• Handle med Trygghet

  Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

 • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Beard Olje

30ml Olje | Skjeggolje

Eco Masters

119.00Kr

Se mer

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Eco Masters Beard Oil er en naturlig mykgjørende skjeggolje som kan hjelpe deg med å holde ditt skjegg mykt og velduftende. Eco Masters Beard Oil inneholder kun naturlige ingredienser, og dermed unngår du å skade skjegget ditt med usunne kjemikalier.

 • Gir fuktighet og næring til skjegget
 • Gjør det enklere å style skjegget
 • Lindrer irritasjon fra ny skjeggvekst
 • Fremhever skjeggets naturlige duft
 • 100% naturlige ingredienser
 • Gir fuktighet til den tørre huden under skjegget

Eco Masters Beard Oil er kun laget av naturlige ingredienser, og det er ikke tilført noen unaturlige duftstoffer. Oljen trenger inn i skjegget, og sørger for å øke den naturlige produksjonen av olje i skjegget. Dette bidrar til at skjegget opprettholder sin naturlige duft gjennom hele dagen.

Les Mer
Type: Skjeggolje
Størrelse: 30 ml

Eco Masters Beard Oil – ta vare på ditt skjegg

Eco Master Beard Oil baserer seg på de nyeste gjennombruddene innen naturlig hårpleie. Dette er en premium olje som bidrar til å holde ditt skjegg fuktig og tilføre næring, og oljen er designet for å kunne temme selv det villeste skjegg.

I løpet av dagen vil skjegget møte på mange utfordringer forkledd som mat, røyk og andre luftbårne partikler. Med Eco Masters Skjeggolje vil ditt skjegg opprettholde sin naturlige duft gjennom hele dagen. I tillegg har olje den egenskapen at den kan hjelpe deg med å style skjegget på morgenen, og sørge for at di vil beholde stilen gjennom hele dagen. Eco Masters Beard Oil er det ideelle produktet for mannen som ønsker seg et skjegg som er velpleid, sunt og trimmet – hele dagen!

Slik virker det

Hemmeligheten bak de mange og gode egenskapene til Eco Masters skjeggolje ligger i de naturlige ingrediensene. De ulike oljene har hver og en sine spesifikke egenskaper som til sammen gir deg de fantastiske egenskapene til denne skjeggoljen. Gresskarkjerneolje bidrar til et fyldigere og tettere hår, og den søte mandeloljen bidrar til å style skjegget. Jojoba-oljen trekker inn i skjeggets hårsekker, og påvirker talgkjertlene. Dette bidrar til at huden under skjegget ikke skal tørke ut. De naturlige ingrediensene bidrar dermed alle med sine egne egenskaper, og dermed får du en skjeggolje med de beste egenskaper for ditt skjegg.

Fordelene med en skjeggolje

I takt med at det har blitt mer og mer populært å la skjegget gro, så er det også kommet en større etterspørsel etter måter å ta vare på skjegget. Det er blitt veldig populært å benytte seg av en skjeggolje for en god pleie av skjegget. Ved å bruke Eco Masters Beard Oil når du skal pleie ditt skjegg, kan du nyte godt av følgende fordeler:

Bli kvitt kløen
Nesten alle som gror skjegg, vet at det vil begynne p klø etter en måneds tid. Enkelte menn ignorerer dette, og biter i seg smertene, men problemet er enkelt å løse ved å benytte seg av en skjeggolje. Skjeggets hårsekker vil trenge mer sebum etter hvert som skjegget blir lenger. Dette er et behov som Eco Masters Beard Oil kan bidra til å dekke.

Bekjemp skjeggflass
Når du ikke bruker noen form for skjeggolje, vil huden under skjegget ditt bli både tørt og irritert, og det vil lede til en kløende hud. Dersom dette pågår over en lengre periode, så vil huden bli så tørr at den begynner å flasse. Det gir seg utslag i små hvite flak i håret ditt, og på brystet ditt. Hvis du bruker Eco Masters Beard Oil regelmessig, så vil ikke dette lenger være et problem, da din hud vil bli tilført fuktighet og næring.

Gro ett sunt og fyldig skjegg
Denne skjeggoljen inneholder uraffinerte vekststimulerende oljer som er naturlig fuktighetsgivende for huden under skjegget. Ved å holde huden fuktigg, vil døde hudceller og andre hindringer for en hurtig skjeggvekst fjernes. Dette vil bedre skjeggets elastisitet, og stimulerer til en sunnere, raskere og bedre skjeggvekst.

Bruksanvisning

1Steg

Eco Masters Beard Oil er veldig enkel i bruk, og det kreves ikke mye øvelse. Først drypper du ønsket mengde olje i håndflaten. Vi anbefaler 1-2 dråper, men mengden vil variere fra person til person, og de ulike behov og preferanser.

2Steg

Deretter gnir du hendene sammen, og fordeler oljen i skjegget. Det er viktig at oljen fordeles i hele skjegget, ellers kan det kommet til å se ujevnt ut dersom oljen blir ujevnt fordelt. Du kan med fordel style skjegget ditt samtidig som du gnir inn oljen.

3Steg

En skjeggolje er en naturlig fuktighetsgiver til huden, og bidrar til å bløtgjøre og temme skjegget. Et lant skjegg krever mye pleie, og med denne premium oljen vil du bli beriket med et skinnende og velstelt utseende.

Ingredienser

Selv om alle ingrediensene i Eco Master Beard Oil er 100 % naturlige, og det ikke finnes noen risiko ved anvendelse av produktet, så anbefaler vi allikevel at du leser på ingrediensene for å sikre deg mot eventuelle produkter du kan ha allergi mot. Dette er ingrediensene:

Virgin Arganolje, Ren Jojobaolje, Vitamin E-olje, Søt Mandelolje, Aprikoskjerneolje, Avocadoolje, Gresskarkjerneolje, Hampefrøolje, Vindruekjerneolje.