• Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Kroppens fordøyelse kan presentere løpende behov - særlig ettersom vi i økende grad forstår at det ikke bare handler om hva vi spiser, men hvordan kroppene våre kan absorbere det. Fordøyelsesenzymer er kjent for å ha avgjørende betydning for nedbryting av alt vi spiser. Med dette tatt i betraktning bruker Devigest ADS en nyskapende, proprietær blanding av disse avgjørende kjemiske katalysatorene.

 • For å adressere fordøyelsesbehov
 • Perfekt for problemer med oppblåsthet
 • Unik blanding av enzymer
 • Målrettet hjelp til nedbryting av alle mattyper
 • Inntaksmengde kan tilpasses
 • 90 kapsler for ca. 1 måneds bruk

Flere og flere mennesker rundt om i verden rapporterer problemer med visse mattyper, særlig når det gjelder laktose og gluten. Samtidig begynner bearbeidede matvarer, som så mange av oss bruker regelmessig, å by på utfordringer. Ville det ikke vært bra å finne et målrettet produkt som fungerte gjennom vårt fordøyelsessystem for å hjelpe oss med disse behovene? Devigest ADS tar sikte på å gjøre nettopp det med sin innovative blanding av fordøyelsesenzymer.

 • GMP
 • Kosher-vennlig
 • Menn & Kvinner

Hva er fordøyelsesenzymer?

Det er ikke uvanlig å oppleve ubehag og oppblåsthet i forbindelse med fordøyelse, og det kan være mange grunner til dette. Uansett hvor mye vi elsker våre meieriprodukter, brød og bearbeidede matvarer, er det økende forståelse for at disse matvarene kan være vanskelige for enkelte menneskers kropper å håndtere. Noen ganger kan et godt måltid med pasta eller brød plutselig gi opplevelsen av å være tung, oppblåst eller å føle seg slapp og tom for energi. Så hvordan kan vi naturlig forbedre fordøyelsens evne til å håndtere disse matvarene? For alle er fordøyelsesenzymer ansett som nøkkelen til nedbrytningen av molekylene i maten, og kan være avgjørende for optimal tarmfunksjon. Dedikert forskning har vist lovende resultater i forhold til enzymenes rolle. Ettersom ulike typer med disse biologiske molekylene adresserer ulike matvarer, kan det være avgjørende at kroppene våre får tilskudd av disse viktige små katalysatorene.

Devigest ADS

Devigest ADS er en innovativ blanding av fordøyelsesenzymer, hvor hvert av disse har blitt valgt med et klart fokus i tankene. Det brede spekteret av enzymer tar sikte på å dekke alle behov som er knyttet til protein, karbohydrater, sukker, fett, fiber og til og med kunstige ingredienser - hver komponent i maten vi spiser! For eksempel har dipeptidyl peptidase vært knyttet til nedbrytning av glukose, næringsstoffet som danner størsteparten av det moderne kostholdet. Laktase er enzymet som behøves for å bryte ned laktose, noe som gjør den ideell for de som nyter meieriprodukter. I tillegg er protease, som navnet antyder, knyttet til nedbrytning av protein. Samlet sett tar Devigest ADS-kapslene sikte på å hjelpe deg med å håndtere alle dine fordøyelsesbehov.

Fullstendig ingrediensliste

Aktive: Kalsiumkarbonat, kaliumbikarbonat, Devigest proprietær blanding (peptidase DPP-IV, amylase, glukoamylase, alfa-galaktosidase, laktase, bromelain, syrestabil protease, cellulase, xylanase, lipase, hemicellulase, papain), Devigest protease-blanding (pH-stabile proteaser avledet fra A. oryzae og B. licheniformis).

Andre ingredienser: vegetabilske kapsler (cellulose)

Hvordan produktet brukes

En flaske Devigest ADS inneholder 90 kapsler. Anbefalt servering for dette produktet er 1 - 2 kapsler per måltid som tas rett før, sammen med 220 ml vann. For å ha ytterligere støtte fra dette produktet, kan du øke til 4 kapsler ved måltider. Siden fordøyelsesproblemer kan presentere pågående behov, og slik at du kan nyte kontinuitet i bruk, anbefales det at du investerer i langvarig bruk.

Tips

Det er ingen kjente bivirkninger ved bruk av Devigest ADS, men vennligst opphør bruk av andre tilskudd, og søk hjelp fra en lege hvis du opplever uventede bivirkninger. Som med alle kosttilskudd, er det viktig å lese gjennom hele ingredienslisten hvis du har spesifikke allergier eller kostholdsbehov.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(8)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK Trustpilot Reviews5

97.78% basert på 9 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Sliter med dårlig mage og mye luft i mage og devigest ads hjelper meg

  K Kalle small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Har luft i magen og tar denne. Veldig bra

  f fatima small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Bra saker !!!

  G Gustav small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • har slitt lenge med problemer, men tenkte at det kanskje var mat jeg ikke tålte. Gikk til legen men alt var OK, så jeg fikk noe kjemisk mot fordøyelse.... Jeg reagerte kraftig på det, så lette jeg litt rundt selv og fant disse, og fikk slutt på problemene med en gang. AV og til må man nesten ta ting i egne hender.

  L Lene small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Utrolig bra produkt! Første gangen jeg kom meg unna uten bivirkninger :DD brukte noen piller før fra en annen "naturlig" side, men følte med max kvalm etterpå, det er ikke saken med disse!

  A Anita small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • prøvde å bestille dem et par ganger, men viste seg at de alltid var utsolg..antar at det betyr at de virker, haha. Når jeg først fikk dem og begynte å bruke dem, så måtte jeg komme hit og skrive at de er sykt effektive. Jeg bruker dem bare når de trengs

  J Jørgen small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Er ikke et menneske som skriver på sånne greier, men måtte komme tilbake å anbefale dette på det sterkeste

  S Sandra small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • JEG har hatt tidsproblemer med luft i magen og oppblåst mage etter inntakelse av gluten. Etter at jeg kjøpte disse , opplever eg sjelden sist nevnte oppblåshet

  S Stine small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Bra og naturlig! Sliter du med sensitiv mage, ås kan jeg lett anbefale disse !

  M Marius small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultatene vil variere fra person til person