Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Emuaid® Acne Serum

Av Speer Laboratories Ltd

269.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Emuaid® akne serum er designet for å behandle akne over natten. Emuaid overnight acne treatment er antiseptisk, forbedrer hudens struktur og bidrar til rask helbreding. Emuaid overnight acne treatment er en eksklusiv akne serum som effektivt behandler akne over natten.

 • Behandler kviser effektivt
 • Overnight acne treatment som virker i løpet av natten
 • Bekjemper infeksjoner og bakterier
 • Overnight acne treatment løser opp tette porer
 • Naturlig og sterk konsentrasjon av aktive ingredienser
 • Kan behandle rosacea

Emuaid® Akne serum behandler tette porer, kviser og dessuten rosacea. Effektive ingredienser i Emuaid overnight acne treatment løser opp tette porer og bekjemper potensielle infeksjoner. Dette er et serum som gir deg frisk hud i løpet av kort tid!

Les Mer

Hva er Emuaid acne treatment?

Emuaid akne serum er en særdeles effektiv krem mot kviser og uren hud. Emuaid overnight acne treatment går dypt ned i huden og behandler den både innenfra og utenfra. Emuaid akne serum er antiseptisk og designet for å behandle huden i løpet av natten.

Allerede ved første bruk av Emuaid acne treatment starter Emuaids akne serum å behandle huden, åpner opp porer og bekjemper bakterier. Akne serum fra Emuaid inneholder kun plantebaserte ingredienser slik at Emuaid acne treatment passer for alle hudtyper.

Emuaid overnight acne treatment er det første serumet som virker mot akne under natten.

Naturlige ingredienser gjør Emuaid acne treatment unik

Så tidlig som 1978 har det blitt utviklet nattserumer i samarbeid med dermatologer. Allerede da fantes det mange foretak som utviklet lignende produkter, men disse kan ikke sammenlignes med Emuaid overnight acne treatment som har mye bedre kvalitet og virkning. Det er bare nylig at forskere har klart å utvikle en slik nattserum som Emuaid overnight acne treatment, og som virkelig er effektiv mot akne under natten.

Hva inneholder Emuaid acne treatment?

Emuaid akne serum inneholder kun naturlige ingredienser som skånsomt behandler huden din. Emuid serum er trygg og har blitt godkjent av FDA (American food and drug administration).

Emuaid serum inneholder:

2% salisylsyre, isopropylalkohol, vann, svovel, sinkoksid, kamfer, jernokside og magnesiumaluminiumsilikat.

Emuaid akne serum er et homeopatisk akne serum som er effektiv mot kviser og Emuaid acne treatment har ingen bivirkninger. Men vi anbefaler du leser igjennom ingredienslisten for å forhindre potensielle allergiske reaksjoner ved bruk av overnight acne treatment.

Akne serum som er lett å bruke – raske resultater

Før du bruker Emuaid akne serum bør rengjøre huden grundig. Deretter tar du litt Emuaid overnight acne treatment på en bomullstuss og påfører akne serum på utsatte områder. Ettersom huden kan bli veldig tørr under behandling så anbefales at du bruker Emuaid overnight acne treatment kun en gang per dag. For best resultat bør du bruke Emuaid akne serum før du legger deg ettersom Emuaid overnight acne treatment fungerer best om natten.

Emuaid akne serum er kun for utvortes bruk. Dersom Emuaid overnight acne treatment forårsaker irritasjon og rødhet bør du slutte å bruke Emuaid akne serum. Emuaid overnight acne treatment bør ikke komme i direkte kontakt med øynene, og Emuaid serum skal også holdes utilgjengelig for barn.

Rask og diskret bestilling

Bestill Emuaid serum og få hjelp med kviser umiddelbart! Bestill Emuaid overnight acne treatment ved å trykke på «Legg i handlekurv», og hvis du har spørsmål angående om Emuaid akne serum eller andre ting du lurer på, for eksempel leveranse eller bestilling av Emuaid overnight acne treatment, så ta kontakt med vår hyggelig kundeservice som hjelper deg med glede!


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (92% basert på 5 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

 • * Det er et flott lite produkt. Jeg har cystisk akne, og dette er den eneste behandlingen jeg har funnet som vil redusere størrelsen av meg uten å arr til ansiktet mitt.
 • * bare være klar over at resultatene skjer raskt, men det er ingen mirakler over natten.
 • * Dette produktet fungerer og er såååååå bra for huden!
 • * Min sønn er veldig glad for at vi har funnet et naturlig produkt som fungerer. Så fornøyd med denne behandlingen!
 • * Kjøpte den for 17-åringen her hjemme som hadde kviser etter en uke. Hun har sett stort annerledes ut etter tre uker!
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev