Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Devigest ADS Kapsler 400mg 90 Kapsler | Digestive funksjon og oppblåsthet

Arthur Andrew Medical

379.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Behandling av oppblåsthet, luft og andre vanlige fordøyelsesproblemer. Få bukt med problemer som forstoppelse raskt, enkelt og praktisk med naturlige kapsler fra Devigest. Å ta en kapsel før måltidet kan hjelpe deg å unngå eventuelle pinlige eller ubehagelige symptomer på fordøyelsesproblemer.
 • Gir bedre fordøyelse av fett, karbohydrater, gluten, laktose og proteiner
 • Bekjemper fordøyelsesproblemer og gir deg fred i sinnet
 • Kan tas enten før, under eller etter måltider for å gi raske resultater
 • Kan forhindre luft og oppblåsthet før det danner seg i kroppen
 • Ingen kunstige ingredienser

Utsyrt med effektive og naturlige ingredienser kan Devigest bidra til å øke livskvaliteten ved å gi lindring fra vanlige, ubehagelig og noen ganger smertefulle fordøyelsesproblemer. Husk at bestillinger gjort hos ShytoBuy er diskret og praktisk, og hvis du bestiller fra oss før kl.16:00 på hverdager vil pakken din bli sendt allerede samme dag.

Les Mer
Type: Kapsel
Antall: 90

Hva er Devigest og hvordan kan det hjelpe meg?

Dette er et naturlig kosttilskudd som gir effektiv lindring av vanlige fordøyelsesplager. Problemer som luft i magen og oppblåsthet kan ikke bare være pinlig, men kan også føre til andre helseproblemer. Devigest bruker naturlige enzymer, spesielt utvalgt for sine evner til å hurtig bryte ned de aller fleste mattyper, og tilbyr deg nesten umiddelbare resultater til en brøkdel av prisen av andre behandlinger. Du trenger bare å ta Devigest før, under eller etter måltider og du bekjempe gass, og forhindrer at symptomene kommer tilbake.

Når kan jeg føle resultatene?

I motsetning til andre kosttilskudd som trenger regelmessig og hyppig bruk kan ingrediensene i Devigest begynne å virke med en gang slik at du kan nyte en reduksjon i symptomer på fordøyelsesproblemer etter å ha tatt den første kapselen. Ved å jevnlig ta dette tillegget kan det gi langsiktige fordeler på kroppens fordøyelsessystem, men dette vil variere fra person til person.

Hvem er Devigest egnet for?

Kosttilskuddet er egnet for menn og kvinner over 18 år som opplever de vanligste problemene med dårlig fordøyelse. Mange opplever bare fordøyelsesproblemer når de spiser visse matvarer, og det er her Devigest skiller seg ut fra andre kosttilskudd. Fordi ingrediensene er hurtigvirkende trenger du kun å ta kapslene når du selv føler du trenger det, noe som gjør det til et ideelt supplement for folk som bare opplever luft i magen og oppblåsthet ved inntak av enkelte matvarer.

Er det noen bivirkninger?

Fordi dette er et helt naturlig kosttilskudd er det ingen registrert bivirkninger eller reaksjoner forbundet med tilskuddet. Du bør like vel sjekke at du ikke er allergisk mot noen av ingrediensene i dette naturlige supplement.

Hvordan kan jeg bestille mine Devigest?

For å bli en av mange menn og kvinner som har funnet lindring fra deres fordøyelsesproblemer med Devigest, bare velge "Legg til handlekurv» alternativet. Husk at alle varer bestilt før kl. 16 på hverdager vil bli sendt allerede samme dag.

Hva er ingrediensene?

Devigest ™ består av: Bromelainn, Protease, dipeptidylpeptidase, Alpha Galactosidase, Amylase, lipase, glucoamylase, Laktase, Cellulase, xylanase, Papain, kalium bikarbonat og kalsium, hemicellulase, B. subtilis.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (97.14% basert på 7 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

 • * Bra saker !!!
 • * har slitt lenge med problemer, men tenkte at det kanskje var mat jeg ikke tålte. Gikk til legen men alt var OK, så jeg fikk noe kjemisk mot fordøyelse.... Jeg reagerte kraftig på det, så lette jeg litt rundt selv og fant disse, og fikk slutt på problemene med en gang. AV og til må man nesten ta ting i egne hender.
 • * Utrolig bra produkt! Første gangen jeg kom meg unna uten bivirkninger :DD brukte noen piller før fra en annen "naturlig" side, men følte med max kvalm etterpå, det er ikke saken med disse!
 • * prøvde å bestille dem et par ganger, men viste seg at de alltid var utsolg..antar at det betyr at de virker, haha. Når jeg først fikk dem og begynte å bruke dem, så måtte jeg komme hit og skrive at de er sykt effektive. Jeg bruker dem bare når de trengs
 • * Er ikke et menneske som skriver på sånne greier, men måtte komme tilbake å anbefale dette på det sterkeste
 • * JEG har hatt tidsproblemer med luft i magen og oppblåst mage etter inntakelse av gluten. Etter at jeg kjøpte disse , opplever eg sjelden sist nevnte oppblåshet
 • * Bra og naturlig! Sliter du med sensitiv mage, ås kan jeg lett anbefale disse !
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev