfarginger. Da suksessen ikke lot vente på seg, fortsatte de utviklingen av produkter og nå har de mer enn 60 ulike varianter som dekker alle hudtyper som finnes. Alle produktene, enten de er til moden hud, fet hud eller babyhud, er laget av naturlige ingredienser og planteekstrakter. Her finner du ingen ingredienser som er skadelige for deg eller for miljøet.

Naturlige ekstrakter og patenterte komplekser

Makari er nøye med hvilke ingredienser som faktisk får lov til å være med i produktene de skaper. Visste du at et av merkets mest populære ingredienser er kaviar? Det skyldes at kaviar er rik på slike ting som omega-3, magnesium, kalsium og vitelin. Alt dette er næringsstoffer som er viktige og nyttige for huden vår. Produktene fra Makari kommer i tillegg i lekker og luksuriøs emballasje, så naturlig er definitivt ikke det samme som kjedelig! Vi kan heller si det motsatte. Naturlig er ensbetydende med god, effektiv og litt luksuriøs hudpleie som huden din garantert vil sette stor pris på.

Vi har allerede nevnt det, men siden en god ting ikke kan sies for ofte nevner vi igjen at Makari består av naturlige planteekstrakter fra blant annet bjørnebær, kamille, stemorsblomst og lakrisrot. I tillegg bruker de også en rekke oljer fra blant annet mandel, argan, gulrot og kokosnøtt. Ekspertene hos Makari har også kommet opp med to helt ulike komplekser, som kalles «Vegeclairine» og «Organiclairine». Disse er fullstappet av næring til huden din, og er altså helt unik for Makari.

En visjon om å bidra til naturlig skjønnhet

Organiske Blåbœr

Makari har en visjon om å bidra til naturlig skjønnhet for alle. Denne visjonen starter allerede med navnet de har valgt. Makari betyr nemlig vakker på swahili. I over 20 år har teamet bak Makari jobbet på sine laboratorier for å finne frem til den beste hudpleien du kan gi huden din. Ekstrakter som gjennom århundrer har vært anerkjent for å inneholde sunne og viktige næringsstoffer for huden blir her kombinert med det siste innen vitenskap og teknologi. Resultatet kan du bruke på huden din, og på den måten oppnå den glødende, vakre og ungdommelige huden som du fortjener. Makari har laget produkter som kan hjelpe deg med langt de fleste hudproblemer, og du finner slike ting som sminke, ansiktsmaske, såpe, body lotion, ansiktsrens, og øyekrem i deres portefølje. Når du bruker disse produktene kan du føle deg trygg for at du gir huden din det aller beste. Naturlig og effektiv hudpleie er ikke lenger noe du bare kan drømme om. Det er en realitet, og den heter Makari.

Makari – Naturlig og uten bivirkninger

Hos Makari har de en lidenskap for naturlige produkter som gir huden nøyaktig det den trenger, hele dagen og hele året. De har lykkes med å kombinere tradisjonsrike urter og planteekstrakter med den moderne teknologien som vi har i dag. Du trenger ikke lenger å bruke produkter fulle av kjemiske stoffer for å løse et problem som kviser eller misfarginger. Nå kan du kombinere helt naturlig og deilig hudpleie i lekre krukker og flasker med dine daglige rutiner. Resultatet er at du oppnår den huden du hele tiden har ønsket deg. Huden elsker produktene fra Makari og du vil også gjøre det når du ser resultatene du får!

Det hender man kan være allergisk mot helt naturlige preparater. Tenk på de som ikke tåler jordbær eller nøtter, for eksempel. Produktene fra Makari skal ikke by på noen bivirkninger, men det kan likevel være lurt å sjekke hele listen over ingredienser før du begynner å bruke produktet. Det kan hende at det inneholder noe akkurat du er allergisk mot. I tillegg kan du påføre produktet på en liten flekk hud på hånden din, for å sjekke for reaksjoner.