Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

DHT-relatert Håravfall

Produktene fra Revita vil hindre hårtap. Det lønner seg å lese litt om hva DHT-relatert hårtap er, slik at du kan velge den riktige behandlingen for å hindre hårtap fremover.

Er du plaget med håravfall der DHT er en medvirkende årsak? Det er enklere å hindre hårtap enn du tror. Vi forteller deg hva DHT er, hvordan det medvirker til ditt hårtap og hvilken behandling for hårtap du bør velge. Det finnes mange sjampoer på markedet, så hvordan vet du hva som er den rette for deg? Les videre, så vil vi fortelle deg dette.

Du kan hindre hårtap med den beste sjampoen for DHT-relatert håravfall

Det finnes millioner av mennesker over hele verden som er plaget med hårtap og problemer med stort håravfall. Dette rammer både kvinner og menn, og i følge statistikkene, så blir vi yngre og yngre når de første tegn på hårtap viser seg. Det finnes mange mennesker som begynner å miste håret allerede i 20-årene, og som bruke mye tid på å finne midler for å hindre hårtap. Dersom du også er en av disse, så er du kanskje kjent med DHT og DHT sjampoer? Sannsynligvis vet du også at det finnes hundrevis av DHT-sjampoer på markedet, og at alle merker påstår at de har det beste produktet, selv om de alle sammen har nesten helt like ingredienser. Det kan være en utfordring å finne den riktige DHT-sjampoen for å hindre hårtap i denne jungelen. Du trenger en naturlig DHT-blokkerer som passer til ditt hårtapsproblem. Ved å sette deg litt inn i hva DHT og hårtap relatert til DHT er for noe, så kan du ta bedre beslutninger når du skal velge sjampo. Du vil nok, som mange andre, innse at revita shampoo er et godt valg for å hindre hårtap.

Hva er DHT-relatert hårtap?

Det finnes ulike typer hårtap og årsaker som ligger til grunn. Mange faktorer spiller inn, og det kan dreie seg om alt fra miljøgifter, til medikamenter, stress, kosthold eller sykdom. Den mest vanlige årsaken til hårtap, er allikevel kalt DHT hårtap. Den gode nyheten er at DHT-relatert hårtap er en type lidelse som vi har funnet en løsning for. Du kan hindre hårtap ved å velge riktig behandling for ditt hår, slik som en sjampo fra revita.

DHT står for dihydrotestosteron, og er et androgent hormon som finnes naturlig i kroppen vår. Det er en metabolitt fra det mer kjente mannlige kjønnshormonet testosteron. Vi har vist i mange år at DHT er en medvirkende årsak til hårtap, men lenge visste vi ikke hvorfor DHT ble produsert i kroppen. Nå vet vi at DHT er et biprodukt av testosteron, og at det skapes grunnet en rekke enzymer. Denne oppdagelsen har bidratt til at vi i dag kan utvikle mer effektive løsninger for å hindre hårtap. Revita har spesialisert seg på hårtap, og benytter disse nye oppdagelsene i utviklingen av sine produkter som skal hindre hårtap.

Mange vil nå tenke at DHT er årsaken til hårtap, men det stemmer ikke helt. DHT er en viktig katalysator bak mekanismene som forårsaker hårtap. Det legger seg rundt hårsekkene, og forhindrer blodstrømmen slik at næringstilførselen til hårsekkene stanser. Det resulterer i et tynnere hår og flekkvise hårløse steder.

Slik virker en DHT sjampo

Forskere har endelig funnet ut hvordan de kan skape produkter som har god effekt på å bremse ned, og i noen tilfeller også reversere, prosessen med hårtap. De beste produktene kaller vi for Anti DHT sjampoer. Revita har gode produkter i den kategorien for deg som ønsker å hindre hårtap.

Det er 4 ulike metoder som har bevist seg selv effektiv når det kommer til å blokkere DHT-kormonene. Den første metoden forhindrer DHT i å feste seg til hårsekkene, slik at disse forhindres vekst. Den andre metoden reduserer nivået av kroppens DHT. Den tredje metoden forhindrer økning i enzymene som er ansvarlig for å skape DHT. Den siste metoden reduserer ulike komplekser i kroppen (eksempelvis kolesterol) som har en direkte medvirkning i produksjon av de enzymene som er ansvarlige for å skape DHT.

En DHT sjampo er spesielt utviklet for å hindre hårtap, ved å bruke disse fire metodene. Det brukes naturlige ingredienser fra botaniske ekstrakter, noe som vil bidra til økt blodsirkulasjon, bedre næringstilførsel og en økt DHT-blokkering over tid. Det er en virkelig god nyhet for deg som ønsker å hindre hårtap.

Velg den riktige sjampoen for DHT-relatert hårtap

En såkalt DHT sjampo sørger for å blokkere DHT-hormonene gjennom de mekanismene som er nevnt ovenfor. Den beste metoden for å avgjøre om en sjampo er en god DHT-blokkerer, er ved å se på ingrediensene. Se etter en sjampo med naturlige ingredienser, slik som gresskarkjerner, ginseng og yohimbe. Les alltid innholdsfortegnelsen nøye, slik at du unngår allergiske reaksjoner eller dårlige valg av sjampo. Revita er som sagt en anerkjent produsent av gode behandlingsprodukter for deg som ønsker å hindre hårtap.

Registrer
For Nyhetsbrev