• Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Å bruke sminke, kremer og lotioner kan være bra for å dekke over huden din, men hvis du virkelig ønsker å fremme hudens helse og redusere aldringstegn, må du jobbe innenfra. Teamet ved Regime mener at ekte skjønnhet kommer innenfra, og har derfor skapt Dermal Grandeur MSM, et førsteklasses MSM-tilskudd som er designet for å bidra til fastere hud og til å redusere synligheten av rynker og kråkeføtter.

 • En ren, naturlig og biotilgjengelig form for MSM
 • Designet for fastere hud, og færre rynker og kråkeføtter
 • Fremmer vakker hud fra innsiden
 • Ideelt kosttilskudd til hudpleierutinen
 • Hele 3000mg MSM per daglig servering
 • Egnet for vegetarianere

Som et virkelig tidløst skjønnhetstilskudd krysser Dermal Grandeur MSM grensen mellom kosttilskudd og kosmetikk, og er laget med ren OptiMSM® som har en daglig styrke på 3000mg. I en klinisk studie ble denne mengden med MSM vist å redusere synligheten av kråkeføtter med 18%, forbedret hudens fasthet med opptil 12,5% og forbedret hudens tekstur med opptil 32% *.

 • Vegansk
 • Probiotiske
 • Glutenfri
 • Vegetariansk

Vakker hud som kommer innenfra

Ekte skjønnhet oppnås ikke bare med kosmetikk, kremer og sminke på huden, da de kun arbeider på utsiden, og er kun rettet mot bestemte områder av hudens overflate. Ved å jobbe fra innsiden kan man imidlertid gi omsorg på et dypere nivå som kan skinne gjennom og gi mer langsiktige resultater. Ekte skjønnhet kommer innenfra og er grunnen til at teamet hos Regime, som er hjernene bak Dermal Grandeur MSM, gjorde det til sitt oppdrag å skape et produkt som kunne fokusere på skjønnhet fra innsiden, og ikke omvendt. Ved å sikre at kosttilskuddet er av høyeste kvalitet og kun benytter den reneste formen for MSM, OptiMSM®, fokuserer Dermal Grandeur MSM på de indre byggestenene som er ansvarlige for hudens utseende, slik at du virkelig kan la din ekte skjønnhet skinne gjennom.

MSM

Metylsulfonylmetan (MSM), også kjent som dimetylsulfon (DMSO2) og metylsulfon, er en organisk svovelforbindelse som forekommer naturlig i matvarer som epler, bringebær, rosenkål, fullkorn og kumelk. MSM inneholder rundt 34% svovel, et mineral som lenge har vært assosiert med hudens helse på grunn av sin rolle i produksjonen av kollagen, hyaluronsyre og keratohyalin i kroppen, noen av de viktigste molekylene i huden og som utgjør dens struktur.

Når nivåene av disse elementene reduseres av faktorer som alder og fysisk stress, begynner strukturen i huden å svekkes, noe som resulterer i løsere hud og rynker. Ved å forsyne kroppen med naturlig MSM bidrar dette til produksjon av disse elementene og opprettholder dermed hudens integritet og styrke for å gi et mer ungdommelig utseende. Som et resultat av dette har MSM blitt et populært kosttilskudd for å styrke og vedlikeholde huden, og det har til og med vært en klinisk studie som undersøker virkningen av MSM-tilskudd på hudens helse og på synlige aldringstegn.

Klinisk Studie på MSM*

Fra en randomisert, placebokontrollert, dobbeltblind klinisk pilotundersøkelse på OptiMSM® gjennomført over en 16 ukers periode med 20 kvinnelige deltakere, gjorde man en rekke funn i forhold til huden. Det ble funnet at et daglig inntak på 3000mg med MSM hadde innvirkning på ansiktsrynker og kråkeføtter ved å redusere totalt antall, lengde og alvorlighetsgrad. Sammenlignet med placebo, fant studien at kvinnene rapporterte en 7% forbedring av kråkeføttene etter 8 ukers bruk og 18% etter 16 uker. De rapporterte også en forbedring på 12,5% i hudens fasthet og en 32% forbedring i hudens tekstur etter 16 uker. For mer om denne studien klikk her.

Hvordan den tas

For å bruke, tar du bare 2 kapsler om morgenen kort tid etter frokost og 2 om kvelden kort tid etter middagen, begge sammen med et fullt glass vann. Hver flaske Grandeur MSM inneholder 120 kapsler som tilsvarer 30-dagers bruk. For at du best skal kunne se resultatene av kosttilskuddet for deg og huden din, anbefaler vi at du tar kapslene i minst 8-16 uker, da dette er den ideelle tiden for de indre fordelene å kunne skinne gjennom.

Fullstendig ingrediensliste

Aktive ingredienser: Metylsulfonylmetan (MSM).

Andre ingredienser: Kapselskall - hydroxypropyl methylcellulose, titandioksid. Anti-klumpemiddel - magnesiumstearat. Flytemiddel - silisiumdioksyd.

Førsteklasses MSM-tilskudd

Dermal Grandeur MSM er et førsteklasses MSM-tilskudd som benytter naturlige ingredienser, og er derfor trygt å ta og uten kjente bivirkninger. Som alltid når du begynner på et nytt kosttilskudd, bør du lese gjennom ingrediensene for å se etter eventuelle individuelle allergener. Dette kosttilskuddet er egnet for vegetarianere.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Skriv den første anmeldelsen!

Skriv en anmeldelse
* Resultatene vil variere fra person til person